piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
εγω τα ακουσα η μαλλων τα ειδα ολα σε μια στενουρα στο σταθμο του οσε που την πηγα φιλε μου.
σε στενο την γαμησες τυπε δεν φοβοσουν να μην σας δουν;εγω τα ακουσα η μαλλων τα ειδα ολα σε μια στενουρα στο σταθμο του οσε που την πηγα φιλε μου.
τυπε επρεπε να χυσεις στα θεμελια για να παει καλα η οικοδομηοχι γιατι ποιο περα απο το σταθμο εχει νεοαγηρομενεσ οικοδομεσ και δεν υπαρχει ψυχη φιλε μου,,,εκει εβαλα βασεισ στα θεμελια
ειχες κανα ατυχημα τυπε?εχεισ δικαιο αλλα δυστυχωσ σημερα ξελεκιαζα το καθυσμα οχι του ακινητου αλλα του αυτοκινητου.
πριν καιρο σε παρκινγκ του LIDL μολις βγηκα για να παω στο αμαξι ηρθε κοντα μου μια γυφτισα μιλφ γυρω στα 35 ωραιο μουνι με ματαρες μου λεει λεει εχεις 20 ευρω ομορφουλη να γαμησεις εμενα και την κορη μου εξισου ωραιο πιπινακι γυρω στα 18 που το ειδα και περιμενε λιγο πιο κατω.τελευταια στιγμη κρατηθηκα και δε πηγα
στα σπαταΣοβαρα μιλας ??? σε ποιο lidl
Mεσογείτης είσαι ρε παίχτη?στα σπατα
στα οριαMεσογείτης είσαι ρε παίχτη?
τυπε διπλα απο την κορη θα σε περιμεναν ο μπαμπας,ο παππους,ο αδελφος,ο θειος,ο ξαδελφος,ο αραβωνιαρης,καλα που δεν πηγεςπριν καιρο σε παρκινγκ του LIDL μολις βγηκα για να παω στο αμαξι ηρθε κοντα μου μια γυφτισα μιλφ γυρω στα 35 ωραιο μουνι με ματαρες μου λεει λεει εχεις 20 ευρω ομορφουλη να γαμησεις εμενα και την κορη μου εξισου ωραιο πιπινακι γυρω στα 18 που το ειδα και περιμενε λιγο πιο κατω.τελευταια στιγμη κρατηθηκα και δε πηγα
Συντοπίτης στο όριοστα ορια
Συντοπίτης στο όριο
και εγω αυτο σκεφτηκα για αυτο δεν πηγα παντως ητανε καυλα η γυφτισα και το μικρο γυφτακι .τυπε διπλα απο την κορη θα σε περιμεναν ο μπαμπας,ο παππους,ο αδελφος,ο θειος,ο ξαδελφος,ο αραβωνιαρης,καλα που δεν πηγες
πριν καιρο σε παρκινγκ του LIDL μολις βγηκα για να παω στο αμαξι ηρθε κοντα μου μια γυφτισα μιλφ γυρω στα 35 ωραιο μουνι με ματαρες μου λεει λεει εχεις 20 ευρω ομορφουλη να γαμησεις εμενα και την κορη μου εξισου ωραιο πιπινακι γυρω στα 18 που το ειδα και περιμενε λιγο πιο κατω.τελευταια στιγμη κρατηθηκα και δε πηγα