brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εγω κολησα ... χωρις ιδιαιτερο λογο. απλα δεν το εκανα.εσυ που κολλησες
εγω κολησα ... χωρις ιδιαιτερο λογο. απλα δεν το εκανα.εσυ που κολλησες
Προσεξες ποια χρονολογια εγραψε το καρντασι 75-85 εκεινα τα χρονια τα τραβελια μας πληρωνανε και μας ταιζανε να τους πηδαμε ,εχω γαμησει γυφτακι με 50 δρχ μαλακες ειμασταν να μην παμε και το προβλημα εκεινον τον καιρο ηταν οτι ολοι την ημερα ο ηταν ντουροςΡε γιώργη...δεν άφησες γύφτισσα...δεν άφησες τραβέλι...εσένα πρέπει να σε βλέπουν και να πιάνουν τοίχο...όλα τα σφάζεις όλα τα μαχαιρώνεις...
Φίλοι συναγωνηστές όποιος γουσταρει να πάρει κανα τσιγγανακι μπορεί να πάει στη Λ.Φυλής στις Αχαρναίς μερικές βόλτες να κάνεις με τ αμάξι παίζουν τσιγγανάκια στο δρόμο πας τις πλησιάζεις εντελώς φιλικά της κάνεις και κάνα κοπλιμέντο της τάζεις και κάνα δωράκι και αν δεις πως γουστάρει τότε τη παίρνεις στ αμάξι ή σε καμία καβάτζα εκεί κοντά και γίνεται η δουλειά σου!Είχα ένα φίλο στο στρατό που το χε κάνει και μου χε πει οτί πέρασε τέλεια αλλα δεν θέλει και πολύ κάρφωμα!
εσυ φιλε εχεις προσωπικη εμπειρια η μονο οτι σου ειπε ο φιλος σου?πουθενα αλλου που να κυκλοφορουν τετοιες φυλες? εκτος απο λαικες που ειναι ολο το σοι μαζεμενο εκει.μονο γυναικες να ειναι.Φίλοι συναγωνηστές όποιος γουσταρει να πάρει κανα τσιγγανακι μπορεί να πάει στη Λ.Φυλής στις Αχαρναίς μερικές βόλτες να κάνεις με τ αμάξι παίζουν τσιγγανάκια στο δρόμο πας τις πλησιάζεις εντελώς φιλικά της κάνεις και κάνα κοπλιμέντο της τάζεις και κάνα δωράκι και αν δεις πως γουστάρει τότε τη παίρνεις στ αμάξι ή σε καμία καβάτζα εκεί κοντά και γίνεται η δουλειά σου!Είχα ένα φίλο στο στρατό που το χε κάνει και μου χε πει οτί πέρασε τέλεια αλλα δεν θέλει και πολύ κάρφωμα!
στην τουμπα γυρω απο το γηπεδο
παλι καινουργιο θεμα ανοιχτικε με τσιγγανες ...? και εδω !!! ψαξτε λιγο ρε παιδια πριν ανοιξετε καινουργιο θεμα. Υ.Γ. πιστυω οτι θα επρεπε να αφαιρεθει το δικαιωμαι σε καποιον να ανοιγει καινουργιο θεμα εαν δεν εχει τουλαχιστον 80 η 100 ποστ.αμαν πια!Γνωριζει κανεις καμια πιατσα με τσιγγανες?
ρωτα και για κανα καλο sony για το αμαξι και κανα ρολεξακι
στην τουμπα γυρω απο το γηπεδο
παλικαρε δεν μου λες? οταν μαμιεσαι βαρανε τα αυτια σου παλαμακια?,αν οχι περνα απο την τουμπα να σε φτιαξω το προφιλ,αντε τρακτεροκουδουνοβλαχε που εχεις και γνωμη για την τουμπα ζαγαριστην τουμπα γυρω απο το γηπεδο