apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε αυτες με τα ντατσουνια οχι :Sαπολυτε πες την αληθεια,γουσταρεις γυφτισεςς??
τυπε αυτες με τα ντατσουνια οχι :Sαπολυτε πες την αληθεια,γουσταρεις γυφτισεςς??
ποιες τοτε?τυπε αυτες με τα ντατσουνια οχι :S
ποιες τοτε?
και οι ατακες της τυπε
μοιαζουν με τον τροπο που μιλαν οι γυφτισσες
οι γυφτοι ειναι ελεεινοι δηλαδη δν θα ξοδεψουν λεφτα εκτος αν εχουν συμφερον απο σενα η μετα θα τους κερασεις και εσυ οποτε θα τα παρουν πισω.Εγω ειχα παρε δωσε με γυφτους εμπορους με καλα σπιτια και λεφτα,αλλα δν αξιζουν μια και πριν τη κριση τωρα ειναι γαμησε τα .Τωρα αυτοι οι βουλγαρογυφτοι και ρουμανογυφτοι ειναι οτι χειροτεροΕγω τους γυφτους τους σιχαινομαι ως λαο,πιστευω οτι ειναι μια μαστιγα στην κοινωνια και ενα βαρος καθως εκτος απο το να κλεβουν δεν κανουν και τιποτε αλλο...ιδιως τωρα που εχουν ερθει και απο βουλγαρια και ρουμανια το πραγμα εχει χειροτερεψει...
ομως οφειλω να ομολογησω οτι ειναι κατι γυφτακια που τα λιγουρευομαι αλλα ειναι βρωμικα γαμω την πουτανα μου...
εχω στη γειτονια μου μια γυφτοοικογενεια και η κορη εχει κατι βυζαρες,μου βγαινουν τα ματι οποτε τη βλεπω...παντρεμενη με 1-2 κουτσουβελα και τι να της πεις...
μια πιπουλα της τον εδινα και να αρμεξω τα βυζια της...
Εγω τους γυφτους τους σιχαινομαι ως λαο,πιστευω οτι ειναι μια μαστιγα στην κοινωνια και ενα βαρος καθως εκτος απο το να κλεβουν δεν κανουν και τιποτε αλλο...ιδιως τωρα που εχουν ερθει και απο βουλγαρια και ρουμανια το πραγμα εχει χειροτερεψει...
ομως οφειλω να ομολογησω οτι ειναι κατι γυφτακια που τα λιγουρευομαι αλλα ειναι βρωμικα γαμω την πουτανα μου...
εχω στη γειτονια μου μια γυφτοοικογενεια και η κορη εχει κατι βυζαρες,μου βγαινουν τα ματι οποτε τη βλεπω...παντρεμενη με 1-2 κουτσουβελα και τι να της πεις...
μια πιπουλα της τον εδινα και να αρμεξω τα βυζια της...
πότε δεν θέλησαν να εκπολιτιστούν, μια ζωή στην κλεψιά και στις καρέκλες, τραπέζια ήταν ... άσε που όπως λές κάνουν 200 κουτσούβελα και ούτε μόρφωση ούτε τίποτα, και κάτι άλλο, μια ζωή εδώ στην Ελλάς ο λαός τους έλεγε γύφτους- τσιγγάνους τώρα μέσα από τα ΜΜΕ πάνε να μας βάλουν την λέξη Ρωμά, δείχνει μη κατώτερο επίπεδο
Ηλικίες τύπε?Δουλεύω και μένω επαρχία.σπιτι δουλειά κανα 40λεπτο δρόμος.ειναι κάποιο σημείο του δρόμου που τα καβλωτσιγγανακια κάνουν πασαρέλα.πανω κάτω μέσα στο λιοπύρι.προχτες πήρα την απόφαση.αφου κοίταξα καλά για κανά ντατσουν γύρω γύρω στόχευσα δυο τσιγγανογυφτακια.πλησιαζω και μέσα απο το αυτοκίνητο λέω αν θέλουν να βγάλουν ένα 10ρικακι η καθεμιά.με ρωτάνε όλο χάσκογελα και ντροπες τι ζητάω.τους λέω μια πιπα και οι δυο μαζί μέσα στο αμάξι.μου λένε τα λεφτά πρώτα!!!βγαινει κατευθείαν ένα 20αρακι και τις φορτωνω στο αμάξι.τους λέω πάμε κανά 5λεπτο πιο κάτω.στο πίσω κάθισμα και οι τρεις, πιπουλα και τις αμολησα εκεί που ήμασταν.ουτε πιο κάτω,ούτε να τις γυρίσω.αυτα..
Ηλικίες τύπε?
Ξέρω γω....καμία 20αρια...Ηλικίες τύπε?