Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 805K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
images

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.003
Πόντοι
7.885
Δεν μας είπε ο φίλος αν την πήρε ακάποτα από κωλαράκι :rolleyes: :think:,μιας και την είχε πλύνει τέλεια μου φαίνεται φυσιολογικό :grin: :grin:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω τους γυφτους τους σιχαινομαι ως λαο,πιστευω οτι ειναι μια μαστιγα στην κοινωνια και ενα βαρος καθως εκτος απο το να κλεβουν δεν κανουν και τιποτε αλλο...ιδιως τωρα που εχουν ερθει και απο βουλγαρια και ρουμανια το πραγμα εχει χειροτερεψει...
ομως οφειλω να ομολογησω οτι ειναι κατι γυφτακια που τα λιγουρευομαι αλλα ειναι βρωμικα γαμω την πουτανα μου...
εχω στη γειτονια μου μια γυφτοοικογενεια και η κορη εχει κατι βυζαρες,μου βγαινουν τα ματι οποτε τη βλεπω...παντρεμενη με 1-2 κουτσουβελα και τι να της πεις...
μια πιπουλα της τον εδινα και να αρμεξω τα βυζια της...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εγω τους γυφτους τους σιχαινομαι ως λαο,πιστευω οτι ειναι μια μαστιγα στην κοινωνια και ενα βαρος καθως εκτος απο το να κλεβουν δεν κανουν και τιποτε αλλο...ιδιως τωρα που εχουν ερθει και απο βουλγαρια και ρουμανια το πραγμα εχει χειροτερεψει...
ομως οφειλω να ομολογησω οτι ειναι κατι γυφτακια που τα λιγουρευομαι αλλα ειναι βρωμικα γαμω την πουτανα μου...
εχω στη γειτονια μου μια γυφτοοικογενεια και η κορη εχει κατι βυζαρες,μου βγαινουν τα ματι οποτε τη βλεπω...παντρεμενη με 1-2 κουτσουβελα και τι να της πεις...
οι γυφτοι ειναι ελεεινοι δηλαδη δν θα ξοδεψουν λεφτα εκτος αν εχουν συμφερον απο σενα η μετα θα τους κερασεις και εσυ οποτε θα τα παρουν πισω.Εγω ειχα παρε δωσε με γυφτους εμπορους με καλα σπιτια και λεφτα,αλλα δν αξιζουν μια και πριν τη κριση τωρα ειναι γαμησε τα :headbang: :headbang:.Τωρα αυτοι οι βουλγαρογυφτοι και ρουμανογυφτοι ειναι οτι χειροτερο  :headbang: :headbang: :headbang:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Οι γύφτιςες σε οποιοδήποτε επίπεδο εκδίδονται (μπουρδελο στούντιο μασαζ κολγκερλ) ειναι ξεπέτες του κερατά.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

πότε δεν θέλησαν να εκπολιτιστούν, μια ζωή στην κλεψιά και στις καρέκλες, τραπέζια ήταν ... άσε που όπως λές κάνουν 200 κουτσούβελα και ούτε μόρφωση ούτε τίποτα, και κάτι άλλο, μια ζωή εδώ στην Ελλάς ο λαός τους έλεγε γύφτους- τσιγγάνους τώρα μέσα από τα ΜΜΕ πάνε να μας βάλουν την λέξη Ρωμά, δείχνει μη κατώτερο επίπεδο  :tickedoff:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.003
Πόντοι
7.885
πότε δεν θέλησαν να εκπολιτιστούν, μια ζωή στην κλεψιά και στις καρέκλες, τραπέζια ήταν ... άσε που όπως λές κάνουν 200 κουτσούβελα και ούτε μόρφωση ούτε τίποτα, και κάτι άλλο, μια ζωή εδώ στην Ελλάς ο λαός τους έλεγε γύφτους- τσιγγάνους τώρα μέσα από τα ΜΜΕ πάνε να μας βάλουν την λέξη Ρωμά, δείχνει μη κατώτερο επίπεδο  :tickedoff:

Κωλόγυφτοι που λέει και ο στέφανος  :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εχετε φαγωθει για να γαμησετε γυφτισα. Πατε στο Φωκαιας 17 και πηδηξτε την Αννα η την φιλη της. 100% γυφτισες και οι δυο.  :grin:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Δουλεύω και μένω επαρχία.σπιτι δουλειά κανα 40λεπτο δρόμος.ειναι κάποιο σημείο του δρόμου που τα καβλωτσιγγανακια κάνουν πασαρέλα.πανω κάτω μέσα στο λιοπύρι.προχτες πήρα την απόφαση.αφου κοίταξα καλά για κανά ντατσουν γύρω γύρω στόχευσα  δυο τσιγγανογυφτακια.πλησιαζω και μέσα απο το αυτοκίνητο λέω αν θέλουν να βγάλουν ένα 10ρικακι η καθεμιά.με ρωτάνε όλο χάσκογελα και ντροπες τι ζητάω.τους λέω μια πιπα και οι δυο μαζί μέσα στο αμάξι.μου λένε τα λεφτά πρώτα!!!βγαινει κατευθείαν ένα 20αρακι και τις φορτωνω  στο αμάξι.τους λέω πάμε κανά 5λεπτο πιο κάτω.στο πίσω κάθισμα και οι τρεις, πιπουλα και τις αμολησα εκεί που ήμασταν.ουτε πιο κάτω,ούτε να τις γυρίσω.αυτα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δουλεύω και μένω επαρχία.σπιτι δουλειά κανα 40λεπτο δρόμος.ειναι κάποιο σημείο του δρόμου που τα καβλωτσιγγανακια κάνουν πασαρέλα.πανω κάτω μέσα στο λιοπύρι.προχτες πήρα την απόφαση.αφου κοίταξα καλά για κανά ντατσουν γύρω γύρω στόχευσα  δυο τσιγγανογυφτακια.πλησιαζω και μέσα απο το αυτοκίνητο λέω αν θέλουν να βγάλουν ένα 10ρικακι η καθεμιά.με ρωτάνε όλο χάσκογελα και ντροπες τι ζητάω.τους λέω μια πιπα και οι δυο μαζί μέσα στο αμάξι.μου λένε τα λεφτά πρώτα!!!βγαινει κατευθείαν ένα 20αρακι και τις φορτωνω  στο αμάξι.τους λέω πάμε κανά 5λεπτο πιο κάτω.στο πίσω κάθισμα και οι τρεις, πιπουλα και τις αμολησα εκεί που ήμασταν.ουτε πιο κάτω,ούτε να τις γυρίσω.αυτα..
Ηλικίες τύπε?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πετυχα ενα γυφτακι σε γνωστο μερος της Αθηνας μ βαμμενα ξανθια μαλια. Κατα την δηλωση της18 χρονων με δυο μικρα παιδια παντρεμενη απο τα 14.  Με καλεσε σπιτι της στον Κολονο και ζητουσε 20 ευρω.

Δεν πηγα φυσικα, αλλα αν την ξαναπετυχω θα σας βαλω φωτο γιατι ηταν πολυ ομορφη και ηξερε να σαγηνευει τους αντρες.. Ειμαι σιγουρος οτι μερικοι παιχτες απο σας θα την πηδουσατε χωρις ενδιασμους.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Τυπε μου καλά έκανες και δεν πηγές.μπορει τώρα να είχες κανά μάτι λιγότερο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom