λες να έχει και στο μουνί δόντια?ένα μου τον ζητάει πίπα αλλά δεν της τον δίνω.
Είναι ύπουλα πλάσματα αυτά ρε,να τρέχω για ράμματα??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 793K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
λες να έχει και στο μουνί δόντια?
Έχει σίγουρα μουνί??
ααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
αααααααααααχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααΈχει σίγουρα μουνί??
ααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
ναι
Επισκέπτης
αααααααααααχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααα
ναι
Ε τότε θα'χει σίγουρα δόντια
ααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχχα
giannis2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 597
- Πόντοι
- 81
εχω παρει τσιγγανακι ΣΟΥΠΕΡ!!!!
Οχι πουτανακι αλλα με καμακι....
Τελειο γαμησι... τεέλιο σώμα..... τρελα γουστα
μονο λίγο φόβος (επειδη την πείρα 4-5 φορές συνολικα) να μη μου την πέσουν τίποτα αδερια της...
Ελα ρε φίλε που?Πες μου να πάω κ γω..Κοντά στα λιμέρια της ή κάπου παραέξω γιατί είναι επικίνδυνα..Εντάξη αδερφέ αν σου κάτσει κ μαλιστά με καμάκι τι να πω πρέπει να σε γούσταρει κιόλας πάντως και γω πιστεύω πιστεύω το ίδιο με σένα ότι θέλει προσοχή γιατί μπορείς να μπλέξεις αλλά θ αξίζει το κόπο!!
silvestros
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το μόνο που μένει να απαντηθεί είναι αν έχει πάρει κάποιος Πακιστανή...
Αμφιβαλλεις?
μένει να ανοιχθει αναλογο θρεντΑμφιβαλλεις?
giannis2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 597
- Πόντοι
- 81
'Οχι βρε παιδιά εδώ είμαστε όλοι gypsylovers!!!!μένει να ανοιχθει αναλογο θρεντ
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.028
- Πόντοι
- 2.606
XAXAXA τρομερα αστειο thread αλλα θα πω την εμπειρια μου και γω και αν φανει χρησιμη εχει καλως...
-Υπαρχει μια λεξη που συνοψιζει την εμπειρια μου και αυτη ειναι-ΜΑΚΡΙΑ-
Εξηγουμε-δεν ειμαι fun -αλλα τα γουστα του καθενος ειναι σεβαστα.
Για να γαμησεις πρεπει να εισαι τουλαχιστον ο μαγκαιβερ η κατι αναλογο....ειναι φουλ πονηρια και σε περιπτωση τσαμπουκα πλακωνει ολη η φυλη...
ΕΧΩ πετυχει 4-5 φορες τουλαχιστον σχημα με τυπισες που δεν τις εκανες τσιγγανες με τιποτα που σκαγανε με μερσεντικα(αφτιαχτα)βασικη παρατηρηση-τα φτιαγμενα κανουνε μπαμ απο χιλιομετρο-και εβγαινε ο οδηγος και εβαζε επιτοπου τα παπουτσια του.
ΣΕ μαγαζι μεσα δε, παιζανε οτι βλεπανε και οι αντρες και οι γυναικες .EINAI φοβερα ζηλιαρηδες αντρες -γυναικες και πολυ φιλαρεσκοι.Το αποτελεσμα ηταν συνεχεις τσαμπουκαδες...και μανουρες ανευ προηγουμενου...ΧΩΡΙς να ειμαι ρατσιστης οποιος εχει βλεψεις για γυφτοπουλα πρεπει να ειναι ετοιμος για μεγαλες μανουρες...αν δε παρουν και γραμμη που μενεις...τον πουλο...ολο το σοι απεξω...
μακρια συναγωνιστες
-Υπαρχει μια λεξη που συνοψιζει την εμπειρια μου και αυτη ειναι-ΜΑΚΡΙΑ-
Εξηγουμε-δεν ειμαι fun -αλλα τα γουστα του καθενος ειναι σεβαστα.
Για να γαμησεις πρεπει να εισαι τουλαχιστον ο μαγκαιβερ η κατι αναλογο....ειναι φουλ πονηρια και σε περιπτωση τσαμπουκα πλακωνει ολη η φυλη...
ΕΧΩ πετυχει 4-5 φορες τουλαχιστον σχημα με τυπισες που δεν τις εκανες τσιγγανες με τιποτα που σκαγανε με μερσεντικα(αφτιαχτα)βασικη παρατηρηση-τα φτιαγμενα κανουνε μπαμ απο χιλιομετρο-και εβγαινε ο οδηγος και εβαζε επιτοπου τα παπουτσια του.
ΣΕ μαγαζι μεσα δε, παιζανε οτι βλεπανε και οι αντρες και οι γυναικες .EINAI φοβερα ζηλιαρηδες αντρες -γυναικες και πολυ φιλαρεσκοι.Το αποτελεσμα ηταν συνεχεις τσαμπουκαδες...και μανουρες ανευ προηγουμενου...ΧΩΡΙς να ειμαι ρατσιστης οποιος εχει βλεψεις για γυφτοπουλα πρεπει να ειναι ετοιμος για μεγαλες μανουρες...αν δε παρουν και γραμμη που μενεις...τον πουλο...ολο το σοι απεξω...
μακρια συναγωνιστες
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Εγώ προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να γαμήσω την Έρι αλλά δεν μου κάθεται η ρουφιάνα
ένα μου τον ζητάει πίπα αλλά δεν της τον δίνω.
Είναι ύπουλα πλάσματα αυτά ρε,να τρέχω για ράμματα??
Ωπ τι εγινε κιτρινα παππουδια...; Κωλοτριβομαστε σε παοκι παλι;
Όταν υπηρετούσα στο Μεσολόγγι ( έφεδρος Αξιωματικός ) πρός το σπίτι που έμενα συναντούσα πάντα μια τσιγγάνα κουκλάρα - τέλεια - καύλα η οποία ήταν κωφάλαλη .Πιο καθαρή και πιό σεξουαλική γυναίκα δεν έχω γνωρίσει , δυστυχώς ξαφνικά χάθηκε
το λέω με νοσταλγία
σχεδόν την είχα ερωτευθεί , τι σχεδόν μάλλον
ήταν πολυ αγαπισάρικο άτομο
Τελικά Δεν είναι όλοι οι γύφτοι - τσιγγάνοι Βρώμικοι , κάγγουρες Υπάρχουν σίγουρα και άνθρωποι με περιεχόμενο έστω και σεξουαλικό .
Καλή χρονιά συναγωνιστές
Καλό μουνί στον Πούστο μας - ας είναι και κόλος
χωρις καμια διαθεση να χλεβασω το προβλημα της το γεγονος οτι δεν μιλαγε μαλλον στα πλεονεκτηματα καταγραφετε..οπως και σε καθε γυναικα
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Eγω εχω γαμησει ινδη...Και αν θυμαμαι καλα ειχε και βουλα στο κουτελοΤο μόνο που μένει να απαντηθεί είναι αν έχει πάρει κάποιος Πακιστανή...
Στο θεμα μας, μια φορα στο φαναρι κατεχακη-κηφησιας ηρθαν δυο μικρα γυφτακια (17-21)να κανουν το τζαμι. Κατι λεει η μια στην αλλη σε γλωσσα που δεν καταλαβα και με κοιτανε περιεργα. Της λεω τι σου ειπε η φιλη σου, και μου απανταει οτι εχεις ωραια χειλια και θελει να τα ρουφηξει. Εκεινη την στιγμη γυρναει η ¨"θαυμαστρια" και μου σκαει χαμογελο...ολα τα μπροστινα δοντια της ηταν χρυσα Φυσικα σκεφτηκα που πας ρε καραμητρο και εφυγα πετωντας
Επισκέπτης
Ωπ τι εγινε κιτρινα παππουδια...; Κωλοτριβομαστε σε παοκι παλι;
Άκου ποια μιλάει.
Φωνάζει ο κλέφτης..
(και για το παππούδια και για το κωλοτρίψιμο)..
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.028
- Πόντοι
- 2.606
Όταν υπηρετούσα στο Μεσολόγγι ( έφεδρος Αξιωματικός ) πρός το σπίτι που έμενα συναντούσα πάντα μια τσιγγάνα κουκλάρα - τέλεια - καύλα η οποία ήταν κωφάλαλη .Πιο καθαρή και πιό σεξουαλική γυναίκα δεν έχω γνωρίσει , δυστυχώς ξαφνικά χάθηκε
το λέω με νοσταλγία
Τελικά Δεν είναι όλοι οι γύφτοι - τσιγγάνοι Βρώμικοι , κάγγουρες Υπάρχουν σίγουρα και άνθρωποι με περιεχόμενο έστω και σεξουαλικό .
Καλή χρονιά συναγωνιστές
-----Ακριβως αυτους περιεγραψα συναγωνιστα,κυριλε ,τοσο μαλιστα που δεν τους καταλαβαινες με τιποτα....η συμπεριφορα ομως και η νοοτροπια δεν αλλαζει με το πλυσιμο το μερσεντικο και τα αρμανι...και αν κανεις το λαθος ,να σαι σιγουρος οτι αυτοι θα καταλαβουν οτι εισαι μπαλαμος...ευκολα μαλιστα.
το λέω με νοσταλγία
Καλή χρονιά συναγωνιστές
-----Ακριβως αυτους περιεγραψα συναγωνιστα,κυριλε ,τοσο μαλιστα που δεν τους καταλαβαινες με τιποτα....η συμπεριφορα ομως και η νοοτροπια δεν αλλαζει με το πλυσιμο το μερσεντικο και τα αρμανι...και αν κανεις το λαθος ,να σαι σιγουρος οτι αυτοι θα καταλαβουν οτι εισαι μπαλαμος...ευκολα μαλιστα.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Γυφτοπουλα η τυπισα?Εγώ προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να γαμήσω την Έρι αλλά δεν μου κάθεται η ρουφιάνα
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.028
- Πόντοι
- 2.606
RESPECT...ινδη με τη βουλα λοιπον.Eγω εχω γαμησει ινδη...Και αν θυμαμαι καλα ειχε και βουλα στο κουτελο
Στο θεμα μας, μια φορα στο φαναρι κατεχακη-κηφησιας ηρθαν δυο μικρα γυφτακια (17-21)να κανουν το τζαμι. Κατι λεει η μια στην αλλη σε γλωσσα που δεν καταλαβα και με κοιτανε περιεργα. Της λεω τι σου ειπε η φιλη σου, και μου απανταει οτι εχεις ωραια χειλια και θελει να τα ρουφηξει. Εκεινη την στιγμη γυρναει η ¨"θαυμαστρια" και μου σκαει χαμογελο...ολα τα μπροστινα δοντια της ηταν χρυσα Φυσικα σκεφτηκα που πας ρε καραμητρο και εφυγα πετωντας
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
και αν κανεις το λαθος ,να σαι σιγουρος οτι αυτοι θα καταλαβουν οτι εισαι μπαλαμος...ευκολα μαλιστα.
γιατί, εσύ τους το παίζεις γύφτος?
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Άκου ποια μιλάει.
Φωνάζει ο κλέφτης..
(και για το παππούδια και για το κωλοτρίψιμο)..
Αγχωθηκες...; που να δεις στην συνεχεια..κιτρινη μουχριτσα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 65