Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 766K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Like
352
Πόντοι
21
αλλο τσιγκανα κ γυφτισα αλλο ελλεινιδα.
Η τσιγκανα δεν εχει εδιασμους κ σιχαμαρες στο σεξ. Ιδανικη για βρωμικο κ αχαλινοτο. Ποιος λεει οχι στα βρωμικα; Απλα με μετρο
Δηλαδη τι ειναι το βρωμικο εδω; Εχεις εμπειρια; Για πειτε για εμας των ακροτητων

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Γύφτισσες Ελληνίδες (της Αγίας Βαρβάρας και του Αιγάλεω) είχε παλιότερα (ενίοτε) το μπουρδέλο Κεραμεικού και Μεγάλου Αλεξάνδρου ( έχει κλείσει τώρα). Το μπουρδέλο αυτό είχε πάντα Ελληνίδες πουτάνες και στα τελευταία του τραβεστί...
Δεν το προλαβα φιλε μου το μπουρδελο που λες με τις γυφτισσες της Αγιας Βαρβαρας μπορει να ηταν εποχη πριν το 2000
μου θυμησες σε μια ταινια του Ταμτακου που πηγαινε και μαζευε τις γυφτισσες απ το δρομο που εκαναν πιατσα για να τις βαλει στον ισιο δρομο!!

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Δηλαδη τι ειναι το βρωμικο εδω; Εχεις εμπειρια; Για πειτε για εμας των ακροτητων
Την ωρα που βογγαει στο σεξ να της βουλωσεις το στομα με μια απλυτη χιλιοφορεμενη καλτσα , να γλειψεις ιδρωμενες μασχαλες , να ζεχνει ποδαριλα οταν θα εχεις τη γλωσσα σου στις πατουσες της , γλωσσοφιλα με απλυτα δοντια ( απιστευτα καβλωτικο ) και το τουαλετατο δλδ εκει που κανεις την αναγκη σου στη λεκανη να χοροπηδαει πανω στο μπουτσο σου και εσυ να τελειωνεις το χεσιμο κ να χυνεις ταυτοχρονα . Ειναι πολλα μαν

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Δεν το προλαβα φιλε μου το μπουρδελο που λες με τις γυφτισσες της Αγιας Βαρβαρας μπορει να ηταν εποχη πριν το 2000
μου θυμησες σε μια ταινια του Ταμτακου που πηγαινε και μαζευε τις γυφτισσες απ το δρομο που εκαναν πιατσα για να τις βαλει στον ισιο δρομο!!
Ναι ήταν πριν το 2000...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Γενικά όμως τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου είχαν και έχουν γύφτισσες από τα Βαλκάνια (παλιά από την Αλβανία, τώρα από την Ρουμανία).
Παλιά μέσω μιας γνωστής πουτάνας από την Αλβανία (ήταν μεγαλύτερη από εμένα), είχα γνωρίσει μια γύφτισσα πουτάνα από την Αλβανία (τις είχα πάρει και τις δύο ξεχωριστά, βέβαια).
Η γύφτισσα από την Αλβανία ήταν καλό κομμάτι (συνομήλικη μου), την είχε βγάλει στο κλαρί ο δικός της (Αλβανός μη γύφτος), που ήταν ζωγράφος στην Αλβανία.
Την έδερνε και της τα έπαιρνε όλα...

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
αλλο τσιγκανα κ γυφτισα αλλο ελλεινιδα.
Η τσιγκανα δεν εχει εδιασμους κ σιχαμαρες στο σεξ. Ιδανικη για βρωμικο κ αχαλινοτο. Ποιος λεει οχι στα βρωμικα; Απλα με μετρο
Αυτές ήταν καθαρές και δεν έκαναν τα extra που κάνουν σήμερα...
Ήταν πολύ προσεκτικές και τυπικές όλες σχεδόν οι πουτάνες τότε...
Μιλάμε για τρεις δεκαετίες πριν σχεδόν...

eto-vrekis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
290
Εχω δει αρκετες γυφτησες νεαρες που ψαχνονται αλλα οχι πουτανες στο επαγγελμα η μαλλον οχι αποκλειστικα. Δεν θα ηθελα ομος να μαθει κανεις οτι γαμησα γυφτησα και ας μου λεει το κατω κεφαλι καντο. Οι Νεες εχουν οντος ωραιο σωμα αλλα απο βρωμια δυσκολα τις ξεπερναει ανθρωπος. Απο την αλλη σκεφτομαι οτι η πουστια ειναι αναποσπαστο κομματι της σκεψης τους και ποτε δεν ξερεις απο που σου ερχεται. Απεχω λοιπον και εχω το κεφαλι μου ησυχο.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Εχω δει αρκετες γυφτησες νεαρες που ψαχνονται αλλα οχι πουτανες στο επαγγελμα η μαλλον οχι αποκλειστικα. Δεν θα ηθελα ομος να μαθει κανεις οτι γαμησα γυφτησα και ας μου λεει το κατω κεφαλι καντο. Οι Νεες εχουν οντος ωραιο σωμα αλλα απο βρωμια δυσκολα τις ξεπερναει ανθρωπος. Απο την αλλη σκεφτομαι οτι η πουστια ειναι αναποσπαστο κομματι της σκεψης τους και ποτε δεν ξερεις απο που σου ερχεται. Απεχω λοιπον και εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Για δωσε τα φώτα σου φιλαράκι μου και πες μας σκηνικό που γαμησες γυφτισσα !
Περιοχή που ψάχνονται πως τις προσέγγισες ; Μόνο σ εμας εδώ τα μέλη του bou Θα βοηθήσεις με τις εμπειριες σου !

Εγγρ.
5 Μαρ 2022
Like
240
Πόντοι
21
Αυτές ήταν καθαρές και δεν έκαναν τα extra που κάνουν σήμερα...
Ήταν πολύ προσεκτικές και τυπικές όλες σχεδόν οι πουτάνες τότε...
Μιλάμε για τρεις δεκαετίες πριν σχεδόν...
στο παζαρι στο σχιστο κυκλοφορουν πολλα γυφτακια ξερει κανεις τι παιζει;

eto-vrekis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
290
Μάγκες να προσέχετε μη τυχόν αντι να γαμησετε σας γαμησει ο Γύφτος.
Παιζει και αυτο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για δωσε τα φώτα σου φιλαράκι μου και πες μας σκηνικό που γαμησες γυφτισσα !
Περιοχή που ψάχνονται πως τις προσέγγισες ; Μόνο σ εμας εδώ τα μέλη του bou Θα βοηθήσεις με τις εμπειριες σου !
Δεν γαμησα τελικα οποτε δεν μπορω να βοηθησω

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Παίζουν διάφορα, τώρα πού και τί και πόσο σταθερά είναι δεν ξέρω.
Θυμάμαι πριν μήνες, ένας γύφτο παρέα με κάτι άλλες γύφτισσες να τους φωνάζει "Στον Ασπρόπυργο για ένα τσιμπούκι παίρνουν δέκα ευρώ!!".

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Την ωρα που βογγαει στο σεξ να της βουλωσεις το στομα με μια απλυτη χιλιοφορεμενη καλτσα , να γλειψεις ιδρωμενες μασχαλες , να ζεχνει ποδαριλα οταν θα εχεις τη γλωσσα σου στις πατουσες της , γλωσσοφιλα με απλυτα δοντια ( απιστευτα καβλωτικο ) και το τουαλετατο δλδ εκει που κανεις την αναγκη σου στη λεκανη να χοροπηδαει πανω στο μπουτσο σου και εσυ να τελειωνεις το χεσιμο κ να χυνεις ταυτοχρονα . Ειναι πολλα μαν
Yπαρχει κι άλλη παραλλαγή τουαλετατο: η κοπέλα να έχει φάει σάπια χοιρινά, να κάνει την ανάγκη της και ταυτόχρονα να σου κάνει στοματικό, με τις δέουσες ηχητικές και οσφρητικες συνοδείες..
Πανδαισία!

Τελευταία τροποποίηση:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.203
Πόντοι
4.926
Πόσα γερόντια στα χωριά, μετά από άκα με 15χρονες γυφτοπούλες, έχουν γίνει "γυφτομπαμπάδες", κρυφά από την οικογένειά τους...με σύμμαχο το γυφτοσόι, να τους απομυζούν χρήματα, για να μην αποκαλύψουν το μυστικό. Τους μοιάζουν, δεν τους μοιάζουν τα παιδιά...
Το νου σας, αλάνια.
Καλημέρα, συναγωνιστή.
Αυτό που έγραψες ισχύει. Δούλεψα, πέρυσι, με ένα παιδί από τον Πύργο Ηλείας. Μου έδειξε φωτογραφίες από νεαρές γύφτισσες και έπαθα πλάκα. Συγκεκριμένα, θυμάμαι μία όμορφη ξανθιά πιτσιρίκα, με πράσινα μάτια, σωστό μοντελάκι. Το παλικάρι μου αποκάλυψε ότι πηγαίνουν οι ντόπιοι μπαρμπάδες και πηδάνε, επί χρήμασι, μικρές και πολλές φορές ανήλικες γύφτισσες. Κάποιοι από αυτούς τις γαμάνε ακάποτα και τα ρίχνουν όλα μέσα. Αρκετές από αυτές μένουν έγκυος, κρατάνε τα παιδιά, με αποτέλεσμα να μπασταρδεύεται η ράτσα τους. Προσωπικά, το όλο σκηνικό μου θύμισε την ταινία επιστημονικής φαντασίας, του 1995, "Species".

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.198
Πόντοι
7.885
Τυπε ξεροχυσαμε αγρια, δωσε κι αλλα βρωμικα κολπα.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Καλημέρα, συναγωνιστή.
Αυτό που έγραψες ισχύει. Δούλεψα, πέρυσι, με ένα παιδί από τον Πύργο Ηλείας. Μου έδειξε φωτογραφίες από νεαρές γύφτισσες και έπαθα πλάκα. Συγκεκριμένα, θυμάμαι μία όμορφη ξανθιά πιτσιρίκα, με πράσινα μάτια, σωστό μοντελάκι. Το παλικάρι μου αποκάλυψε ότι πηγαίνουν οι ντόπιοι μπαρμπάδες και πηδάνε, επί χρήμασι, μικρές και πολλές φορές ανήλικες γύφτισσες. Κάποιοι από αυτούς τις γαμάνε ακάποτα και τα ρίχνουν όλα μέσα. Αρκετές από αυτές μένουν έγκυος, κρατάνε τα παιδιά, με αποτέλεσμα να μπασταρδεύεται η ράτσα τους. Προσωπικά, το όλο σκηνικό μου θύμισε την ταινία επιστημονικής φαντασίας, του 1995, "Species".
Με καραμέλες και ψεύτικα δαχτυλίδια γαμάνε τα παιδιά εκεί που λες γμτστς

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.198
Πόντοι
7.885
Καλημέρα, συναγωνιστή.
Τυπε τα μπαρμπαδια μετα απο τετοια ακα γαμησια λογικα αποκτουν και το αντιδοτο στον κορονογιο, σε συνδυασμο και με μια φαντα στο καπακι. Το γυφταριο το εχει ετσι κι αλλιως οποτε εκει στον πυργο εχουν ετοιμο το τειχος ανοσιας για τον σεπτεμβρη.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Απέναντι από το Tripolis στην Θηβών έχει μια Aegean.
Για πηγαίντε (πρωινές ώρες έχω πάει)....

:sunglasses:

Μετά σχολιάζουμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom