- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Δουλεύω και μένω επαρχία.σπιτι δουλειά κανα 40λεπτο δρόμος.ειναι κάποιο σημείο του δρόμου που τα καβλωτσιγγανακια κάνουν πασαρέλα.πανω κάτω μέσα στο λιοπύρι.προχτες πήρα την απόφαση.αφου κοίταξα καλά για κανά ντατσουν γύρω γύρω στόχευσα δυο τσιγγανογυφτακια.πλησιαζω και μέσα απο το αυτοκίνητο λέω αν θέλουν να βγάλουν ένα 10ρικακι η καθεμιά.με ρωτάνε όλο χάσκογελα και ντροπες τι ζητάω.τους λέω μια πιπα και οι δυο μαζί μέσα στο αμάξι.μου λένε τα λεφτά πρώτα!!!βγαινει κατευθείαν ένα 20αρακι και τις φορτωνω στο αμάξι.τους λέω πάμε κανά 5λεπτο πιο κάτω.στο πίσω κάθισμα και οι τρεις, πιπουλα και τις αμολησα εκεί που ήμασταν.ουτε πιο κάτω,ούτε να τις γυρίσω.αυτα..
Δεν μας είπες που είναι αυτό το μέρος ρε αρχηγέ; Τουλάχιστον σε ποια πόλη κοντά...
λογικα θα ναι καπου κοντα σ δενδροποταμο
Πετυχα ενα γυφτακι σε γνωστο μερος της Αθηνας μ βαμμενα ξανθια μαλια. Κατα την δηλωση της18 χρονων με δυο μικρα παιδια παντρεμενη απο τα 14. Με καλεσε σπιτι της στον Κολονο και ζητουσε 20 ευρω.
Δεν πηγα φυσικα, αλλα αν την ξαναπετυχω θα σας βαλω φωτο γιατι ηταν πολυ ομορφη και ηξερε να σαγηνευει τους αντρες.. Ειμαι σιγουρος οτι μερικοι παιχτες απο σας θα την πηδουσατε χωρις ενδιασμους.
μιας και ειμαι απο επαρχια εδω Θεσσαλονικη κ Σερρες εχει πολλες γυφτισες ελληνιδες αλλα και απο βουλγαρια
βαζω φοτος απο καλτ παρακμιακο κωλομπαρο σε κωλοχωρι
Πετυχα ενα γυφτακι σε γνωστο μερος της Αθηνας μ βαμμενα ξανθια μαλια. Κατα την δηλωση της18 χρονων με δυο μικρα παιδια παντρεμενη απο τα 14. Με καλεσε σπιτι της στον Κολονο και ζητουσε 20 ευρω.
Δεν πηγα φυσικα, αλλα αν την ξαναπετυχω θα σας βαλω φωτο γιατι ηταν πολυ ομορφη και ηξερε να σαγηνευει τους αντρες.. Ειμαι σιγουρος οτι μερικοι παιχτες απο σας θα την πηδουσατε χωρις ενδιασμους.
σωστος μανκαλά ρε μεγάλε, γιατί δεν είσαι συγκεκριμένος? όλοι εδώ δίνουμε πληροφορίες, άμα κρίνουμε ότι κάποιοι συναγωνιστές θα βοηθηθούν στην αναζήτηση της ηδονής. Γράψε που ακριβώς, για να την ελέγξουμε
πες μας φιλε σε ποια περιοχη στη επαρχια μπας και περναμε και εμεις απο εκει...Δουλεύω και μένω επαρχία.σπιτι δουλειά κανα 40λεπτο δρόμος.ειναι κάποιο σημείο του δρόμου που τα καβλωτσιγγανακια κάνουν πασαρέλα.πανω κάτω μέσα στο λιοπύρι.προχτες πήρα την απόφαση.αφου κοίταξα καλά για κανά ντατσουν γύρω γύρω στόχευσα δυο τσιγγανογυφτακια.πλησιαζω και μέσα απο το αυτοκίνητο λέω αν θέλουν να βγάλουν ένα 10ρικακι η καθεμιά.με ρωτάνε όλο χάσκογελα και ντροπες τι ζητάω.τους λέω μια πιπα και οι δυο μαζί μέσα στο αμάξι.μου λένε τα λεφτά πρώτα!!!βγαινει κατευθείαν ένα 20αρακι και τις φορτωνω στο αμάξι.τους λέω πάμε κανά 5λεπτο πιο κάτω.στο πίσω κάθισμα και οι τρεις, πιπουλα και τις αμολησα εκεί που ήμασταν.ουτε πιο κάτω,ούτε να τις γυρίσω.αυτα..
μεσσηνια τυπε μου.πες μας φιλε σε ποια περιοχη στη επαρχια μπας και περναμε και εμεις απο εκει...
ευχαριστω...αλλα μεσσηνια που..σε δυο δρομους εχω δει γυφτισες...στο δρομο για το αεροδρομιο...και στη παλια εθνικη στο υψος μετα το Μελιγαλα...δωσε στειγμα...ευχαριστω και παλι..μεσσηνια τυπε μου.
το δευτερο τυπε μου..ευχαριστω...αλλα μεσσηνια που..σε δυο δρομους εχω δει γυφτισες...στο δρομο για το αεροδρομιο...και στη παλια εθνικη στο υψος μετα το Μελιγαλα...δωσε στειγμα...ευχαριστω και παλι..