Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 768K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμένα πριν κάτι μήνες με είχε πάρει στο κατόπι μια γύφτισσα να μου πει την μοίρα μου σώνει και καλά, μου έφραξε τον δρόμο, της έκανα την χάρη για να μην γίνουμε θέαμα και της έδωσα το χέρι μου, έκοψε ένα μικρό κομματάκι από μια χαρτοπετσέτα και το έκλεισε στην χούφτα μου, την φύσηξε, και μόλις την άνοιξα αντί για το χαρτάκι είχε ένα παρόμοιου μεγέθους καρβουνάκι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ακολούθησαν σχόλια τύπου κάποιος θέλει το κακό σου κτλ :2funny: :2funny: :2funny: και δώσε μου ό,τι έχεις ευχαρίστηση κτλ :2funny: :2funny: :2funny:
φυσικά πήρε τ'αρχίδια μου :sunglasses:

Υ.Γ. ποιό αρχίδι θέλει το κακό μου; :P

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παπαριες το ιδιο μου εχει
κανει γυφτισα στην πανεπιστημιου.... και μου εβαλε στο χερι κατι σαν διαμαντακι
της κανω παρε αυτες τις μαλακιες απο εδω παλαβωσες?  :2funny: :2funny: και μολις το εβγαλε
ειχε κοκκινισει και μου λεει θα περασεις στεναχωρια και οντως μετα απο μερικες γκομενες
με τζασε η γκομενα... (πριν 4-5 χρονια αυτο)  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ελπίζω αυτό ----> :thefinge: να ετέθη με την καλή έννοια :birdman:

ον τόπικ, είχα πάρει μια φορά ένα γυφτάκι στην Φωκαίας, ξεγελάστηκα από το ταχύ σαλονάρισμα και τον χαμηλό φωτισμό, στο δωμάτιο εντελώς τυπική
επειδή πρόσεξα ότι περπατούσε ξυπόλυτη παρατήρησα τις πατούσες της, είχαν γίνει κατάμαυρες *P :helpplea:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παπαριες το ιδιο μου εχει
κανει γυφτισα στην πανεπιστημιου.... και μου εβαλε στο χερι κατι σαν διαμαντακι
της κανω παρε αυτες τις μαλακιες απο εδω παλαβωσες?  :2funny: :2funny: και μολις το εβγαλε
ειχε κοκκινισει και μου λεει θα περασεις στεναχωρια και οντως μετα απο μερικες γκομενες
με τζασε η γκομενα... (πριν 4-5 χρονια αυτο)  :grin:

όλα τα βλέπουν οι καργιόλες :2funny:

θέλει προσοχή μόνο μην σε πλευρίσει καμιά συνεργάτιδα και σε ξαφρίσει όσο σε απασχολεί η άλλη :P

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
ελπίζω αυτό ----> :thefinge: να ετέθη με την καλή έννοια :birdman:

:thefinge: (  :-* )

ον τόπικ, είχα πάρει μια φορά ένα γυφτάκι στην Φωκαίας, ξεγελάστηκα από το ταχύ σαλονάρισμα και τον χαμηλό φωτισμό, στο δωμάτιο εντελώς τυπική
επειδή πρόσεξα ότι περπατούσε ξυπόλυτη παρατήρησα τις πατούσες της, είχαν γίνει κατάμαυρες *P :helpplea:

:S

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Παντως εγω μαγκες βρηκα και γαμησα γυφτισσα Ελληνιδα σε μπουρδελο στο Μεταξι Ιασωνος 43 ονοματι Χριστινα 20 χρονων!

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Εχουν γραψει καποιοι φιλοι συναγωνιστες για τη Χριστινα στο Ιασωνος 43..Δεν ειναι κατι το ιδιεταιρο απλα εμενα με φτιαξε γιατι ηθελα καιρο να παω με Ελληνιδα τσιγγανα!!Αν βρω κατι αλλο θα σας πω!!

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Την γύφτισσα πρέπει να την 'πάρεις' και με τις δύο έννοιες (και τσαπού και στεφάνι) ...το 1ο συνεπάγεται το 2ο,ειδάλλως έρχεται από πίσω το σόι της για πολιτισμένη συζήτηση και διευθέτηση του ζητήματος.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εχει κατι τσιγγανοπουλες ομως μπουκια και συγχωριο........

nikos maria

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εχω παρει και γω τσιγγανα αλλα οχι σε μπουεδελο σε parking τη βρηκα πηγα την εκανα μπανιο σε ενα hotel και μετα τη πηδηξα!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ειχα παει τις προαλλες για μπανιο καπου στην ανατολικη αττικη...

και παρατηρησα οτι εχει εμφανιστει ενα καινουριο ειδος τσιγγανων

σ'αυτη τη ρατσα , τα αρσενικα ειναι μαυροι-κατραμι , ενω τα θηλυκα ειναι πιο ασπρες απο το αναμενομενο τσιγγανικο...

ειδα και ενα τετοιο ζευγαρι τσιγγανων (μαυρος-ασπρη) ενω παρα διπλα τα μαυρα τσιγγανακια παιρνανε ματι!

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Παντως εχω καιρο να πετυχω στο δρομο κανα καλο τσιγγανακι για κανα πεσιμο ισως δοκιμασω να τσεκαρω και σε κανα σουπερ μαρκετ που λεει ο φιλος συναγωνιστης!

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Ρε παιδια τι σε πιατσες πηγα τι σε δρομους τι σε παρκινγκ που λεγατε απο σουπερ μαρκετ δε βρηκα ουτε ενα τσιγγανακι να μπορω να πλησιασω για καμια φαση!!Τοσο γκαντεμης πια τι να πω... :headbang:Χαλαλι σε σας που βρηκατε και πηδηξατε καμια καλη γυφτοπουλα :tits2:!!

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Χαιρετω τους φιλους συναγωνηστες και σας ευχομαι καλη χρονια και καλα γαμησια!!Σημερα πετυχαινω τσιγγανακι 20-22 με ξανθιες ανταυγιες σε φαναρι στην Αχαρνων και την ωρα που μου ρχετε στ αμαξι της βγαζω ενα 10ευρω και μου χαμοφελαει και φαινοταν το χρυσο το δοντι και της λεω
-παμε?
-μου λεει που?
-σεξ σεξ της λεω εγω..
-ρε φιλε καμια δουλεια εχεις να μου βρεις..
-δουλεια της λεω ειναι κι αυτο...
-μου λεει αντε γεια..
-εσυ χανεις της λεω κ φυγα...
Τζιφος μαγκες θελει κυνηγι για να γαμησεις τσιγγανακι στο δρομο παντως!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χαιρετω τους φιλους συναγωνηστες και σας ευχομαι καλη χρονια και καλα γαμησια!!Σημερα πετυχαινω τσιγγανακι 20-22 με ξανθιες ανταυγιες σε φαναρι στην Αχαρνων και την ωρα που μου ρχετε στ αμαξι της βγαζω ενα 10ευρω και μου χαμοφελαει και φαινοταν το χρυσο το δοντι και της λεω
-παμε?
-μου λεει που?
-σεξ σεξ της λεω εγω..
-μου λεει αντε γεια..

Ποσα έχασε τελικα τυπε?  :grin:
10 ευρω?  :think:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
-παμε?
-μου λεει που?
-σεξ σεξ της λεω εγω..
-μου λεει αντε γεια..
σε λαικες να πηγαινεις,εχεις πιο πολλες επιλογες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom