Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 791K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μεγαλη πιθανοτητα να παιξει παλούκα φιλε μου.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
προφανως οχι.
Μυαλο δεν θα του βαλουμε, πρεπει να παθει για να μαθει.
οχι πειτε ρε παιδια, εγω γι αυτο το εγραψα αυτο εδω, για να παρω συμβουλες-γνωμες. ειμαι ανοιχτος σε αποψεις.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
οχι πειτε ρε παιδια, εγω γι αυτο το εγραψα αυτο εδω, για να παρω συμβουλες-γνωμες. ειμαι ανοιχτος σε αποψεις.

εγω ξερω οτι ειναι εξαιρετικα συντηρητικοι σε θεματα σεξ.
εγω δεν θα το ρισκαρα σε καμια περιπτωση.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ρε παιδια τι μου θυμησατε τωρα???? πριν 14-15 χρονια δουλευα σε οικοδομη.... ειχα παει ενα σαββατο να κανω καποιες δουλειες και σκαει μια γυφτισα με ο ντατσουν και ενα πιτσιρικι 2-3 χρονων και παει να παρει κατι παλιοσιδερα σαβουρα.... της λεω με αυστηρο υφος τι κανεις εκει??? και ερχεται πανω (ειμουνα στον 1 οροφο) και μου λεει σε παρακαλω ασε με να τα παρω και θα κατσω να με γαμησεις.... της λεω και απο κωλο??? μου λεει αμα θες ενταξει.... τελικα της εδωσα μια πιπα.... περισσοτερο μαλακια ηταν παρα πιπα και την αφησα και τα πηρε.... :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ρε παιδια τι μου θυμησατε τωρα???? πριν 14-15 χρονια δουλευα σε οικοδομη.... ειχα παει ενα σαββατο να κανω καποιες δουλειες και σκαει μια γυφτισα με ο ντατσουν και ενα πιτσιρικι 2-3 χρονων και παει να παρει κατι παλιοσιδερα σαβουρα.... της λεω με αυστηρο υφος τι κανεις εκει??? και ερχεται πανω (ειμουνα στον 1 οροφο) και μου λεει σε παρακαλω ασε με να τα παρω και θα κατσω να με γαμησεις.... της λεω και απο κωλο??? μου λεει αμα θες ενταξει.... τελικα της εδωσα μια πιπα.... περισσοτερο μαλακια ηταν παρα πιπα και την αφησα και τα πηρε.... :2funny: :2funny: :2funny:
με την κριση και την αφραγκια που ερχετε μας βλεπω ολους να την πεφτουμε στις οικοδομες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
πάντως μια φορά που πήγα με γυφτάκι (μετά από ένα καλό μπάνιο με aqua forte και χλωρίνη φυσικά).. όταν πήγα να της τον βάλω στον λοκώ... είπε το εξής αμίμητο..

"μη μπρε αφεντικό.. τσούζει σε λέω"  2funny 2funny 2funny 2funny 2funny

που την βρηκες πως της την επεσες πες μας λεπτομερειες

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
και γιατι δεν το εκανες, που κολλησες? μπορω να παω μεταξι που εχω παει ουκ ολιγες φορες, αλλα ειναι ολη η φαση, το πεσιμο, η ικανοποιηση να δεχτει, και οτι γενικα η γκομενα ειναι πανεμορφη.

κολλησα στο οτι δεν ηταν μονες  τους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
που την βρηκες πως της την επεσες πες μας λεπτομερειες

αρκετά χρόνια πρίν στην Θεσσαλονίκη... σε ένα καφέ μπάρ κοντά στον σταθμό (όχι κωλόμπαρο).. ήρθε μέσα με μιάν άλλη γύρω στις 11 το πρωί και αρχίσαν να ζητάνε εικοσάρικα (δραχμές)
όταν ήρθε σε μένα της είπα ..."θα σου δώκω 500 αλλά θα κάτσεις να σε γαμίσω" χεχεχεχεχε.. οι θαμώνες γελάσανε (παλιοπαρέα ήμασταν με κάτι σαλονικιούς) και αυτή άρχισε "καλέ τι με λές τώρα" και κάτι τέτοιες μαλακίες... της ξαναλέω "αν θές πεντακοσάρικο θα καθήσεις να σε γαμίσω" .. γέλια γύρω γύρω.. οπότε γυρνάει η άλλη (ποιό μεγάλη και ποιό μπασμενη στα κόλπα)... "τι κάθεσε μωρή.. καλό κύριο είναι και πεντακόσια δίνει.. αντε τράβα.. μπάς και το βράδυ ο προκομένος θα σε δώσει πεντακόσια για να σε γαμίσει?.. και θα σε γηαμίσει και θα σε δείρει και λεφτά τίποτις.. .αντε τράβα"... το τί έγινε μέσα στο καφέ δεν περιγράφεται... οπότε η μικρά λέει "αντε καλά αλλά θα με τα δώσεις τα πεντακόσια.."

αθάνατη δεκαετία 75-85...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom