lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
απο πυργο εισαι τυπε μου;οχι... εκτος απο αυτους που εχω στο χωριο μου. αλλα ποτε δεν ειχα παρε-δωσε μαζι τους.
απο πυργο εισαι τυπε μου;οχι... εκτος απο αυτους που εχω στο χωριο μου. αλλα ποτε δεν ειχα παρε-δωσε μαζι τους.
Καλα εκανες συνεχισε ετσι και θα παραμεινεις αρτημεληςοχι... εκτος απο αυτους που εχω στο χωριο μου. αλλα ποτε δεν ειχα παρε-δωσε μαζι τους.
οχι πειτε ρε παιδια, εγω γι αυτο το εγραψα αυτο εδω, για να παρω συμβουλες-γνωμες. ειμαι ανοιχτος σε αποψεις.προφανως οχι.
Μυαλο δεν θα του βαλουμε, πρεπει να παθει για να μαθει.
οχι πειτε ρε παιδια, εγω γι αυτο το εγραψα αυτο εδω, για να παρω συμβουλες-γνωμες. ειμαι ανοιχτος σε αποψεις.
Κι εσύ......τι έκανες στο τέλος?
απο καρδιτσα. αλλα εχουμε και εκει μπολικους..απο πυργο εισαι τυπε μου;
μπα αν δεν πας πυργο δεν εχεις δει τιποτααπο καρδιτσα. αλλα εχουμε και εκει μπολικους..
δεν πτοούμαι....
με την κριση και την αφραγκια που ερχετε μας βλεπω ολους να την πεφτουμε στις οικοδομεςρε παιδια τι μου θυμησατε τωρα???? πριν 14-15 χρονια δουλευα σε οικοδομη.... ειχα παει ενα σαββατο να κανω καποιες δουλειες και σκαει μια γυφτισα με ο ντατσουν και ενα πιτσιρικι 2-3 χρονων και παει να παρει κατι παλιοσιδερα σαβουρα.... της λεω με αυστηρο υφος τι κανεις εκει??? και ερχεται πανω (ειμουνα στον 1 οροφο) και μου λεει σε παρακαλω ασε με να τα παρω και θα κατσω να με γαμησεις.... της λεω και απο κωλο??? μου λεει αμα θες ενταξει.... τελικα της εδωσα μια πιπα.... περισσοτερο μαλακια ηταν παρα πιπα και την αφησα και τα πηρε....
προφανως σου ειπε εν ολιγης οτι, ΝΑ κι αν τσουζει, ΝΑ κι αν δεν τσουζειΔεν εννοώ αυτό ρε ξάδελφε..... ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΟΥΖΕΙ εννοώ...!!!
Δεν εννοώ αυτό ρε ξάδελφε..... ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΟΥΖΕΙ εννοώ...!!!
δηλαδη η χειροτερη ειναι να πλακωθουμε στο ξυλο ολοι μαζι εκει?δεν την ξερω την νεοτροπια των γυφτων.μπα αν δεν πας πυργο δεν εχεις δει τιποτα
ειναι περιεργη η νοοτροπια τους,τα παντα μπορει να γινουνδηλαδη η χειροτερη ειναι να πλακωθουμε στο ξυλο ολοι μαζι εκει?δεν την ξερω την νεοτροπια των γυφτων.
οχι αυτη ειναι η καλητερη των περιπτωσεωνδηλαδη η χειροτερη ειναι να πλακωθουμε στο ξυλο ολοι μαζι εκει?δεν την ξερω την νεοτροπια των γυφτων.
πάντως μια φορά που πήγα με γυφτάκι (μετά από ένα καλό μπάνιο με aqua forte και χλωρίνη φυσικά).. όταν πήγα να της τον βάλω στον λοκώ... είπε το εξής αμίμητο..
"μη μπρε αφεντικό.. τσούζει σε λέω" 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
και γιατι δεν το εκανες, που κολλησες? μπορω να παω μεταξι που εχω παει ουκ ολιγες φορες, αλλα ειναι ολη η φαση, το πεσιμο, η ικανοποιηση να δεχτει, και οτι γενικα η γκομενα ειναι πανεμορφη.
που την βρηκες πως της την επεσες πες μας λεπτομερειες