Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
Vivere pericolosamente τύπε ?
Που να μας έπαιρνε μάτι κανένας άντρας της ε;
Vivere pericolosamente τύπε ?
Μπα μη το λες μου χει τύχει στο δρόμο γυφτισσα που την έψηνα να τη γαμησω πως τη παράτησε ο άντρας της με 3 παιδιά για μια άλλη και τον έβριζε και ήθελε αυτή να βρει άλλο γυφτο να παντρευτείΠου να μας έπαιρνε μάτι κανένας άντρας της ε;
Είχα πάρει παρτουζα δυο γύφτισσες στη Βουδαπέστη-ωραία ήταν !Όλες οι πορνοστσρ οι Ουγγαρέζες γιφτισες ειναι
Μπα μη το λες μου χει τύχει στο δρόμο γυφτισσα που την έψηνα να τη γαμησω πως τη παράτησε ο άντρας της με 3 παιδιά για μια άλλη και τον έβριζε και ήθελε αυτή να βρει άλλο γυφτο να παντρευτεί
Άσε που μπορεί να βρεις κανα γύφτο που αν του δώσεις χαρτζιλίκι να σου πασάρει τη γυφτισσα για όλα είναι ικανοί αυτοί τη μάνα τους πουλάνε
Σε ποια περιοχή έγινε αυτό;Καλοκαιράκι φάση, μεσημερο απόγευμα, φουλ ζεστή κι εγώ έκανα μια δουλειά σε κτήμα κοντά στο σπίτι μου με μαγιό και χωρίς μπλούζα από πάνω (να κάνουμε σωστό μαύρισμα). Σε κάποια φάση, ένω δεν κουνιόταν φύλλο, περνάν 2 γυφτισσες max 20 ετών και η μία με βλέπει και της γυαλίζει. Με αρχίζει στα γλυκολογα, μουναρο με ανέβαζε, μαναρακι με κατέβαζε, κι ενω εγώ βραχος δεν της πολύ δίνω σημασία, ξαφνικά μου πετάει ένα "έλα ρε μωρό δεν θέλεις να γαμησεις" και κατεβάζει παντελόνι και στήνει κωλο φόρα παρτίδα. Anyway, είδε ότι δεν ψηνομουν κι έφυγε, παρόλα αυτά πολλές είναι αυτές που διψάνε. Αν με ρωτάτε για ευνόητους λόγους δεν είμαι πρόθυμος να πάρω τέτοιο ρίσκο.
Σε προαστιο της Αθηνας. Κοιταξε, αν και κακα τα ψεματα ο κωλος της συγκεκριμενης δεν ηταν κακος, το ολο look δεν σε παραπεμπει. Εσωρουχο απο μεσα ουτε για δειγμα και αυτο που εβλεπα εβγαζε μια μποχα που οριακα την μυριζα, εκανε μπαμ πως ειναι legit γυφτισσα απο τσαντιρι. Θεωρω, πως μονο καποιος υπερβολικα απελπισμενος και ξεχασμενος απτη ζωη θα μπορουσε να κανει εστω κινηση να πλησιασει χαχαχα. Απο κει και περα, παιζει να ισχυει αυτο που λες, αλλα με γυφτισσες που ειναι πιο "πολιτισμενες".Σε ποια περιοχή έγινε αυτό;
Εδώ Αθήνα ή επαρχία;
Εγώ αν πω ότι δεν θα επαιρνα τέτοιο ρίσκο...
δεν θα με πιστέψει κάνεις από εδώ μέσα...
επειδη η πλοιοψηφια με ξέρουν τι λινατσα είμαι...
Παντως γενικά πέφτουν σχέσεις κ γαμησια, χωρίς η με αμοιβη άναμεσα στις φυλές των μελαχρινων κ την φυλή την δικιά μας των μπαλαμων.
Άνθρωποι είμαστε όλοι.. δεν είναι κακό...
Βεβαίως και με πιάνει ο θυμός με τα παραπάνω που διαβάζω ειδικά όταν κακομεταχειρίζονται ηλικιωμένους και αδυναμους ανθρώπους βέβαια για να είμαστε σωστοί και ο ηλικιωμένος ξέρει ότι αυτή η κίνηση εγκυμονεί κινδύνουςΒασικα δεν μου πεφτει λογος να κρινω τις επιλογες του καθενος, περι ορεξεως...
Αλλα θεωρω οτι κακως πλησιαζετε κ πληρωνετε γυφτισες, μια φαρα που θα πουλουσε κ την μανα της για 20€. Εχω παραδειγματα απο Λαμια σε πλατεια οπου κυκλοφορουσαν μπολουκια 3-4 μαζι και πλησιαζαν γεροντια στα παγκακια με πιεστικο τροπο και δυστυχως καποια υπεκυπταν. Τους οδηγουσαν παραδιπλα σε πυλωτες ή ανοιχτα μικρα παρκινγκ, λιγο μαλακια, λιγο πιπα τους τσιμπουσαν το 10€ αλλα το κολπο ηταν αλλου. Μαζι με το δεκαρικο ξαφριζαν και ολο το πορτοφολι ή ολα τα μετρητα απο τα γεροντια. Συνηθως γινοταν αυτο οταν ηταν η ημερα που εμπαιναν οι συνταξεις. Αλλα περιστατικα στην Καρδιτσα, στη δημοτικη αγορα, μερες λαίκης, νταρντανα γυφτισσα εσμπρωχνε γυφτοπουλες μικρης ηλικιας (εννοω πολυ μικρης ηλικιας 12-14 χρονων) τις οποιοες τις επαιρναν καποιοι οργανωμενοι με γαμηστρωνα γκαρσονιερα εκει γυρω και γινοταν το παιχνιδι. Παρομοια σκηνικα εχω και απο Χαλκιδα. Και φτανω να σας κανω την ερωτηση, δεν σας πιανει ο θυμος και τα νευρα διαβαζοντας τα παραπανω? Εαν δν βγαζανε χρηματα με το μουνι θα σταματουσαν να το κανουν? Θα ειχαμε λιγοτερα τετοια περιστατικα?
Φιλικα
ΥΓ. Στην Λαμια, περιμενω εναν συνεργατη μου για να φυγουμε, και βλεπω ολη την φαση με εναν παπουλη κ μια γυφτισσα απο την αρχη ως το τελος. Γυριζοντας ο παπους του λεω, παπου περασες καλα ε? και ο παπους εβαλε τα κλαματα γτ του ειχε φαει το πορτοφολι η αλλη και μου ελεγε τι θα πει στα παιδια του, πως θα περασει τον μηνα του κτλ. Αυτο κ μονο με εξοργιζει ακομα οταν το θυμαμαι!
αλλο τσιγκανα κ γυφτισα αλλο ελλεινιδα.Τι σεντόνια γράφουν μερικοί...φαντάσου συνδιασμός γύφτισσα και ελλεεεινιδα ...καλό κουράγιο
Όπως είπα καλά κουράγιο...και στο τι θα κολλήσεις..αλλο τσιγκανα κ γυφτισα αλλο ελλεινιδα.
Η τσιγκανα δεν εχει εδιασμους κ σιχαμαρες στο σεξ. Ιδανικη για βρωμικο κ αχαλινοτο. Ποιος λεει οχι στα βρωμικα; Απλα με μετρο
Η γύφτισσα και η τσιγγάνα δεν είναι ελεεινιδα?Όπως είπα καλά κουράγιο...και στο τι θα κολλήσεις..