gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εδω σε σπιτι δουλέυει.....αλλα δεν της φαινεται ....απλα μου το εξομολογηθηκε η ιδια....Αμε εννοειται πως πιανεται!!! που την πετυχες φιλε πως ηταν καλη??
εδω σε σπιτι δουλέυει.....αλλα δεν της φαινεται ....απλα μου το εξομολογηθηκε η ιδια....Αμε εννοειται πως πιανεται!!! που την πετυχες φιλε πως ηταν καλη??
τυπε η μερκουρη ειναι γαμω τα μουνιαΓιατί γυναίκες όπως η Ειρήνη Μερκούρη είναι άσχημες;;
τυπε η μερκουρη ειναι γαμω τα μουνια
αλλα και πολυ βρωμιαρα
μου τοχουν πει εμπιστες πηγες
οχι στο γαμησι ρε τυπεδηλαδη τυπε??? βγαζει μερεντα?
της πεταξε το μαρουλι στην μουρη τυπε?Πετυχα παντως τις προαλλες μια τσιγγανα γυρω στα 25 που περιφεροταν ωραια τυπισσα και της λεω ποσο ωραια εισαι και τετοια κ μου λεει και συ κουκλος εισαι αλλα μου λεει πως εχω αντρα και δεν κανω τετοια..
δεν θελει τετοιες ο τυποςολοι μας πιστευω εχουμε παει με μελαχροινη ρουμανα
τυπε αν της εβγαζες ενα 20αρι και της ελεγες παμε τωρα σε χοτελι ειχε ερθει σφαιραΤι να της ελεγα Απολυτε.. ποσα θες να σε γαμησω?το σκεφτηκα αλλα λεω μη στραβωσει και μου φερει κανα σου μαζι της..Ειπα να το κανω με πλαγιο τροπο μπας και...
τυπε να της ελεγες να σε παει στο τσαντιρι της.δεν θα ελεγε οχι.Τι να της ελεγα Απολυτε.. ποσα θες να σε γαμησω?το σκεφτηκα αλλα λεω μη στραβωσει και μου φερει κανα σου μαζι της..Ειπα να το κανω με πλαγιο τροπο μπας και...
και στο ντατσουνι με τις πατατες μια χαρα θα τον βολευε τον τυπο δικε μουτυπε να της ελεγες να σε παει στο τσαντιρι της.δεν θα ελεγε οχι.
φωτια στην λαρισσα?που ρε τυπε δεν ακουσα τιποτα.την σβησανε?εγω παντωσ μαγκεσ χτεσ βραδυ πηγα με ρουμανα φωτια στη λαρισα ξανθια 40ε μια ωρα καλη φαση μαγκακια.
τυπε προσεχε γιατι οι ρομουνες ειναι αγαπησιαρεςεγω παντωσ μαγκεσ χτεσ βραδυ πηγα με ρουμανα φωτια στη λαρισα ξανθια 40ε μια ωρα καλη φαση μαγκακια.