Νέα

Έχετε Άγχος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 450
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Πόσο μου την έσπαγε το "γλώσσα" τότε....άκου "γλώσσα" το μάθημα....σιγά μη λεγόταν και πούτσα.....ορθογραφία/γραμματική έπρεπε να το λένε....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2:
Κι εμένα μου την έσπαγε!!! Σιγά μη λεγόταν και πούτσα λέει!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2:
Κι εμένα μου την έσπαγε!!! Σιγά μη λεγόταν και πούτσα λέει!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενώ το "μελέτη περιβάλλοντος".....που το λέγανε "εμείς και ο κόσμος"......έλεος δηλαδή :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kαλα με ειχες :sunglasses:

Εχω και διαζυγιο :rockon: :rockon: :rockon:

Γενικά ρε φίλε,δύσκολα μπροώ να φανταστώ παντρεμένο και με παιδιά,να μπαίνει εδώ μέσα :think:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Γενικά ρε φίλε,δύσκολα μπροώ να φανταστώ παντρεμένο και με παιδιά,να μπαίνει εδώ μέσα :think:

Για τωρα με τα καινουρια νικ :grin: δεν ξερω

Πριν κανα χρονο σε σχετικο θρεντ ειμασταν αρκετοι παντως...

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Ενώ το "μελέτη περιβάλλοντος".....που το λέγανε "εμείς και ο κόσμος"......έλεος δηλαδή :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ δε μπορώ να φανταστώ παντρεμένο να ΜΗ μπαίνει εδώ μέσα...
Εμείς και ο κόσμος ε?? Το είχα ξεχάσει αυτό!! Άκου εμείς κι ο κόσμος! Τα παπάρια μας κουνιόνται!!  :cheesy: :cheesy:

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Αν είμαστε σε άλλη χώρα ναι.....αλλά για τη συντηρητική Ελλάδα είναι κάπως..... :think:
Ξερεις κανένα πραγματικά συντηρητικό; Όλοι κατακρίνουν τους άλλους και οι ίδιοι είναι εξ'όλης και προόλης.  ;)

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• paidi kai neoi goneis.jpg
    paidi kai neoi goneis.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 26

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
το γαμησατε το θεμα ρε μαλακες :idiot:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καρδιοσπαστη να σου ζησουν!!!!!!!!!!!!!!!!ποσο ειναι η μπεμπα;;;

αααχ...γλωσσα γραμματικη εκθεση οι λεξεις της καρτελας... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
"γράφω και μαθαίνω","λέξεις τις καρτέλας" :jerking: :jerking: :jerking:

Απλά καραγκιοζιλίκια και για τον πούτσο ;)
τα λατρευα!!!ακομα κ στο λυκειο που ημουν η πρωτη κοπανατζου ωρες που ειχαμε εκθεση/νεα ελληνικα η θεατρικη αγωγη δεν ελειψα ποτε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom