Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
Λεω να ανοιξω ενα θρεντακι -εθνικοτητες που εχετε α-γαμησει- και γουμαν φριεντλυ αμαλαχι ...να πουνε και αυτες το κατι της τους...
Λεω να ανοιξω ενα θρεντακι -εθνικοτητες που εχετε α-γαμησει- και γουμαν φριεντλυ αμαλαχι ...να πουνε και αυτες το κατι της τους...
αυτο καταλαβες???γιατί, εσύ τους το παίζεις γύφτος?
αυτο καταλαβες???
Αγχωθηκες...; που να δεις στην συνεχεια..κιτρινη μουχριτσα
σορυρε γαμαικαν το πανω δεν ειναι δικο μου ...δεν εχω παει φανταλακι ακομα προσεχε οταν διαβαζεις
το πα συναγωνιστα βοομβ για να γινει κατανοητο οτι ερεθιζονται τα μαλλα αμα ξεγελαστει μπαλαμος και πλησιασει το κοπαδι τους και μετα να δεις ροκ εν ρολ σε λεω...είπες "θα καταλάβουν ότι είσαι μπαλαμός"
με το καλημέρα σας το καταλαβαίνουν
δεν πρέπει να καταλάβουν ότι είσαι μπαλαμός?
εμένα με καταλαβαίνουν χωρίς καν να μιλήσω
το πα συναγωνιστα βοομβ για να γινει κατανοητο οτι ερεθιζονται τα μαλλα αμα ξεγελαστει μπαλαμος και πλησιασει το κοπαδι τους και μετα να δεις ροκ εν ρολ σε λεω...
Εννοουμε ελληνιδες τσιγγανες σαν αυτες τις μουναρες στην Αγια Βαρβαρα στο Ζεφυρι!!Αλλα θέλει κοτσια για να τις φας!!τι εννοειτε? ελληνιδα? γιατι ρουμανο βουλγαρο τσιγγανες παιζουν κατα καιρουσ στο μεταξ
τυπε οι ελληνιδες τσιγγανες δεν παιζουν σε μπουρδελα ευκολαΕννοουμε ελληνιδες τσιγγανες σαν αυτες τις μουναρες στην Αγια Βαρβαρα στο Ζεφυρι!!Αλλα θέλει κοτσια για να τις φας!!
εγω... μια ρωσοτσιγγανα ομως....πιανεται;Κανα νεο παιδια γαμησε κανεις κανα τσιγγανακι τις γιορτες?Πετυχα κατι ωραια που λεγανε τα καλαντα αλλα μου πεφτανε μικρα..!!