Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 768K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Οχι ρε εκει θα σε δεσει το σου σ αυτες τις περιπτοσεις πρεπει να σαι και προσεχτηκος για να μην τη πατησεις..

Andante

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
3
Πόντοι
0
Χαιρετω τους φιλους συναγωνηστες και σας ευχομαι καλη χρονια και καλα γαμησια!!Σημερα πετυχαινω τσιγγανακι 20-22 με ξανθιες ανταυγιες σε φαναρι στην Αχαρνων και την ωρα που μου ρχετε στ αμαξι της βγαζω ενα 10ευρω και μου χαμοφελαει και φαινοταν το χρυσο το δοντι και της λεω
-παμε?
-μου λεει που?
-σεξ σεξ της λεω εγω..
-ρε φιλε καμια δουλεια εχεις να μου βρεις..
-δουλεια της λεω ειναι κι αυτο...
-μου λεει αντε γεια..
-εσυ χανεις της λεω κ φυγα...
Τζιφος μαγκες θελει κυνηγι για να γαμησεις τσιγγανακι στο δρομο παντως!!

Δεν είναι δύσκολο, απλά έδωσες λίγα... :cheesy:
Για να έβγαζες ένα 50άρικο και θα σου έλεγα εγώ...

Και εγώ πάντως το έχω άχτι να πάω με μια γύφτισσα, οχι βέβαια αυτές τις γριές τις ξεδοντιάρες.
Είχα πετύχει τις προάλλες στον δρόμο μια νεαρή γυφτοπούλα κουκλάρα κυριολεκτικά, με βυζάρες και κάτι απίστευτες ρώγες να διαγράφονται...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
που τις βρίσκετε ρε;;; όλο κάτι γριές βλέπω εγώ...

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ρε σας εχουν βαρεσει οι αγαμιες?Γυφτισες ρε?Ελεος ρε κωλομλκες

michaelp

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
  :boobies:Ι:παιδες, υπαρχει στην αρχη της Χαλκοκονδυλη, χαμηλα στο υψος της πλ. Βαθης
ενα τσιγγανακι μπουκια και συγχωριο. Κανει πιατσα στο φαναρι μαζι με κατι μπαζα και
γινεται χαμος απο τους πορνογερους ποιος θα α την πρωτοπαρει...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
  :boobies:Ι:παιδες, υπαρχει στην αρχη της Χαλκοκονδυλη, χαμηλα στο υψος της πλ. Βαθης
ενα τσιγγανακι μπουκια και συγχωριο. Κανει πιατσα στο φαναρι μαζι με κατι μπαζα και
γινεται χαμος απο τους πορνογερους ποιος θα α την πρωτοπαρει...
κανενα χαλακι παιζει;γιατι θελω να παρω ενα για μια θεια μου που μου εχει πρηξει τα αρχιδια

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Καλησπερα παιδεια ψαχνω να βρω κανα τσιγγανακι στο δρομο αλλα τιποτα..Ελπιζω τωρα που φτιαχνει ο καιρος να βρω κατι καλο και να σας ενημερωσω..Παντως σημερα το πρωι ειδα 3 τσιγγανες καυλες 20-25 χρονων αλλα δεν ημουνα μονος και θα γινομουνα ρομπα...γμτ μου..Εκανα μετα μια βολτα απο κει αλλα δεν τις πετυχα να τους κουνησω κανα 20ευρω...  :humpleg:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπερα παιδεια ψαχνω να βρω κανα τσιγγανακι στο δρομο αλλα τιποτα..Ελπιζω τωρα που φτιαχνει ο καιρος να βρω κατι καλο και να σας ενημερωσω..Παντως σημερα το πρωι ειδα 3 τσιγγανες καυλες 20-25 χρονων αλλα δεν ημουνα μονος και θα γινομουνα ρομπα...γμτ μου..Εκανα μετα μια βολτα απο κει αλλα δεν τις πετυχα να τους κουνησω κανα 20ευρω...  :humpleg:
τυπε σκασε μυτη για καμακι σε λαικες
και πηγαινε προς ζοφυρι μερια
ολο και κατι θα βρεις
καποτε ειχα δει στο τριγωνο να σκαει ντατσουνι και να ξεφορτωνει γυφτισσα για να κανει πιατσα

Επισκέπτης
Καλησπερα παιδεια ψαχνω να βρω κανα τσιγγανακι στο δρομο αλλα τιποτα..Ελπιζω τωρα που φτιαχνει ο καιρος να βρω κατι καλο και να σας ενημερωσω..Παντως σημερα το πρωι ειδα 3 τσιγγανες καυλες 20-25 χρονων αλλα δεν ημουνα μονος και θα γινομουνα ρομπα...γμτ μου..Εκανα μετα μια βολτα απο κει αλλα δεν τις πετυχα να τους κουνησω κανα 20ευρω...  :humpleg:
Αστο καλυτερα τυπε μην εχει κανα aids και τρεχεις κι εσυ μετα!....

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Θελει προσοχη παιδια παντα με προφυλαξη μη πληρωνουμε για μια ζωη τις καυλες μας.Το οτι γουσταρω να γαμησω κανα τσιγγανακι δν παει να πει οτι θελω ν αυτοκτονησω..Πετυχαινω τις προαλλεσ σ ενα παρκινγκ ενος LIDL στα Μελισσια δυο τσιγγανακια αλλα ητανε μπαζα ρε γμτ και λεω στη μια κοιτα να μου βρεις καμια καλη φιλη σου να μου γνωρησεις και γω ειμαι δω θα χεις χαρτζιλικι της εδωσα κ να δευτερο κην που χω να με παρει τελικα δεν με πηρε..Λεω dont worry θα κατσει αλλη φορα να γαμησω το super sexy τσιγγανακι original made in greece!!  :lheel:

Επισκέπτης
TYΠΕ Εχει απειρα γυφτο ρουμανακια,βουλγαρακια στο μεταξουργειο κατα κερους εχουνε φαει πολυ σπεραμα.. απο καθαριοτητα κλαυτα...  σε βρισκω αδιαβαστο ομως τυπε μου...  :s&m_1:

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0
TYΠΕ Εχει απειρα γυφτο ρουμανακια,βουλγαρακια στο μεταξουργειο κατα κερους εχουνε φαει πολυ σπεραμα.. απο καθαριοτητα κλαυτα...  σε βρισκω αδιαβαστο ομως τυπε μου...  :s&m_1:

Για πες και λεπτομεριες για τους νεουτερους ρε c ... εννοεις μεσα στα πορτελα η απ οξω στον αγρο?

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Παιδια τιποτα απο γυφτακια τον τελευτεο καιρο λεω αυτες τις μερες να παω προς Μπουρναζι μερια να δω τι παιζει και κατι ακουσα πως σκανε μπουζουκια Σοτη Βολανη θα παω μ ενα φιλο και θα ενημερωσω!!Οποιος θελει ας στειλει pm ν ακολουθησει αιντε να γαμησουμε κανα καλο τσιγγανακι μαγκες!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ανήλικες και νεαρές Ρομά εκδίδονται στην πλατεία Όλγας για λίγα ευρώ, "τσιμπώντας" ηλικιωμένους πελάτες

καλα ρε τυπε ολα στην πατρα συμβαινουν?
μαυρες εκει
κιτρινιαρες εκει
γυφτισσες εκει
τι στο διαολο τοσο καυλιαριδες ειναι? :grin:

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
δεν εχω παρει φιλε...αλλα νομιζω υπαρχουν 1-2 που δουλευουν σε μπουρδελα...

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Εχω σκεφτει ρε μαγκες να παω προς ζεφυρι μερια οπως λεει και ο απολυοτος μπας και τυχω σε καμια καλη περιπτωση νεαρο τσιγγανακι σοκολατενιο αλλα μονος μου ψιλομασαω..θελει να ρθει κανεις για καμια τσαρκα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom