Μία φορά είχε τύχει μία παρέα γύφτισσων που μου έπιασε κουβέντα, κάτι μλκίες..
Ήταν κ μία (23-25)που με κοιτούσε καλά καλά και σε κάποια φάση έμεινε πίσω κ με ρώτησε αν έχω κοπέλα της είπα όχι, με ρώταγε πώς κ έτσι αλλά χαιρέτησα κ έφυγα.
Μετά περνάω ξανά από το σημείο αυτό μετά από αρκετές μέρες και ακούω "ψψτ ψψτ" και ήταν αυτή μόνη της. Μου λέει τί ώρα είναι, της απαντάω και μετά με ρώταγε πάλι τα ίδια. Και μου πετάει, θες να περάσουμε καλά;
Εν τω μεταξύ να έχω την μηχανή αυτή την μέρα και να μην έχω αμάξι.
Και να με ρωτάει "Έχεις γαμήσει γύφτισσα" "Πόση την έχεις;" "Αα μεγάλη είναι" "Για πες τί λένε οι γκόμενες όταν τις γαμάς;" "Πονάνε;" "Λέγε μου καυλώνω τώρα"
Η γύφτισσα γούσταρε άγριο γαμήσι..
Εν τω μεταξύ εμένα μου ψιλοκαύλωσε και να έρχεται να μου τον πιάνει έξω από το παντελόνι.
Εγώ να είμαι με την μηχανή, δεν γνωρίζω την περιοχή γιατί ήμουν για δουλειά, την ρωτάω αν ξέρει πουθενά να πάμε και να λέει όχι, και αν έχω αμάξι.
"Μας γάμησες" της λέω και την έκανα.
Μετά από κανά μήνα που επισκέπτομαι πάλι την περιοχή με αυτοκίνητο και βλέπω 4 γύφτισσες να αράζουν σε ένα άλλο σημείο εκεί κοντά.
Να τη και η "δικιά μου".. Τις πλησιάζω, καλημέρα κτλπ και τις ρωτάω αν πάει καμμιά "βόλτα" κοιτώντας αυτή.
Γελάνε αυτές, "τί θες να γαμήσεις γύφτισσα" και τέτοια, χαχάνιζαν. Και λέει και μία γελώντας στην λεγάμενη "πήγαινε εσύ" και απαντά "ε όχι βέβαια παντρεμένη γυναίκα" ?..
Έλεγαν κ άλλες μαλακίες και γέλαγαν, αλλά δεν ήθελα να με πάρει κ κανένα μάτι να μιλάω μαζί τους ώρα και έφυγα..