Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 777K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
μερικές γυφτισες κυκλοφορούν στις πιάτσες της θεσσαλονίκης άλλα μιλάμε για τρελή αηδία ρε φίλε.όχι απλά δεν εχω πάρει,σιχαίνομαι απλά να σταματήσω  δίπλα τους.[size=13pt]φοβάμαι μήπως οι μουνοψείρες σηκώσουν το αυτοκίνητο μου και φύγουν[/size]
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το παιρνει και ακαποτα :rockon: το συγκεκριμενο θα το πηδαγα και εγω :grin: :rockon:
τυπε στο τριγωνο κυκλοφορουν κατι γυφτισσες
κατι τετοιες ειναι
URL]]

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
τυπε στο τριγωνο κυκλοφορουν κατι γυφτισσες
κατι τετοιες ειναι
http://[URL unfurl="true"]www.ithakabound.com/wp-content/uploads/2009/08/Roma-Gypsy-Tinos-Greece-Greek-Islands-old-woman.jpg[/img[/URL]]
[/quote]...αυτές τυπε τις παιρνουν οι πακιστανοι ,υπαρχουν βεβαια και βουλγαρογυφτισες ,υπαρχει και μια ελληνιδα τσιγγανα που λεει ότι είναι απ τη ροδο είναι η μαρια το "αθιγγανο θωρηκτο" όπως τη λενε οι πιατσιβιοι ,που βγαινει στη χαλκοκονδυλη...

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Το περασμενο Σαββατο ειχα βγει με μια παρεα Μπουρναζι, παιδια παιζανε κατι τσιγγανες θεες απιστευτα μουνια ξεκωλε ντυμενες επαθα τη πλακα μου!λεω να ξαναπαω αλλα ειναι λιγο δυσκολο να τις πλησιασεις γιατι ειναι με δικους εκτος αν πετυχεις τιποτα ξεμπαρκες και χωθεις!Οσοι πιστοι προσελθετε!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το περασμενο Σαββατο ειχα βγει με μια παρεα Μπουρναζι, παιδια παιζανε κατι τσιγγανες θεες απιστευτα μουνια ξεκωλε ντυμενες επαθα τη πλακα μου!λεω να ξαναπαω αλλα ειναι λιγο δυσκολο να τις πλησιασεις γιατι ειναι με δικους εκτος αν πετυχεις τιποτα ξεμπαρκες και χωθεις!Οσοι πιστοι προσελθετε!!
ειχαν βγει για ποτο τυπε?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
γαμησα στην κεφαλονια 2 γυφτακια με 10 ευρω και γαμω τα γαμησια κανανε :2on1:

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
για ποτο λογικα δεν τις εκοψα να καναν πιατσα!

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
καλο προγραμμα τυπε?

ειχα 2 συνεχομενα βραδια στη ρεσεψιον 11-7 ολομοναχος και σκασανε τοτες τα γυφτακια μου κλεινανε το ματι επιμονα για να μπω στο νοημα και μετα την κουβεντα και το παζαρι με 10 ευρω τα γαμησα και το καταφχαριστηκα :2on1:

1891041_678103938920008_1627516763_n.jpg

Andante

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
3
Πόντοι
0
Μου είχε τύχει μια φορά σε ενα σπίτι στην πάτρα μία milfara κατά 70% ήταν γύφτισσα...Πραγματικά πρέπει να είναι από τα καλύτερα γαμίσια που έχω κάνει σε οίκο ανοχής, καμμία σχέση με κάτι κρυόκωλες που κοιτάνε να σου πάρουν τα λεφτά. Η γυναίκα το ευχαριστιόταν έκανε πραγματικό έρωτα όχι αστεία... στο τέλος μάλιστα μου είπε οτι ταιριάζουμε και σεξουαλικά... :2funny:
Η συγκεκριμένη μάλιστα δεν ήταν και καμμια όμορφη, ούτε σωματάρα είχε αλλά κάτι μου έλεγε να μπώ και ΔΕΝ έχασα...

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
τα πραγματα ειναι πολυ απλα με τις γυφτισες…τρεις  κανονες μονο υπαρχουν….Νο1..τις αφηνεις μονες να σε πλησειασουν (δεν πλησειαζεις εσυ)….Νο2 αναβεις τσιγαρο (να σε δουν οτι καπνιζεις) και μετα ολα ερχονται μονα τους…τιμες του δρομου απο 2ε (πιπα) εως αναλογα το παζαρι..
και κανονας Νο3 παντα τσεκαρεις τη περιοχη (γιατι παντα υπαρχει κυνδινος να φας πεσιμο)

παντος το γαμηση θα σου μεινει  αξεχαστο….η μυρωδια δε υσχυει παντα..

περιοχες που τις βρησκεις……Αθηνα κυριως πισω απο σουπερ μαρκετ…βραδυ σπανια

επαρχια εχει σχεδον παντου….τριπολη…καλαματα…πατρα…πυργο…μεσολογγι….αγρινιο…χαλκιδα….

εξαλου πως θα μαθεις τη μοιρα σου αν δεν πας με γυφτισα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τα πραγματα ειναι πολυ απλα με τις γυφτισες…τρεις  κανονες μονο υπαρχουν….Νο1..τις αφηνεις μονες να σε πλησειασουν (δεν πλησειαζεις εσυ)….Νο2 αναβεις τσιγαρο (να σε δουν οτι καπνιζεις) και μετα ολα ερχονται μονα τους…τιμες του δρομου απο 2ε (πιπα) εως αναλογα το παζαρι..
και κανονας Νο3 παντα τσεκαρεις τη περιοχη (γιατι παντα υπαρχει κυνδινος να φας πεσιμο)

παντος το γαμηση θα σου μεινει  αξεχαστο….η μυρωδια δε υσχυει παντα..

περιοχες που τις βρησκεις……Αθηνα κυριως πισω απο σουπερ μαρκετ…βραδυ σπανια

επαρχια εχει σχεδον παντου….τριπολη…καλαματα…πατρα…πυργο…μεσολογγι….αγρινιο…χαλκιδα….

εξαλου πως θα μαθεις τη μοιρα σου αν δεν πας με γυφτισα...
το σημειο κλειδι ειναι το τσιγαρο τυπε? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom