giannis2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 601
- Πόντοι
- 81
Αν πετυχετε κανα τσιγγανακι και του δωσετε κανα χαρτζιλικι καντε του ενα μπανιο και απολαψτε το!!Δεν μου χει κατσει ακομη κατι τετοιο ακομα!
Αν σου κατσει γραψε κατι.Μεχρι τοτεΑν πετυχετε κανα τσιγγανακι και του δωσετε κανα χαρτζιλικι καντε του ενα μπανιο και απολαψτε το!!Δεν μου χει κατσει ακομη κατι τετοιο ακομα!
δε νομίζω, αλλά άμα έχεις κανένα παλιό θερμοσίφωνα ευχαρίστως τον τσακίζει.κουπόνια από τον ΑΒ παίρνει;;;
Για παρτε και ενα σχετικο βιντεακι που ψαρεψα
[video]http://fantasti.cc/videos/permalink/xhamster/Real-amateurs-cum-in-gypsy-mouth/3089679/[/video]
Τα δικα μας τσιγγανακια δεν εχουν και τοσο πολυ σεξουαλικο ντυσιμο!Οτι εχουμε παει με τσιγγανες μη ελληνιδες το ξερουμε ολοι λιγο πολυ..Το θεμα ειναι οτι ψαχνουμε τσιγγανακια δικα μας ελληνιδες που δυσκολα μπορεις να πετυχεις και να γαμησεις για να περασεις καλα!
Και πηδας πανω σε DATSUN με spor ζαντολαστιχα!!!Τα δικα μας τσιγγανακια χρησιμοποιουν ντυσιμο καμουφλαζ και οταν πας μαζι τους θα σε ανταμηψουν μ ενα υπεροχο γαμησι!
Οι τσιγγάνες απο σάντα μπάρμπαρα φυσικά δεν έχουν καμία σχεση με αυτά που κυκλοφορούν στα φανάρια! Είναι πεντακάθαρες, ματσωμένες και πολλές για να μην πω οι περισσότερες δεν ανήκουν στην κατηγορία στα 13-14 παντρειά. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι πιο φτωχές οικογένειες. Απλά θέλει λιγο προσοχή γιατί μπορείς να μπλέξεις ΠΟΛΥ εύκολα αν δε προσέξεις. Πρέπει να κόψεις κίνηση σε τι κατηγορία ανήκει η κάθε γκόμενα κατά τη γνώμη μου για να προχωρήσεις.
Εγώ μιας και είμαι από εκεί είχα δυο γκόμενες τσιγγάνες πριν καμιά 15αριά χρόνια και μόνο τα καλύτερα έχω να πώ! Τρελά γαμήσια χωρίς ταμπού και κολλήματα.
αμα εισαι μπαλαμο μπερδευει λιγουλακι εχω ακουσει