Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 774K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
υπαρχουν και γυφτοι που τις βγαζουν στο κλαρι τυπε
ποσες φορες εχουμε δει στο τριγωνο να σκανε ντατσουνια και να τις ξεφορτωνουν με σκοπο να δουλεψουν :S
απολυτε μπορεις να γινεις ποιος συγκεκριμενος που ακριβως στο τριγωνο γινεται αυτο το σκηνικο,ημερες και ωρες ????  :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
υπαρχουν γυφτισες στο μεταξουργειο με ωραια ποδια, και πολυ ωραια θα ελεγα, οπως αυτη στο καλλεργη 33 στο μεταξουργειο αλλα μυριζουν ασχημα..

ειναι εκ φυσεως βρωμοπόδαρες...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ασε ρε, μου σηκωθηκε αντανακλαστικα στο σαλονι με τα ωραια πεδιλα που φορουσε, μου τα φερε κοντα στο δωματιο και πηγα να ξερασω, αλλα οχι δεν ασχοληθηκα, εχω και ενα σεβασμο στον εαυτο μου.. τελικα σε αυτο το θεμα εχω παρατηρησει εκ φυσεως η γυναικα η θα εχει βρωμικα ποδια η οχι,δεν πα να τα πλενει μια 10 φορες την ημερα? 10 λεπτα να φορεσει πχ ενα πεδιλο θα μυριζουν παλι, παραδειγμα η ιωαννα στο κολωνου παλια,και 20 ωρες να φορουσε γοβα δεν μυριζαν καθολου, ειναι στον ανθρωπο τελικα.

Επισκέπτης
ασε ρε, μου σηκωθηκε αντανακλαστικα στο σαλονι με τα ωραια πεδιλα που φορουσε, μου τα φερε κοντα στο δωματιο και πηγα να ξερασω, αλλα οχι δεν ασχοληθηκα, εχω και ενα σεβασμο στον εαυτο μου.. τελικα σε αυτο το θεμα εχω παρατηρησει εκ φυσεως η γυναικα η θα εχει βρωμικα ποδια η οχι,δεν πα να τα πλενει μια 10 φορες την ημερα? 10 λεπτα να φορεσει πχ ενα πεδιλο θα μυριζουν παλι, παραδειγμα η ιωαννα στο κολωνου παλια,και 20 ωρες να φορουσε γοβα δεν μυριζαν καθολου, ειναι στον ανθρωπο τελικα.
...το φτερνοδερμα παντα θα βγαλει...μη σου λαχει να κογιοναρεις τεμαχιο με σκασμενη φτερνα σα ρωγμη σε ντουβαρι απο το σεισμο στις Αλκυονιδες...ΟΛΟΙ προς την εξοδο του μπουρδελου...Θυρα 7 και ποδοπατημα με τα μαραφετια οξω..

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
σωστος εισαι.Αν εχουν γαμω-μυκητες και δεν κανουν τιποτα για αυτο...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
...το φτερνοδερμα παντα θα βγαλει...μη σου λαχει να κογιοναρεις τεμαχιο με σκασμενη φτερνα σα ρωγμη σε ντουβαρι απο το σεισμο στις Αλκυονιδες...ΟΛΟΙ προς την εξοδο του μπουρδελου...Θυρα 7 και ποδοπατημα με τα μαραφετια οξω..
ρε συ ιστιν εχω πετυχει μουναρες πραγματικα με αθλιες φτερνες.Ημαρτον

Επισκέπτης
ρε συ ιστιν εχω πετυχει μουναρες πραγματικα με αθλιες φτερνες.Ημαρτον
ρωσσιδα 40αρα με κανονια βυζαρονε με υφακι=ξερεις τι πετσουρια στο Βλαδιβοστοκ εχω βγαλει οφσαιτ ?.....και πανω στο ''ελα μου το,ελα μου το''...να καιγεσαι απο το καυλερο του πραγματος και να νιωθεις οτι εχει φτερνα γκραν κανυον..και γ@μω τα ρουβλια σου μωρη σαπια !!!  

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ρωσσιδα 40αρα με κανονια βυζαρονε με υφακι=ξερεις τι πετσουρια στο Βλαδιβοστοκ εχω βγαλει οφσαιτ ?.....και πανω στο ''ελα μου το,ελα μου το''...να καιγεσαι απο το καυλερο του πραγματος και να νιωθεις οτι εχει φτερνα γκραν κανυον..και γ@μω τα ρουβλια σου μωρη σαπια !!!  
γαμησε τα σου λεω αν και τωρα το καλοκαιρι φαινονται με τα ξωφτερνα που φορανε :S

Επισκέπτης
LOL guys με τα σχολια σας, με κανατε να γελασω ΧΑΧΑΧΑΧΑ.....
Το ειχα αναγκη, μετα την ενασχοληση με τα πολιτικα του forum....
Aκου φτερνα Grant Canyon XAXAXAXA....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σκληρο το μεροκαματο τυπε  :)
16+%CF%83+%CE%B5+%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1+%CF%83%CE%B5+%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF+%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B9.jpg

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
υπαρχουν γυφτισες στο μεταξουργειο με ωραια ποδια, και πολυ ωραια θα ελεγα, οπως αυτη στο καλλεργη 33 στο μεταξουργειο αλλα μυριζουν ασχημα..

ειναι εκ φυσεως βρωμοπόδαρες...

Ενταξυ στα μπουρδελα απο θεμα υγειινης και καθαριοτητας δεν ειναι και οτι καλυτερο στα στουντιο ομως δεν νομιζω πως ισχυει κατι τετοιο

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Πηγαινετε να τσεκαρετε τσιγγανες στην Αγια Βαρβαρα εκει στα μαγαζια με τα ρουχα που χουν και δουλευουν μεσα να τρελαθητε μουναρες παιδια...

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Πηγαινετε να τσεκαρετε τσιγγανες στην Αγια Βαρβαρα εκει στα μαγαζια με τα ρουχα που χουν και δουλευουν μεσα να τρελαθητε μουναρες παιδια...

ισχύει τύπε!να τον βγάζεις να τον παίζεις επιτόπου με δαύτες!  :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom