Επισκέπτης
Για εσένα σίγουρα όχι,για εμένα γιατί όχι;;;Καλα, τωρα θα σκασει μυτη και η Σιλβα με κανενα γοητευτικό σκουποξυλο και θα με κυνηγαει.
Εκει να δεις πλακα.
Για εσένα σίγουρα όχι,για εμένα γιατί όχι;;;Καλα, τωρα θα σκασει μυτη και η Σιλβα με κανενα γοητευτικό σκουποξυλο και θα με κυνηγαει.
Εκει να δεις πλακα.
Βελβυ μας. Ναι.
Τοσο καιρο μας τρως στη μαπα και σε τρωμε στη μαπα.
Ε αυτο σε κανει λιγο "μας".
Το πιστεύεις ή όχι,σου αρέσει ή όχι, έχεις γίνει ''μας'',καλά να πάθεις,να πρόσεχες!!!!Η παραμονή σε ένα φόρουμ δεν εξασφαλίζει από μόνη της την οικειότητα τέτοιου είδους.
Ενταξει, κατα τη γνωμη σου μπορει να μην υπαρχει και τιποτα σε αυτον τον κοσμο που να εξασφαλιζει την οικειοτητα.Η παραμονή σε ένα φόρουμ δεν εξασφαλίζει από μόνη της την οικειότητα τέτοιου είδους.
Αυτό έγραψε ομολογώ!!!Και χαλαρωσε λιγο, η οικειοτητα δεν ειναι κολλητικη ασθενεια να την σιχαινεσαι ετσι.
Ενταξει, κατα τη γνωμη σου μπορει να μην υπαρχει και τιποτα σε αυτον τον κοσμο που να εξασφαλιζει την οικειοτητα.
Εκτος αν αποδεχθουμε οτι ειμαστε απλως γραμματακια στην οθονη και τιποτα αλλο.
Εγω προτιμω να το βλεπω αλλιως.
Και χαλαρωσε λιγο, η οικειοτητα δεν ειναι κολλητικη ασθενεια να την σιχαινεσαι ετσι.
Μπορω να σου μιλαω και στον πληθυντικο ξερεις αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα.
Εγώ τις μπάμιες.Και σιχαίνομαι τον πληθυντικό!
Δωσε μου τοτε μια εξηγηση, γιατι ξενυχτας και συνομιλεις με ανθρωπους που δεν συμπαθεις.Μιλάς για κάτι γενικό-ότι σιχαίνομαι την οικειότητα π.χ., ενώ απλά δε μ'αρέσει με ορισμένα άτομα. Μια χαρά μιλάω με όσους συμπαθώ κι έχουμε πει και κάτι πιο προσωπικό. Αν εσύ επιλέγεις να μην το βλέπεις, δε φταίω σε κάτι.
Λατρεύω την οικειότητα, απλά όχι με όλους.
Και σιχαίνομαι τον πληθυντικό!
Εγω τους μπαμιες.Εγώ τις μπάμιες.
Εγώ τις μπάμιες.
Δωσε μου τοτε μια εξηγηση, γιατι ξενυχτας και συνομιλεις με ανθρωπους που δεν συμπαθεις.
Ή που εστω, δεν νιωθεις οικεια.
καρφάκι εεε...καλάααα.....Εγω τους μπαμιες.
Θεωρω την εξηγηση επιεικως ανεπαρκη αλλά δεν πειραζει.Γιατί έπρεπε να μείνω ξύπνια, μπήκα για λίγο πριν πέσω, και είναι ένα φόρουμ που έτσι κι αλλιώς μπαίνω. Δε χρειάζεται να σε συμπαθώ για να το κάνω.
Και δεν αντιπαθώ τον Παπαζόλη.
Παψε βρε ανοητε που μυγιαστηκες.καρφάκι εεε...καλάααα.....
Θεωρω την εξηγηση επιεικως ανεπαρκη αλλά δεν πειραζει.
Υ.Γ. Αντε, μικρε, σημερα μαλλον δεν εχει "ψοφα".
Σε εχω εγκρινει προ πολλου.Οκ, θα ζήσω και χωρίς την έγκρισή σου.
Αυτό καλό είναι τώρα;;;Υ.Γ. Αντε, μικρε, σημερα μαλλον δεν εχει "ψοφα".
Σε καμία Ταυλάνδη θα βολοδέρνει,εκτός κ αν τσακώθηκε με τον βασιλειά κ του πήραν το κεφάλι.Υ.Γ. Παπαζολη που χαθηκε ο βεντουζας ρε συ?
Δεν έχω καθόλου άγχος.
Κοιμάμαι μόλις πέσω, ξυπνάω και το μαξιλάρι μου είναι τίγκα στο σάλιο, ο κανακάρης μου σηκώνεται στο πέρασμα του ανέμου και γενικά απολαμβάνω τις καλές λειτουργίες που προσφέρει μια ζωή χωρίς άγχος.
ΟΜΩΣ!
Έχω φροντίσει να μην αποκτήσω υποχρεώσεις χαζές και μη.
Χαζές: Δεν αγόρασα ακριβό αυτοκίνητο για να νιώθω ότι καυλώνω σαν τον μλκ. Δεν νοικιάζω ακριβό διαμέρισμα, αφού μια χαρά μπορώ να φτιάξω ζεστό το σπιτικό μου και χωρίς αυτό και γενικά γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι κοινωνικές υποχρεώσεις και γνώμη κοινού.
Μη χαζές: Αποφεύγω τη δημιουργία οικογένειας.
Αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να μου μένουν τα φράγκα που βγάζω και να απολαμβάνω πολύμηνες διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς που με ψυχαγωγούν, με χαλαρώνουν και με ανακουφίζουν. Επίσης, εξαλείφεται η ανασφάλεια της μη σίγουρης δουλειάς μου επίσης, καθώς στον ιδιωτικό τομέα τπτ δεν είναι σίγουρο ;)