Νέα

Έχετε Άγχος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 450
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
γλώσσα
γλώσσα
μαθηματικά
ιστορία
μελέτη περιβάλλοντος

φυσικη αγωγή

κάποιοι διαβάζαμε κιόλας :coffee: δεν το έλεγες άγχος ακριβώς αλλά ήταν μια μικρή έγνοια :coffee:
βλέπω τα παιδάκια του τώρα όμως που έχουν φορτωθεί και ένα κάρο δραστηριότητες και φροντιστήρια... *P

Πόσο μου την έσπαγε το "γλώσσα" τότε....άκου "γλώσσα" το μάθημα....σιγά μη λεγόταν και πούτσα.....ορθογραφία/γραμματική έπρεπε να το λένε....

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό κατανόησες εσύ από τα γραφόμενά μου;
Τότε είτε δεν ξέρω να γράφω, είτε δεν ξέρεις να διαβάζεις.

Τι μακριά απ' όλους; Μια χαρά κοινωνικότατος άνθρωπος είμαι.
Επίσης, τα λίγα και καλά ταιριάζουν στις πολύμηνες διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς;
Απλά φίλε διαλέγεις να ξοδεύεις το χρήμα σου (άρα και την ενέργειά σου έμμεσα) σε θέματα που πραγματικά σου κάνουν καλό. Αν κρίνεις ότι το να κάνεις την καύλα σου παίρνοντας μια κουρσάρα που σε κάνει να την πληρώνεις δέκα χρόνια και σου κοστίζει τη μισή μέρα σε χρόνο μέσα στην κίνηση της πόλης είναι ιδεατό ενώ το να ξοδέψεις τα λεφτά σου σε όμορφες διακοπές που θα σε γεμίσουν ενέργεια και αναμνήσεις είναι σπατάλη, τότε έχεις μια κρίση που προσωπικά τη βρίσκω αλλόκοτη.

Αγχός ΣΤΟΠ με το χάπι ΣΤΑΡΧΙΔΑΜΟΛ

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
το μόνο άγχος μου είναι να μην σταματήσω ποτέ να είμαι τόσο αναίσθητος όσο είμαι τώρα...όταν καμιά φορά χάνω τον εαυτό μου και νοιάζομαι για τους άλλους ανθρώπους αλλά και γενικά για πράγματα και υποχρεώσεις χάνω 10 χρόνια από την ζωή μου.
γενικά αν δεν νιώθω 100% free όχι απλά με πιάνει πανικός αλλά κανονική κατάθλιψη...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
γλώσσα
γλώσσα
μαθηματικά
ιστορία
μελέτη περιβάλλοντος

φυσικη αγωγή

κάποιοι διαβάζαμε κιόλας :coffee: δεν το έλεγες άγχος ακριβώς αλλά ήταν μια μικρή έγνοια :coffee:
βλέπω τα παιδάκια του τώρα όμως που έχουν φορτωθεί και ένα κάρο δραστηριότητες και φροντιστήρια... *P

Ελα ρε στην πεμπτη δημοτικου?

Εγω δεν διαβαζα :sunglasses: Τα μαθαινα στην παραδοση :coffee:

Το μεγαλυτερο αγχος που ειχα τοτε, ηταν αν θα μαθω κουνγκ φου σαν τον Bruce Lee :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαγκες τα ιδια τραβηξα και εγω φετος για μεγαλο διαστημα.Παθαινα συχνα κρισεις πανικου και ελεγα ωχ τωρα αντιο ζωη το εργο...Μαγκες πρεπει να ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.Εγω ξαπλωνα και ακουγα τους παλμους της καρδιας μπρουμυτα μετα ξαπλωνα ανασκελα δεν τοςυ ακουγα...Μιλαμε αυτο διοτι ακομα και στον υπνο εγω σκεφτομουν δουλεια,γυναικες τα παντα με αποτελεσμα το σωμα να παιρνει εντολες οτι δεν ειναι ωρα για ξεκουραση αλλα για δουλεια.Οποτε εχω χαλαρωσει με αποτελεσμα κρισεις πανικου και ολα τα σημδια που περιεγραψα να εχουν υποχωρησει αρκετα.

:2funny: :2funny: :2funny:

εχετε παλαβωσει τελειως καταρχην το ποτε θα πεθανεις δεν θα σε ρωτησει.
Αν ειναι να πεθανεις θα πεθανεις. Και κατα δευτερον τι νομιζεις πως ειναι?
αν δεν εχεις καμια ζορικη ασθενεια... λες και κοιμασαι  :2funny: :2funny:
απλα αφηνεις τον ματαιο τουτο κοσμο... το δυσκολο ειναι να χεις ασθενεια και να παιδευεσαι

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ελα ρε στην πεμπτη δημοτικου?

Εγω δεν διαβαζα :sunglasses: Τα μαθαινα στην παραδοση :coffee:
:shit:

Το μεγαλυτερο αγχος που ειχα τοτε, ηταν αν θα μαθω κουνγκ φου σαν τον Bruce Lee :rockon:
:shit:

πάντως τα πιο ανέμελα χρόνια ήταν πράγματι στο δημοτικό :rockon:
ούτε άγχος για το μέλλον, ούτε γκόμενες, μόνο παιχνίδι :rockon:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
prozac10c.jpg

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16

Τι ειπες ρε για τον Bruce? :knuppel:

Χθες προσπαθουσα να εξηγησω στον 5χρονο γιο μου πως φερνεις το τσι στην γροθια :sunglasses: Δεν το επιασε.... :headbang:

Ειχα αγχος και αν θα δω ποτε το "ο καλος ο κακος και ο ασχημος" (Το βιντεο τοτε υπηρχε μονο στο Star trek και στο σινεμα ηταν ακαταλληλο :huh:)

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=130346.0;attach=369699;image[/img[/URL]]

:cool: :cool: :cool: :cool: ;D

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:huh: :huh: :huh:

σύμπτωση σκέψης :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Kαλά αφού σας έρχεται βαρύ αυτό πάρτε κάτι πιο ελαφρύ

URL]]  :tooth:

Επισκέπτης
Τι ειπες ρε για τον Bruce? :knuppel:

Χθες προσπαθουσα να εξηγησω στον 5χρονο γιο μου πως φερνεις το τσι στην γροθια :sunglasses: Δεν το επιασε.... :headbang:

Ειχα αγχος και αν θα δω ποτε το "ο καλος ο κακος και ο ασχημος" (Το βιντεο τοτε υπηρχε μονο στο Star trek και στο σινεμα ηταν ακαταλληλο :huh:)

Έχεις γιο ρε;;;;;;; :new_shocked: :new_shocked: :rolleyes: :rolleyes:

Να πει κανείς ότι δεν φαίνεται.....

Με θεωρείς αργόσχολο; :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Επισκέπτης
Τωρα που αποποινικοποιησε τη φουντα ο Γιωργακης, βαλτε κανα δεντρο στις αυλες σας ή στα μπαλκονια. Ειναι απο τα καλυτερα αγχολυτικα οταν το "πινουμε" με μετρο. Οταν συνοδευτε με παγωμενη μπυρα εχει ακομα καλυτερα αποτελεσματα. Οχι στις χημειες ναι στη φυση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom