Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 775K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ρε γιώργη...δεν άφησες γύφτισσα...δεν άφησες τραβέλι...εσένα πρέπει να σε βλέπουν και να πιάνουν τοίχο...όλα τα σφάζεις όλα τα μαχαιρώνεις... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Προσεξες  ποια χρονολογια εγραψε το καρντασι 75-85 εκεινα τα χρονια τα τραβελια μας πληρωνανε και μας ταιζανε  να τους πηδαμε ,εχω γαμησει γυφτακι με 50 δρχ μαλακες ειμασταν να μην παμε και το προβλημα εκεινον τον καιρο ηταν οτι ολοι την ημερα ο :bigdick: ηταν ντουρος 

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Φίλοι συναγωνηστές όποιος γουσταρει να πάρει κανα τσιγγανακι μπορεί να πάει στη Λ.Φυλής στις Αχαρναίς μερικές βόλτες να κάνεις με τ αμάξι παίζουν τσιγγανάκια στο δρόμο πας τις πλησιάζεις εντελώς φιλικά της κάνεις και κάνα κοπλιμέντο της τάζεις και κάνα δωράκι και αν δεις πως γουστάρει τότε τη παίρνεις στ αμάξι ή σε καμία καβάτζα εκεί κοντά και γίνεται η δουλειά σου!Είχα ένα φίλο στο στρατό που το χε κάνει και μου χε πει οτί πέρασε τέλεια αλλα δεν θέλει και πολύ κάρφωμα!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.282
Πόντοι
12.056
Φίλοι συναγωνηστές όποιος γουσταρει να πάρει κανα τσιγγανακι μπορεί να πάει στη Λ.Φυλής στις Αχαρναίς μερικές βόλτες να κάνεις με τ αμάξι παίζουν τσιγγανάκια στο δρόμο πας τις πλησιάζεις εντελώς φιλικά της κάνεις και κάνα κοπλιμέντο της τάζεις και κάνα δωράκι και αν δεις πως γουστάρει τότε τη παίρνεις στ αμάξι ή σε καμία καβάτζα εκεί κοντά και γίνεται η δουλειά σου!Είχα ένα φίλο στο στρατό που το χε κάνει και μου χε πει οτί πέρασε τέλεια αλλα δεν θέλει και πολύ κάρφωμα!

Λ Φυλης και Αχαρναις δεν παιζει....Ιλιον,Καματερο,Ζεφυρι,Ανω Λιοσια ναι.....
Ανεβα εσυ σε αυτες τις περιοχες,πειραξε γυφτισσα στον δρομο με σκοπο να την πηδηξεις και ελα μετα να μας πεις τις εντυπωσεις σου...

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
εσυ φιλε εχεις προσωπικη εμπειρια η μονο οτι σου ειπε ο φιλος σου?πουθενα αλλου που να κυκλοφορουν τετοιες φυλες? εκτος απο λαικες που ειναι ολο το σοι μαζεμενο εκει.μονο γυναικες να ειναι.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δε διαβασα ολο το θρεντ οποτε μαλλον θα εχει ξαναειπωθει αλλα στην ουσια οσοι εχουν παει με ρουμανα-βουλγαρα σε σπιτι τοτε σιγουρα εχουν παρει γυφτισσα ...

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Παιδιά εγώ προσωπικά παντός δεν έχω δική μου εμπειρία με τσιγγάνα, τώρα αν ο αλλος μου λέγε φούμαρα δεν το ξέρω δεν ήμουν και μπροστά..Παντως μια που είδα το θέμα είπα απλά να το σχολιάσω!Αν το δοκιμάσει κανείς φίλος συναγωνιστής και γουσταρει να πάει με τσιγγανάκι να μας πει, πρέπει να κάνουν και καλό κρεβάτι!! :dancing:  

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οσες εχω παρει σε σπιτια παντως ηταν απ τις καλυτερες...απο αποψη συμμετοχης εννοω

STARS1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γνωριζει κανεις καμια πιατσα με τσιγγανες?

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
στην τουμπα γυρω απο το γηπεδο  :rockon: :rockon:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Γνωριζει κανεις καμια πιατσα με τσιγγανες?
παλι καινουργιο θεμα ανοιχτικε με τσιγγανες :new_shocked: :new_shocked:...? και εδω !!! ψαξτε λιγο ρε παιδια πριν ανοιξετε καινουργιο θεμα. Υ.Γ. πιστυω οτι θα επρεπε να αφαιρεθει το δικαιωμαι σε καποιον να ανοιγει καινουργιο θεμα εαν δεν εχει τουλαχιστον 80 η 100 ποστ.αμαν πια!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
γκαστεζ!
συγχωνευσηηηηη!!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αν τις βρεις ποτε....

ΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΟΡΑΣ ΠΡΩΤΑ....

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ρωτα και για κανα καλο sony για το αμαξι και κανα ρολεξακι

Thanasis B

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Με 6,000,000 γυφτισες στην ρουμανια σιγουρα θα εχουν περασει και απο εδω και στα σπιτια και call girls.Οποια παντως ειναι ρουμανα μελαχρινη εχει μεγαλες πιθανοτητες...εξαλου απο οτι εχω ακουσει απο γνωστο ρουμανο ειναι πολλες γυφτισες εκει πουτανες....
Παντως αν εξαιρεσεις την βρωμια που καθαριζει τις περισοτερες περιπτωσεις δεν ειναι και ασχημες και εχουν καλη συμετοχη...
αυτα....καλο Αυγουστο

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1
Μεγαλωμενος σε περιοχη με παρουσια τσιγγανων μπορω να πω τα εξης. Θελει προσοχη το θεμα, εννοειται οτι δεν κανεις καμακι στην Λ.Φυλης, ο φιλος του φανταρου προφανως ελεγε π@π@ριες. Το κακο με την ρατσα αυτη ειναι οτι δεν εχουν μπεσσα. Ειχα συμμαθητες που το πρωι παιζαμε μπαλα στα διαλειμματα και το απογευμα μου εκλεβαν τον χαρταετο απο την αυλη. Αρκετοι ειναι καλοψυχοι αλλα ειναι στο αιμα τους η κουτοπονηρια ή κλεψια και το πως να σε κοροιδεψουν. Δεν ειναι παληκαραδες, μαλλον θρασυδειλοι ειναι στο συνολο τους αλλα αν γινει τιποτα δεν θα ερθει μονος του, απο δεκαδα και επανω να περιμενεις.

Δεν ζουν ολοι οι τσιγγανοι σε τσαντηρια, και εννοειται οτι δεν ειναι ολες οι τσιγγανες βρωμικες. Εχω δει απιστευτες γυναικες! Δεν τραβηχτηκα ποτε γιατι δεν ηθελα μπλεξιματα και η γκομενα να ειναι ξηγημενη μπορει να σε δει κανενας δικος της και να μπλεξεις. Μερικες ηταν πραγματικα να τις πιεις στο ποτηρι.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παλικαρε δεν μου λες? οταν μαμιεσαι βαρανε τα αυτια σου παλαμακια?,αν οχι περνα απο την τουμπα να σε φτιαξω το προφιλ,αντε τρακτεροκουδουνοβλαχε που εχεις και γνωμη για την τουμπα ζαγαρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom