Νέα

Έχετε Άγχος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 450
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Άγχος.... είχα όταν ήμουν μικρός, ειδικά με το στρατιωτικό θυμάμαι...

Δόξα το θεό πλέον έχω καταφέρει να μην με αγχώνει τίποτα πλέον... :)

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Την πρώτη φορά που έπαθα κρίση πανικού ήμουνα 22 χρονών. Την ώρα που πήγε να με πάρει ο ύπνος, μου κοβόταν η ανάσα, ένιωθα το μούδιασμα στο κεφάλι και η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα πάθω ανακοπή. Περιττό να πω ότι είχα χεστεί πάνω μου. Σηκώθηκα κακήν κακώς το πρωι, πήρα ένα ταξί και πήγα στο νοσοκομείο. Στον καρδιολόγο φυσικά! Μου έκανε καρδιογράφημα και είχα 42 παλμούς το λεπτό! Με ρώτησε αν παίρνω φάρμακα, είπα όχι και μου είπε πήγαινε ξεκουράσου δεν έχεις τίποτα.
Το βράδυ πάλι τα ίδια... Για να μην τα πολυλογώ τις επόμενες μέρες έκανα ό,τι εξετάσεις υπήρχαν. Φυσικά και δεν μου έβρισκαν τίποτα. Εγώ βέβαια, ήμουν πεπεισμένος ότι έχω καμιά σπάνια αρρώστια και πέφτω σε άσχετους αλμπάνηδες. Όποιος τα χει περάσει καταλαβαίνει...
Νόμιζα ότι θα πεθάνω την ώρα που οδηγάω, το βράδυ που πίνω ποτό στο μπαρ, όταν παω για ψώνια... Μεγάλη φρίκη. Ζούσα με τον φόβο μην τυχόν και πάθω πάλι κρίση πανικού και φυσικά την προκαλούσα μόνος μου  :2funny:
Τελικά το ξεπέρασα όταν έπεισα τον εαυτό μου ότι αν πάθω κάτι οπουδήποτε κάποιος θα βρεθεί να με μαζέψει και αν ήμουν μόνος σπίτι είχα το τηλέφωνο αγκαλιά να ειδοποιήσω κάποιον ότι πεθαίνω να με μαζέψει  :2funny: Τότε σταμάτησαν και οι κρίσεις.
Έχουν περάσει 13 χρόνια απο τότε. Παθαίνω ακόμα βέβαια 1-2 φορές το χρόνο αλλά σε μια μέρα σταματάει.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.969
Πόντοι
606
Την πρώτη φορά που έπαθα κρίση πανικού ήμουνα 22 χρονών. Την ώρα που πήγε να με πάρει ο ύπνος, μου κοβόταν η ανάσα, ένιωθα το μούδιασμα στο κεφάλι και η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα πάθω ανακοπή. Περιττό να πω ότι είχα χεστεί πάνω μου. Σηκώθηκα κακήν κακώς το πρωι, πήρα ένα ταξί και πήγα στο νοσοκομείο. Στον καρδιολόγο φυσικά! Μου έκανε καρδιογράφημα και είχα 42 παλμούς το λεπτό! Με ρώτησε αν παίρνω φάρμακα, είπα όχι και μου είπε πήγαινε ξεκουράσου δεν έχεις τίποτα.
Το βράδυ πάλι τα ίδια... Για να μην τα πολυλογώ τις επόμενες μέρες έκανα ό,τι εξετάσεις υπήρχαν. Φυσικά και δεν μου έβρισκαν τίποτα. Εγώ βέβαια, ήμουν πεπεισμένος ότι έχω καμιά σπάνια αρρώστια και πέφτω σε άσχετους αλμπάνηδες. Όποιος τα χει περάσει καταλαβαίνει...
Νόμιζα ότι θα πεθάνω την ώρα που οδηγάω, το βράδυ που πίνω ποτό στο μπαρ, όταν παω για ψώνια... Μεγάλη φρίκη. Ζούσα με τον φόβο μην τυχόν και πάθω πάλι κρίση πανικού και φυσικά την προκαλούσα μόνος μου  :2funny:
Τελικά το ξεπέρασα όταν έπεισα τον εαυτό μου ότι αν πάθω κάτι οπουδήποτε κάποιος θα βρεθεί να με μαζέψει και αν ήμουν μόνος σπίτι είχα το τηλέφωνο αγκαλιά να ειδοποιήσω κάποιον ότι πεθαίνω να με μαζέψει  :2funny: Τότε σταμάτησαν και οι κρίσεις.
Έχουν περάσει 13 χρόνια απο τότε. Παθαίνω ακόμα βέβαια 1-2 φορές το χρόνο αλλά σε μια μέρα σταματάει.
τι φαρμακο πηρες?

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
παιδια ειμαι 24 χρονων κ εδω κ 3 εβδομαδες τρεχω σε γιατρους κ νοσοκομεια για να δω τι εχω

.απτπ αγχος μπορει να παθεις πολλα....
Δε θέλω να σε αγχώσω συνάδελφε :grin: αλλά οι άχρηστοι οι γιατροί όταν δεν ξέρουν - στο άγχος τα ρίχνουν όλα. :jerking:

Τσεκαρισμένο. :boobies:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Noμίζει ότι είπε καμιά σοφία πάλι και κλείνει το μάτι για να ψαρώσουμε. :2funny:

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι εχεις μαζι μου και με εχεις ταραξει στην ειρωνια ?

Πραγματικα μου κανει εντυπωση αυτο .....

Θα το συνεχιζεις δια παντως αυτο δηλαδη ?

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Το αγχος δεν ειναι κληρονομικο....
Το αγχος δημιουργηται απο τις εννοιες που βαζουμε οι ιδιοι στο κεφαλι μας.
Θες απο αναγκη βιοπορισμου, θες απο την κτηση αγαθων, θες απο αισθηματικα, θες απο διαφορες υποχρεωσεις, κτλ κτλ κτλ μπορω να σου αναφερω χιλιαδες λογους που δημιουργουν εννοιες...

Αυτες οι εννοιες λοιπον δημιουργουν το αγχος το οποιο εχει πολλαπλα συμπτωματα
δυσφορια στην αναπνοη, πονοκεφαλους, αλωπεκιαση (πεφτουν τα μαλλια σε διαφορα σημεια του κεφαλιου, η και του σωματως γενικοτερα), τασεις λυποθυμιας
υπερταση, κυκλοφοριακα κτλ κτλ κτλ

Τα περισσοτερα τα εχω περασει κι εγω μεχρι που εθεσα ενα στοπ
Ξερεις.... καπου πρεπει να γινομαστε και λιγο ωχαδελφιστες για να επιβιωσουμε

Στοιχεία του χαρακτήρα κληρονομούνται, ένας αγχώδης χαρακτήρας που αγχώνεται δηλαδή για το παραμικρό μπορεί να κληρονομηθεί, και επομένως και το "άγχος" (με την αρρωστημένη έννοια του όρου) εμμέσως πλην σαφώς κληρονομείται. Μιλάω εκ πείρας. Ένας τύπος που κάποια στιγμή στην ζωή του και λόγο συνθηκών εμφανίσει προβλήματα αγχώδους διαταραχής, το άγχος του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σαν αρρωστημένο αλλά φυσιολογικό και αντιμετωπίζεται πανεύκολα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στοιχεία του χαρακτήρα κληρονομούνται, ένας αγχώδης χαρακτήρας που αγχώνεται δηλαδή για το παραμικρό μπορεί να κληρονομηθεί, και επομένως και το "άγχος" (με την αρρωστημένη έννοια του όρου) εμμέσως πλην σαφώς κληρονομείται. Μιλάω εκ πείρας.
Πρωτη φορα το ακουω (διαβαζω ειναι το σωστο εδω) αυτο....

Υπαρχει καποια μελετη που να το λεει αυτο ?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι εχεις μαζι μου και με εχεις ταραξει στην ειρωνια ?

Πραγματικα μου κανει εντυπωση αυτο .....

Θα το συνεχιζεις δια παντως αυτο δηλαδη ?

Σκέφτεσαι ν'αποχωρήσεις? :rolleyes:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σκέφτεσαι ν'αποχωρήσεις? :rolleyes:
αυτο ειναι το ζητημα δηλαδη για σενα ?

σε ρωταω τι προβλημα εχεις μαζι μου και μου λες αλλα αντ' αλλων  :rolleyes:

ειναι χαζο αυτο που κανεις και δεν σε εχω κοψει για ηλιθια.....

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Μαγκες τα ιδια τραβηξα και εγω φετος για μεγαλο διαστημα.Παθαινα συχνα κρισεις πανικου και ελεγα ωχ τωρα αντιο ζωη το εργο...Μαγκες πρεπει να ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.Εγω ξαπλωνα και ακουγα τους παλμους της καρδιας μπρουμυτα μετα ξαπλωνα ανασκελα δεν τοςυ ακουγα...Μιλαμε αυτο διοτι ακομα και στον υπνο εγω σκεφτομουν δουλεια,γυναικες τα παντα με αποτελεσμα το σωμα να παιρνει εντολες οτι δεν ειναι ωρα για ξεκουραση αλλα για δουλεια.Οποτε εχω χαλαρωσει με αποτελεσμα κρισεις πανικου και ολα τα σημδια που περιεγραψα να εχουν υποχωρησει αρκετα.

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες τα ιδια τραβηξα και εγω φετος για μεγαλο διαστημα.Παθαινα συχνα κρισεις πανικου και ελεγα ωχ τωρα αντιο ζωη το εργο...Μαγκες πρεπει να ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.Εγω ξαπλωνα και ακουγα τους παλμους της καρδιας μπρουμυτα μετα ξαπλωνα ανασκελα δεν τοςυ ακουγα...Μιλαμε αυτο διοτι ακομα και στον υπνο εγω σκεφτομουν δουλεια,γυναικες τα παντα με αποτελεσμα το σωμα να παιρνει εντολες οτι δεν ειναι ωρα για ξεκουραση αλλα για δουλεια.Οποτε εχω χαλαρωσει με αποτελεσμα κρισεις πανικου και ολα τα σημδια που περιεγραψα να εχουν υποχωρησει αρκετα.
Έτσι. Μόλις συνειδητοποιήσεις ότι δεν πρόκειται να πεθάνεις και πεις "μια χαρά είμαι μόνος μου το προκαλώ και σε λίγο θα σταματήσει" bye bye οι κρίσεις. Να φτάσεις εκεί είναι το θέμα  :2funny:

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι. Μόλις συνειδητοποιήσεις ότι δεν πρόκειται να πεθάνεις και πεις "μια χαρά είμαι μόνος μου το προκαλώ και σε λίγο θα σταματήσει" bye bye οι κρίσεις. Να φτάσεις εκεί είναι το θέμα  :2funny:

Ακριβώς φίλε μου!!!

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Kαι εγω εχω αγχη, δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδυα...Μια η δουλεια, μια το σπιτι, μια τα παιδια, μια η γκομενα ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΙΑ!!!

Εχω καταληξει οτι η καλυτερη ηλικια για τον αντρα ειναι τα 10 που το μονο που σε νοιαζει ειναι να πας εξω να παιξεις :rockon:

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβώς φίλε μου!!!
Τι να λέμε τώρα... Ο γαμπρός μου μέχρι εγκεφαλογράφημα έκανε την προηγούμενη βδομάδα. Φυσικά δεν του βρήκαν τίποτα. Αυτός το βιολί του! "Ρε άκου με" του λέω, "βαρέα και ανθυγιεινά έχω στο επάγγελμα" τίποτα αυτός. Αμα δεν ξεκολήσεις μόνος σου, ό,τι και να σου λένε παει στο βρόντο.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Δεν έχω ακούσει ούτε από έναν παντρεμένο ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ένα καλό λόγο ρε παιδιά - μα έναν. :S Μπορεί να είναι το νόημα της ζωής, αλλά για να τα μεγαλώσεις τα άτιμα (σε αυτή τη μπουρδελο-χώρα :rolleyes:), πρέπει να έχεις στομάχι από σκυρόδεμα.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Δεν έχω ακούσει ούτε από έναν παντρεμένο ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ένα καλό λόγο ρε παιδιά - μα έναν. :S Μπορεί να είναι το νόημα της ζωής, αλλά για να τα μεγαλώσεις τα άτιμα (σε αυτή τη μπουρδελο-χώρα :rolleyes:), πρέπει να έχεις στομάχι από σκυρόδεμα.

Ετσι ειναι φιλε, οταν εισαι υπευθυνος μονο για το τομαρι σου ειναι ευκολα τα πραγματα. Οταν μπαινουν ομως απο πισω σου και αλλοι, αρχιζει και ζοριζει το πραγμα...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εχω καταληξει οτι η καλυτερη ηλικια για τον αντρα ειναι τα 10 που το μονο που σε νοιαζει ειναι να πας εξω να παιξεις :rockon:

γλώσσα
γλώσσα
μαθηματικά
ιστορία
μελέτη περιβάλλοντος

φυσικη αγωγή

κάποιοι διαβάζαμε κιόλας :coffee: δεν το έλεγες άγχος ακριβώς αλλά ήταν μια μικρή έγνοια :coffee:
βλέπω τα παιδάκια του τώρα όμως που έχουν φορτωθεί και ένα κάρο δραστηριότητες και φροντιστήρια... *P

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Μπα δοξα το Θεο καθολου αγχος κτλ.
Γενικα δεν χρωσταω πουθενα, δεν νοικιαζω σπιτι και δεν εχω να πληρωνω μηνιατικα...
Βεβαια το μονο αγχος που εχω ειναι να βρω δουλεια, γιατι σε 3 μηνες τελειωνει το ταμειο ανεργειας μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom