Νέα

Εχει πάρει κανείς Θεσσαλονικιά είτε σε μπουρδέλο είτε σα γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855

βοηθείστε ρε μάγκες όποιος ξέρει

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Πολλές (είμαι από Θεσ/κη), αλλά γιατί ρωτάς?

OP
OP
bigpipis7

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
Γνώρισα μια που δουλεύει Αθήνα και δε ξέρω πως λειτουργούν οι γυναίκες από Θεσσαλονίκη.Είναι ψηλομύτες και ωραιοπαθείς όπως μου είπε ένας καρντάσης;

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Από Θεσσαλονίκη είμαι και γω φίλε.....παπάρια, μην ακουσ κανέναν....όλα τα μουνιά ίδια είναι παντού...ίσως στην Σαλονίκη να την βλέπουν λίγο πιο σνομπαρία και ντίβα.....καλή τύχη

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Κοίτα είναι λίγο ηλίθιες και μαλακισμένες με τους Αθηναίους αλλα μήν σε νοιάζει. Όταν θα της κάνεις τον κώλο κόκκινο δέν θα έχει πρόβλημα...

Επισκέπτης
θεσσαλονικια απο west salonica.πολυ γκαβλααααα και 2 απο κατι χωρια τριγυρω της θεσσαλ.αλλα,γενικα υπαρχουν τοσες πολλες καλες εδω .αξιζουν πολλα...

montelaki

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
oi θεσσαλονικιες ειναι απο τα ωραιοτερα μουνια αλλα το παιζουν ιστορια και απο γαμησι μονο σε ηλικιες πανω απο 25 θα το ευχαριστηθεις,,μικροτερες δεν κανουν και τιποτα το ιδιαιτερο..απλα απολαμβανουν!

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Γνώρισα μια που δουλεύει Αθήνα και δε ξέρω πως λειτουργούν οι γυναίκες από Θεσσαλονίκη.Είναι ψηλομύτες και ωραιοπαθείς όπως μου είπε ένας καρντάσης;

Άσε που το μουνί τους είναι οριζόντιο και η κωλοτρυπίδα τους τετράγωνη...

χιουμοράκι κάνω.....

Επισκέπτης
Καταρχήν λειτουργούν με μπαταρίες - έχουν πρόβλημα με τα φρένα και θέλουν συχνό φόρτισμα. Διαφέρουν στην προσθαλάσσωση και στην απογείωση μερικές. Το ελικάκι κάνει κάτι κόλπακια σε υψηλές θερμοκρασίες και επίσης θα σου έλεγα να δώκεις προσοχή στα αμορτισέρ.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καταρχήν λειτουργούν με μπαταρίες - έχουν πρόβλημα με τα φρένα και θέλουν συχνό φόρτισμα. Διαφέρουν στην προσθαλάσσωση και στην απογείωση μερικές. Το ελικάκι κάνει κάτι κόλπακια σε υψηλές θερμοκρασίες και επίσης θα σου έλεγα να δώκεις προσοχή στα αμορτισέρ.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κεντας παλι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom