Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 794K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
599
Πόντοι
81
Τι εγινε ρε παιδια που χαθηκατε δωστε καμια φρεσκια ενημερωση για το θεμα μας!!

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Δεν ξέρω για πόρνες που λέτε,όμως τα χε γνωστός με κοπέλα τσιγγάνικης καταγωγής ή όπως το αποκαλούν λαικά γύφτισα.Κι όμως η κοπέλα είναι πολύ όμορφη και πεντακάθαρη και δεν βλέπεις καμια διαφορά από άλλες κοπέλες.Και χαίρομαι για πάρτυ της που έχει τη μαγκιά να το λεει χωρίς να φοβάται και είναι περήφανη.

Γιατί γυναίκες όπως η Ειρήνη Μερκούρη είναι άσχημες;;

Όταν λέτε γύφτισα να ξέρετε ότι δεν είναι όλες όπως κάτι τύπισες στη λαική με φούστες του χιλιάρικου..Και Αγγλίδες υπάρχουν γυφτισες και Αυστριακές και άλλες εθνικότητες.Και είναι κατασπρες και ζουν κανονικά σε σπίτια και όχι τσαντίρια.Είναι ο τρόπος ζωής τους τα έθιμα και οι παραδόσεις τους άλλα..

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Πρεπει να χω παρει αθιγγανη Ισπανηδα,απο τα ορη της ρουμανιας :grin:

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
599
Πόντοι
81
Πετυχα παντως τις προαλλες μια τσιγγανα γυρω στα 25 που περιφεροταν ωραια τυπισσα και της λεω ποσο ωραια εισαι και τετοια κ μου λεει και συ κουκλος εισαι αλλα μου λεει πως εχω αντρα και δεν κανω τετοια..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πετυχα παντως τις προαλλες μια τσιγγανα γυρω στα 25 που περιφεροταν ωραια τυπισσα και της λεω ποσο ωραια εισαι και τετοια κ μου λεει και συ κουκλος εισαι αλλα μου λεει πως εχω αντρα και δεν κανω τετοια..
της πεταξε το μαρουλι στην μουρη τυπε?
με το εισαι ωραια δεν γαμας δικε μου
δεν θελει ετσι

KANONI TV

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2010
Like
8
Πόντοι
1
Σε εναν φιλο μια φορα βγαινοντας απο το αμαξι που ειχε παρκαρει, του την επεσε μια γυφτισσα πιανοντας του τον πουτσο και λεγοντας "τι πουτσαρας εισαι.." βεβαια μετα απο λιγο του ειπε οτι πρεπει να φυγει γιατι την περιμενει ο αντρας της, και οπως εφευγε.. ειχε φυγει και το πορτοφολι του φιλου μου απο την τσεπη.. γιαυτο εχετε το νου σας καλου κακου οταν την πεφτετε σε γυφτισσες..  :headbang:

sensi

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
10
ολοι μας πιστευω εχουμε παει με μελαχροινη ρουμανα :rockon: :rockon:

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
599
Πόντοι
81
Τι να της ελεγα Απολυτε.. ποσα θες να σε γαμησω?το σκεφτηκα αλλα λεω μη στραβωσει και μου φερει κανα σου μαζι της..Ειπα να το κανω με πλαγιο τροπο μπας και...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι να της ελεγα Απολυτε.. ποσα θες να σε γαμησω?το σκεφτηκα αλλα λεω μη στραβωσει και μου φερει κανα σου μαζι της..Ειπα να το κανω με πλαγιο τροπο μπας και...
τυπε αν της εβγαζες ενα 20αρι και της  ελεγες παμε τωρα σε χοτελι ειχε ερθει σφαιρα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τυπε να της ελεγες να σε παει στο τσαντιρι της.δεν θα ελεγε οχι. :2funny:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εγω παντωσ μαγκεσ χτεσ βραδυ πηγα με ρουμανα φωτια στη λαρισα ξανθια 40ε μια ωρα καλη φαση μαγκακια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εγω παντωσ μαγκεσ χτεσ βραδυ πηγα με ρουμανα φωτια στη λαρισα ξανθια 40ε μια ωρα καλη φαση μαγκακια.
φωτια στην λαρισσα?που ρε τυπε δεν ακουσα τιποτα.την σβησανε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom