Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 793K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
διαβασε τα πιο πανω ποστ και κανε πιο συγκεκριμενη την ερωτηση ρε τυπε

Λοιπόν παιδιά, έχω τηλ. από γυφτάκι γύρω στα 20 σούπερ σε εμφάνιση. Στο δρόμο ψωνιζόταν και μου είπε πως μένει με μια φίλη της και θέλει ένα πενηντάρικο και της είπα πως άμα είναι και η φίλη σου όμορφη σαν και σένα σας παίρνω και τις δύο και μου λέει όποτε θέλεις τηλεφώνησέ μας και τώρα το σκέφτομαι σοβαρά γιατί λέω άμα η γύφτισα ήταν Ρουμάνα μπορεί να μου έτρωγε και 250 σαν C.T, επειδή είναι Ελληνίδα γύφτισα σκέφτομαι τα 50, μήπως είμαι ανθέλλην ρατσιστής [σοβαρολογώ τώρα!]. Άμα πάω [που μάλλον θα πάω] θα σας το πω, μα την αλήθεια.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
και τώρα το σκέφτομαι σοβαρά γιατί λέω άμα η γύφτισα ήταν Ρουμάνα μπορεί να μου έτρωγε και 250 σαν C.T, επειδή είναι Ελληνίδα γύφτισα σκέφτομαι τα 50, μήπως είμαι ανθέλλην ρατσιστής [σοβαρολογώ τώρα!].

Θα έλεγα ότι είσαι τέρας..... οικονομίας!!!  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Θα έλεγα ότι είσαι τέρας..... οικονομίας!!!  :grin:

Ρε συ φίλε τώρα που βλέπω την Αngel Pink εδώ δίπλα που γράφω, αυτή που σου λέω είναι το ίδιο, αν όχι πιο όμορφη και με μακιγιάζ της πλάκας [δώρο από κανένα κοριτσίστικο περιοδικό θα ήταν] και χωρίς στυλίστες, επαγγελματίες φωτογράφους κ.λ.π.. Αλλά άμα θέλουμε να φάμε το παραμύθι της Σούπερ Πορνοστάρ για το 19χρονο το τρώμε.
Τώρα άμα αυτή που σου λέω δεν είναι καθαρή και μυρίζει που έλεγε κάποιος [δεν έσκυψα να την μυρίσω την κοπέλλα και όπως την είδα δεν φαινόταν βρωμιάρα γιατί ήταν περιποιημένη με πράσινους φακούς στα μάτια μινάκι κ.λπ. αλλά λέμε τώρα για να γίνεται κουβέντα!] , της αγοράζω ένα αποσμητικό από το Χόντο [3,5 Ευρώ] και στο ξενοδοχείο που πάω έχει δωρεάν σαμπουάν και αφρόλουτρα και την κάνω μοσχμυριστή σαν πρωτομαγιάτικο στεφάνι. 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Τώρα άμα αυτή που σου λέω δεν είναι καθαρή και μυρίζει που έλεγε κάποιος [δεν έσκυψα να την μυρίσω την κοπέλλα και όπως την είδα δεν φαινόταν βρωμιάρα γιατί ήταν περιποιημένη με πράσινους φακούς στα μάτια μινάκι κ.λπ. αλλά λέμε τώρα για να γίνεται κουβέντα!] , της αγοράζω ένα αποσμητικό από το Χόντο [3,5 Ευρώ] και στο ξενοδοχείο που πάω έχει δωρεάν σαμπουάν και αφρόλουτρα και την κάνω μοσχμυριστή σαν πρωτομαγιάτικο στεφάνι.

Ενα ντουσάκι, πρώτα μοναχούλα, και μετά στη μπανιέρα δυό-δυό, και θα είσαι άρχοντας! Μόνο μην κάνεις τίποτα ξεσκούφωτο! Καλό βόλι και με την πρώτη ευκαιρία, πες μας εντυπώσεις!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Λοιπόν παιδιά, έχω τηλ. από γυφτάκι γύρω στα 20 σούπερ σε εμφάνιση. Στο δρόμο ψωνιζόταν και μου είπε πως μένει με μια φίλη της και θέλει ένα πενηντάρικο και της είπα πως άμα είναι και η φίλη σου όμορφη σαν και σένα σας παίρνω και τις δύο και μου λέει όποτε θέλεις τηλεφώνησέ μας και τώρα το σκέφτομαι σοβαρά γιατί λέω άμα η γύφτισα ήταν Ρουμάνα μπορεί να μου έτρωγε και 250 σαν C.T, επειδή είναι Ελληνίδα γύφτισα σκέφτομαι τα 50, μήπως είμαι ανθέλλην ρατσιστής [σοβαρολογώ τώρα!]. Άμα πάω [που μάλλον θα πάω] θα σας το πω, μα την αλήθεια.
φιλε να πας αλλα προσεχε
μην εκτος απο τα γυφτακια πλακωσει και ολο το σοι σεμ σε λε
και σε αφησουν ξεβρακωτο
το χει παθει ενα γνωστος μου...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Να μας δωσεις και τηλεφωνο. Εγω γουσταρω τρελα γυφτισα  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
φιλε να πας αλλα προσεχε
μην εκτος απο τα γυφτακια πλακωσει και ολο το σοι σεμ σε λε
και σε αφησουν ξεβρακωτο
το χει παθει ενα γνωστος μου...

Τώρα αυτή λέει πως μένει εδώ με την φίλη της σε ξενοδοχείο και οι δικοί της είναι μακριά, αλλά φυσικά θα προσέχω. ούτε τηλ. μου έχει [με απόκρυψη την έχω πάρει] και φυσικά θα την πάω κάπου μακριά, λες να την πήγαινα στο γραφείο μου ας πούμε να μου ΄ρχονταν όλοι ι γύφτοι την άλλη μέρα [από μακριά 'έστω!]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μονο προσεχε μην σε παει σπιτι της με την φιλη της και στην πεσουν τιποτ γυφτοι
γιατι βλεπω αντι να γαμας να σε γαμανε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η απολαυση της γυφτικης σαρκας θελει παντα προσοχη και ορια
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Εχω σκευτει αυτες που πουλανε διαφορα στους δρομους και στα φαναρια να
προσεγγισω καμια που να ειναι τελειως μονη  και να της το ξεφουρνησω τι λετε εσεις θα πιασει ??

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.964
Πόντοι
6.925
Θα έρθει ίσως αλλά με το αδερφό, το άντρα και 1-2 μωράκια που θαχει παραπέρα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Θα της κανω εξηγηση απο την αρχη να την παρω μονη της

Φίλε κι εγώ είχα ποστάρει πριν δυό βδομάδες [στην προηγούμενη σελίδα είναι] για ένα όμορφο 20χρονο γυφτάκι που είχα βρει στο δρόμο να ψωνίζεται και το σκεφτόμουν σοβαρά, αλλά μετά από λίγες μέρες που της τηλεφώνησα ακουγόταν από δίπλα ο γύφτος άντρας, αδερφός, νταβατζής, ξέρω και γω τι [ενώ μου είχε πεί πως μένει μόνη με μια φίλη της] και την έκανα με ελαφριά πηδηματάκια!!

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Θα της κανω εξηγηση απο την αρχη να την παρω μονη της

Εξήγηση και γύφτισα είναι δύο λέξεις που δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση.
Είναι σαν να βάζουμε στην πρόταση τις λέξεις Ferrari και χωματόδρομος.

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Καλα δεν ειναι και το πιο ασφαλες αλλα ειναι αρκετοι που εχουν παρει χωρις να γινει κατι
παντως ειναι καυλες προχθες γυρνουσα απο την δουλεια και ειδα κατι γυφτακια με κατι
βυζομπαλα :tits: και επαθα την πλακα μου

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μολις πηρα αλλα πλεον δεν μου λεει τιποτα,ουτε μια μαλαματινα δεν με κερασε φετος

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206

Ε! Όλοι λίγο πολύ έχουμε πάρει μια δυό τρεις κλπ γύφτισες και τους δώσαμε και από μια 250άρα, αλλά επειδή ήτανε Ρουμάνες γύφτισες δεν μας κακοφάνηκε!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ε! Όλοι λίγο πολύ έχουμε πάρει μια δυό τρεις κλπ γύφτισες και τους δώσαμε και από μια 250άρα, αλλά επειδή ήτανε Ρουμάνες γύφτισες δεν μας κακοφάνηκε!

Eγω δοκιμασα και Σλοβακα γυφτισα!! ;) Αμε τι, μονο Ρουμανες νομιζεις πως εχει?

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
καλησπερα παιδια... ξεθαβω αυτο το θεμα, για να παρω γνωμες. την περασμενη τεταρτη που γινετε η λαικη στη φυλης ειδα μια γυφτισα που πουλαγε μπανανες στο δρομο. ηταν ακριβως στο στενο του στουντιο 104 και καθοταν επι τις φυλης. πρεπει να ηταν καμια 20αρια το πολυ 22 χρονων και ειχε καστανο μακρι μαλι μεχρι την μεση και σωμα μοντελου. και ενα προσωπο γαματα. πανεμορφη. αλλα δεν εκανα κινηση να της πω τιποτα γιατι φοβηθηκα μηπως πλακωνανε οι ενισχυσεις τις...  τι λετε να χωθω αν την ξαναπετυχω?

Επισκέπτης
οχι ...

το μονο που εχω ακουσει οτι γαμιουνται συγκεκριμενες ωρες :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom