John Hoston
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Τζιφος παλι σημερα μαγκες πετυχαινω τσιγγανακι original απ αυτα που γουσταρω γυρω στα 18-20 και σκαω διπλα της με τη μηχανη και της λεω που σαι κουκλα και τετοια και της λεω παρε ενα εικοσαρικο να παμε για ενα στα γρηγορα..στραβωσε και μου λεγε τι με περασες και αντε φυγε και τεοια..της λεω φευγω αλλα εσυ χανεις..
Στο Πειραιά...
ρε εγω σοβαρα ρωτησα! δεν ξερω που ειναι το γηπεδο. δεν ασχολουμε καθολου με αθλητικα.ασε τις .στο θεμα μας περπαταγε μπρος το σουβλατζιδικο του ωραιου.εχουμε κανα αλλο νεο για τσιγγανοπουλα;
τιποτα αρχηγε μου,μονο κατι χαλια εχω αγορασει τελευταια
Τι εγγύηση σου έδωσε ο αθίγγανος?
Επ αοριστον......Δεν παθαινουν τιποτα.........
.......αν δεν τα πατανε
Oχι ρε παιχτουρα αν εχω και 10ευρω δινω!!με 5 ευρω στον ασπροπυργο δεν εχω δοκιμασει να σουπω ασε ρε φιλε πολυ περιφανες οι τσιγγανες!!Αν ειναι κανα καλο χωνομαι!!!Ψυχραιμία ρε, όποιο γυφτάκι βλέπεις του βγάζεις 20άρικα;
doa 7 ημερες και 2 χρονια,αν θελω μπορω να κανω και επεκταση για αλλα 2 με 30 ευρωΤι εγγύηση σου έδωσε ο αθίγγανος?
τυπε προσεχε τα χωσιματα γιατι κουβαλανε και κοσμο απο πισω,μην σε πανε κανενα ραλυ με τιποτα ντατσουν στην θηβωνOχι ρε παιχτουρα αν εχω και 10ευρω δινω!!με 5 ευρω στον ασπροπυργο δεν εχω δοκιμασει να σουπω ασε ρε φιλε πολυ περιφανες οι τσιγγανες!!Αν ειναι κανα καλο χωνομαι!!!
ναι εγω εχω παρει αλλα ξενερωσα..μολις εχυσα μου λεει..ελα κοντα μπρε ομορφοπαιδο να σε πω την καποτα!!χαχα
ναι εγω εχω παρει αλλα ξενερωσα..μολις εχυσα μου λεει..ελα κοντα μπρε ομορφοπαιδο να σε πω την καποτα!!χαχα