The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.459
- Πόντοι
- 25.467
Υ.Γ. ποιό αρχίδι θέλει το κακό μου;
εμένα πριν κάτι μήνες με είχε πάρει στο κατόπι μια γύφτισσα να μου πει την μοίρα μου σώνει και καλά, μου έφραξε τον δρόμο, της έκανα την χάρη για να μην γίνουμε θέαμα και της έδωσα το χέρι μου, έκοψε ένα μικρό κομματάκι από μια χαρτοπετσέτα και το έκλεισε στην χούφτα μου, την φύσηξε, και μόλις την άνοιξα αντί για το χαρτάκι είχε ένα παρόμοιου μεγέθους καρβουνάκι
ακολούθησαν σχόλια τύπου κάποιος θέλει το κακό σου κτλ και δώσε μου ό,τι έχεις ευχαρίστηση κτλ
φυσικά πήρε τ'αρχίδια μου
παπαριες το ιδιο μου εχει
κανει γυφτισα στην πανεπιστημιου.... και μου εβαλε στο χερι κατι σαν διαμαντακι
της κανω παρε αυτες τις μαλακιες απο εδω παλαβωσες? και μολις το εβγαλε
ειχε κοκκινισει και μου λεει θα περασεις στεναχωρια και οντως μετα απο μερικες γκομενες
με τζασε η γκομενα... (πριν 4-5 χρονια αυτο)
ελπίζω αυτό ----> να ετέθη με την καλή έννοια
ον τόπικ, είχα πάρει μια φορά ένα γυφτάκι στην Φωκαίας, ξεγελάστηκα από το ταχύ σαλονάρισμα και τον χαμηλό φωτισμό, στο δωμάτιο εντελώς τυπική
επειδή πρόσεξα ότι περπατούσε ξυπόλυτη παρατήρησα τις πατούσες της, είχαν γίνει κατάμαυρες *P
όλα τα βλέπουν οι καργιόλες
θέλει προσοχή μόνο μην σε πλευρίσει καμιά συνεργάτιδα και σε ξαφρίσει όσο σε απασχολεί η άλλη
Δε θα γραψεις ριπορτ?Παντως εγω μαγκες βρηκα και γαμησα γυφτισσα Ελληνιδα σε μπουρδελο στο Μεταξι Ιασωνος 43 ονοματι Χριστινα 20 χρονων!
το καλυτερο εχασεςεχω παρει και γω τσιγγανα αλλα οχι σε μπουεδελο σε parking τη βρηκα πηγα την εκανα μπανιο σε ενα hotel και μετα τη πηδηξα!
εχω παρει και γω τσιγγανα αλλα οχι σε μπουεδελο σε parking τη βρηκα πηγα την εκανα μπανιο σε ενα hotel και μετα τη πηδηξα!
Χαιρετω τους φιλους συναγωνηστες και σας ευχομαι καλη χρονια και καλα γαμησια!!Σημερα πετυχαινω τσιγγανακι 20-22 με ξανθιες ανταυγιες σε φαναρι στην Αχαρνων και την ωρα που μου ρχετε στ αμαξι της βγαζω ενα 10ευρω και μου χαμοφελαει και φαινοταν το χρυσο το δοντι και της λεω
-παμε?
-μου λεει που?
-σεξ σεξ της λεω εγω..
-ρε φιλε καμια δουλεια εχεις να μου βρεις..
-δουλεια της λεω ειναι κι αυτο...
-μου λεει αντε γεια..
-εσυ χανεις της λεω κ φυγα...
Τζιφος μαγκες θελει κυνηγι για να γαμησεις τσιγγανακι στο δρομο παντως!!
σε λαικες να πηγαινεις,εχεις πιο πολλες επιλογεςΧαιρετω τους φιλους συναγωνηστες και σας ευχομαι καλη χρονια και καλα γαμησια!!Σημερα πετυχαινω τσιγγανακι 20-22 με ξανθιες ανταυγιες σε φαναρι στην Αχαρνων και την ωρα που μου ρχετε στ αμαξι της βγαζω ενα 10ευρω και μου χαμοφελαει και φαινοταν το χρυσο το δοντι και της λεω
-παμε?
-μου λεει που?
-σεξ σεξ της λεω εγω..
-ρε φιλε καμια δουλεια εχεις να μου βρεις..
-δουλεια της λεω ειναι κι αυτο...
-μου λεει αντε γεια..
-εσυ χανεις της λεω κ φυγα...
Τζιφος μαγκες θελει κυνηγι για να γαμησεις τσιγγανακι στο δρομο παντως!!