Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 777K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
την επεσα σε μια γυφτισα και της εκανα μια ανηθικη προταση για να την πηδηξω ,και κεινη ανταποκρινοταν
ομως παρακολουθουσε τη σκηνη και ο αδερφος της η αντρας της και με απειλησε πως αν συνεχισω θα εχω προβληματα απ'τον  παυερατης κτλ κτλ
τελικα την εκανα  πλαγιως γιατι οχι και να φαμε ξυλο για ενα γαμησι...!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Εδω ειναι εναας τυπος μαλλον Ρουμανια που παιρνει και πιπωνει-γαμαει γυφτοπουλακια

[video]http://fantasti.cc/videos/permalink/xvideos/Gypsy-maid-sucks-big-white-dick/6031173/[/video]
Πω πω καλα σε αυτο το βιντεο,ο πουτσος του τυπα πρεπει να πηγε σε σανατοριο απο την φυματιωση της γυφτισας,εχει ριξει τρελο βυξιμο πανω στο πουτσοκεφαλακι του :2funny:

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Τύπε αυτές και οι τσιγγανορουμανες δεν πιάνονται. Το αυθεντικό "μαθανε ότι γαμιομαστε, πλακωσανε κι οι γύφτοι" θέλει αματουρ τουρκογύφτισσα με εμπριμε φούστα, ξυπόλυτη πατούσα pirelli από τη βρώμα και ζητιανιά. Και επικηρυξη στο Ζεφύρι. Τέτοια extreme σπορτς τύπε κάνει μόνο ο Takman και 2-3 άλλοι κασκαντερ.
τετοιου τυπου γυφτησσες λεμε ειδα σημερα μια τετοια στην Αθηνα 20-22 αδυνατη μελαχροινη με κωλαρα!!ημουν με παρεα και δεν μπορεσα να δοκιμασω πεσιμο...

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
την επεσα σε μια γυφτισα και της εκανα μια ανηθικη προταση για να την πηδηξω ,και κεινη ανταποκρινοταν
ομως παρακολουθουσε τη σκηνη και ο αδερφος της η αντρας της και με απειλησε πως αν συνεχισω θα εχω προβληματα απ'τον  παυερατης κτλ κτλ
τελικα την εκανα  πλαγιως γιατι οχι και να φαμε ξυλο για ενα γαμησι...!
και γω φιλε μου οσες φορες εχω κανει πεσιμο σε τσιγγανα στο δρομο παντα τσεκαρω μην ειναι και η φαμιλια της μαζι και χουμε μπλεξιματα..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τετοιου τυπου γυφτησσες λεμε ειδα σημερα μια τετοια στην Αθηνα 20-22 αδυνατη μελαχροινη με κωλαρα!!ημουν με παρεα και δεν μπορεσα να δοκιμασω πεσιμο...
επρεπε να χωθεις τυπε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ισχυει αυτο και στο DATSUN ?

0709mt_02_z%2Bdatsun_truck%2Bfront_passenger_side_view.jpg
:cum: :cum: :cum:

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
και αμα ειναι καλη της δινεις αλλο ενα ταληρο για τιπ και σου ξηγεται καλυτερη επαναληψη την αλλη φορα!παντως εχει καιρο να παισει στην αντιληψη μου κανα αξιολογο τσιγγανακι στο δρομο για ψαρεμα μονο κατι γριες βλεπω μεσα σε κατι ντατσουν...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και αμα ειναι καλη της δινεις αλλο ενα ταληρο για τιπ και σου ξηγεται καλυτερη επαναληψη την αλλη φορα!παντως εχει καιρο να παισει στην αντιληψη μου κανα αξιολογο τσιγγανακι στο δρομο για ψαρεμα μονο κατι γριες βλεπω μεσα σε κατι ντατσουν...
τυπε γιατι δεν ορμας σε γυφτογκρανια?

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Μαγκες τις προαλλες πετυχα ενα τσιγγανακι και την επεφτε σ ενα παππου και ο παππους γουσταρε, μετ απο λιγο την ειδα να τρεχει και να προσπαθει ο παππους να τη πιασει αλλα αυτη εγινε καπνος!το βγαλε το μεροκαματο απ τη συνταξη του παππου η τσιγγανα!

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
λενε οτι αμα παρεις φυγτισα απο κολο δε σε πιανει το ματι μετα .!

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γνωστος μου τελειομενος πηρε ζητιανα απτο δρομο κατω κεντρο Αθηνα.. Τον ακολουθισε, του λεει γουσταρει και την πηγε ξενοδοχειο..... :jerking: :jerking: :jerking:

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Σεξ στο αμαξι

παρτε και ενα γυφτοστριπτιζ