...ΚΑΛΥΤΕΡΑ...Πριν καν το καταλάβεις θα σουχαν αρπάξει το πορτοφόλι και θαχαν γίνει καπνός..
Μην ειστε φλωροι ρε ελεος...
...ΚΑΛΥΤΕΡΑ...Πριν καν το καταλάβεις θα σουχαν αρπάξει το πορτοφόλι και θαχαν γίνει καπνός..
δε λες και σε ποιο σημειο την πετυχες...?Καλα λεει ο Steven χωθητε ρε..Και γω τις προαλλες πετυχα μια τσιγγανα κουκλα γυρω στα 25 και της λεω παμε κουκλα κ της δειχνω το εικοσαρικο το ψιλοσκεφτηκε και μετα μου λεει εγω δεν κανω τετοια και μαλακιες..Αλλα αν σου κατσει και γουσταρεις χωνεσαι!!
τι ωρα την πετυχες? στο ασχετο την πετυχες η ειχε καμια λαικη?Γαλατσι στη Βεικου προς Κυμης ητανε φιλε!
τι ωρα την πετυχες? στο ασχετο την πετυχες η ειχε καμια λαικη?
να παρουμε καμια πληροφορια ;)Δεν κρατιέσαι δεν κρατιέσαι !!!!!!
Μαγκες στο εξης ολοι στημενοι στις λαϊκες για ψωνιστηρι
οι μισεσ στο μεταξ και στη φωκαιασ τι νομιζεισ οτι ειναι?Έχετε πάει ποτέ με γυφτάκι???Οποιος έχει ας μεταφέρει εμπειρία και επίσης αν γνωρίζει κανείς μαγαζί που να μπορούμε να βρούμε ή πιάτσα που να ψωνίζονται....
Γιασου ποια ειναι η πιο καβλιαρα τσιγγανα που εχεις παρει?οι μισεσ στο μεταξ και στη φωκαιασ τι νομιζεισ οτι ειναι?
νομιζεισ οτι γμασ την ΑΡΙΑ ΦΘΛΗ?
Ακομα δεν εχω παρει καμια καλη original παντως πετυχα μια στο δρομο τις προαλλες και μου πε πως εχει μια φιλη της τσιγγανα 19 χρονων που τη γαμας με δωρακι και λεω να παω να παρω τηλεφωνο μηπως αξιζει!!
που ειναι το γηπεδο της αεκ?κατα τις 14;30 γυρνωντας στο γκρεμισμενο γηπεδο της αεκ εθεαθει τσιγγανα με κολαν κοκκινο φωτια με κωλαρα να περπαταει αλλα δεν μπορουσα να σταματησω γιατι ειχα θηλυκα μεσα.φαινοτανε να ψαχνετε παντως
ασε τις .στο θεμα μας περπαταγε μπρος το σουβλατζιδικο του ωραιου.εχουμε κανα αλλο νεο για τσιγγανοπουλα;που ειναι το γηπεδο της αεκ?