giannis2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 595
- Πόντοι
- 81
Οχι ρε εκει θα σε δεσει το σου σ αυτες τις περιπτοσεις πρεπει να σαι και προσεχτηκος για να μην τη πατησεις..
Χαιρετω τους φιλους συναγωνηστες και σας ευχομαι καλη χρονια και καλα γαμησια!!Σημερα πετυχαινω τσιγγανακι 20-22 με ξανθιες ανταυγιες σε φαναρι στην Αχαρνων και την ωρα που μου ρχετε στ αμαξι της βγαζω ενα 10ευρω και μου χαμοφελαει και φαινοταν το χρυσο το δοντι και της λεω
-παμε?
-μου λεει που?
-σεξ σεξ της λεω εγω..
-ρε φιλε καμια δουλεια εχεις να μου βρεις..
-δουλεια της λεω ειναι κι αυτο...
-μου λεει αντε γεια..
-εσυ χανεις της λεω κ φυγα...
Τζιφος μαγκες θελει κυνηγι για να γαμησεις τσιγγανακι στο δρομο παντως!!
Ρε σας εχουν βαρεσει οι αγαμιες?Γυφτισες ρε?Ελεος ρε κωλομλκες
κανενα χαλακι παιζει;γιατι θελω να παρω ενα για μια θεια μου που μου εχει πρηξει τα αρχιδιαΙ:παιδες, υπαρχει στην αρχη της Χαλκοκονδυλη, χαμηλα στο υψος της πλ. Βαθης
ενα τσιγγανακι μπουκια και συγχωριο. Κανει πιατσα στο φαναρι μαζι με κατι μπαζα και
γινεται χαμος απο τους πορνογερους ποιος θα α την πρωτοπαρει...
κανενα χαλακι παιζει;γιατι θελω να παρω ενα για μια θεια μου που μου εχει πρηξει τα αρχιδια
τυπε σκασε μυτη για καμακι σε λαικεςΚαλησπερα παιδεια ψαχνω να βρω κανα τσιγγανακι στο δρομο αλλα τιποτα..Ελπιζω τωρα που φτιαχνει ο καιρος να βρω κατι καλο και να σας ενημερωσω..Παντως σημερα το πρωι ειδα 3 τσιγγανες καυλες 20-25 χρονων αλλα δεν ημουνα μονος και θα γινομουνα ρομπα...γμτ μου..Εκανα μετα μια βολτα απο κει αλλα δεν τις πετυχα να τους κουνησω κανα 20ευρω...
Αστο καλυτερα τυπε μην εχει κανα aids και τρεχεις κι εσυ μετα!....Καλησπερα παιδεια ψαχνω να βρω κανα τσιγγανακι στο δρομο αλλα τιποτα..Ελπιζω τωρα που φτιαχνει ο καιρος να βρω κατι καλο και να σας ενημερωσω..Παντως σημερα το πρωι ειδα 3 τσιγγανες καυλες 20-25 χρονων αλλα δεν ημουνα μονος και θα γινομουνα ρομπα...γμτ μου..Εκανα μετα μια βολτα απο κει αλλα δεν τις πετυχα να τους κουνησω κανα 20ευρω...
TYΠΕ Εχει απειρα γυφτο ρουμανακια,βουλγαρακια στο μεταξουργειο κατα κερους εχουνε φαει πολυ σπεραμα.. απο καθαριοτητα κλαυτα... σε βρισκω αδιαβαστο ομως τυπε μου...
καλα ρε τυπε ολα στην πατρα συμβαινουν?Ανήλικες και νεαρές Ρομά εκδίδονται στην πλατεία Όλγας για λίγα ευρώ, "τσιμπώντας" ηλικιωμένους πελάτες
μπα, μαλλον τοσο ρουφιανοι ειναικαλα ρε τυπε ολα στην πατρα συμβαινουν?
μαυρες εκει
κιτρινιαρες εκει
γυφτισσες εκει
τι στο διαολο τοσο καυλιαριδες ειναι?