Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 766K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Εμενα μαγκες μου ειπε το γυφτακι πως ειναι 29 .Πολλες  γυφτισσες μεγαλοδειχνουν απ τη καλη ζωη που κανουν οποτε μπορει να ναι και 40, εχω ρωτησει γυφτισσα που την εκανα πανω απο 40 και μου ειπε πως ειναι 28 ο τροπος ζωης τους τις κανει να φαινονται γερασμενες γι αυτο και πεθαινουν πιο νωρις απο μας.  τωρα στο θεμα μας το συγκεκριμενο γυφτακι το πλησιαδα με τ αμαξι ηταν μεσημερι γυρω στις 4 φουλ ζεστη πλησιαζω και της μιλαω κανονικα σα να τη πεφτω σε γκομενα εξω
-ΕΓΩ γεια σου τι κανεις μες στη ζεστη ?
-ΓΥΦΤ καλα ειμαι θα με παρεις μαζι σου βολτα?
- ΕΓΩ να σε παρω μωρο μου
μπαινει στ αμαξι (εχω κρυψει κινητα λεφτα κτλ..)
- ΓΥΦΤ. παμε εδω κοντα για σεξ 15 ε στ αμαξι η 12 πιπα  εκτος αν θες ξενοδοχειο συν 20
Τη συνεχεια τη ξερετε την ανεφερα παραπανω
κινητο δε κρατησα απ τη κοπελα μου πε πως θα πιατσαρει εκει
καλα γυφτογαμησια φιλαρακια!

Ρε τυπε μια γυναίκα, ένας άνθρωπος γενικά αν κάνει καλή ζωή μικρόδείχνει. Οι γυφτισσες που δε κάνουν καλή ζωή μεγάλο-δείχνουν. Τα μπέρδεψες λιγο.κατα τα άλλα ωραίος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656

υποθέτω ότι ξέρουμε πως υπάρχουν πολλοί φουκαράδες με τόσο μεγάλη ανάγκη για επιβεβαίωση που καταφεύγουν στα ψεύδη. Λες κι αν ξεγελάσει κάποιους και του δώσουν λάικς θα καλυτερέψει η ζωή του. Είναι ικανός πάντως να πεταχτεί και να πει ότι την έβαλε για να δει αν μπορούμε να ανακαλύψουμε την πηγή, ότι έκανε χαβαλέ κλπ

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Στην πολυκατοικία που μένω, πριν 4 μήνες ήρθε & μένει δίπλα μου, ένα ζευγάρι από Ρουμανία με ένα κοριτσάκι 1,5 χρόνου. Από τότε ΕΛΥΣΑ το θέμα  :fuck2: γαμήσι... :rockon:
Η μουνάρα :jade: :assshake: σύζυγος είναι 25χρονη τσιγγάνα. Μοιάζει με την Πάολα τη τραγουδιάρα...
Ο άντρας όταν δεν δουλεύει,  :zombie: μπεκρουλιάζει στο καφενέ. Κυρίως μπεκρουλιάζει- παρά εργάζεται. Πάντα (σχεδόν) είναι μόνη η γυναίκα, & κάνει βόλτες το παιδάκι της φορώντας σέξι ρούχα ή ένα σορτσάκι καυτό, που αναδεικνύει τα θεσπέσια  :assshake: οπίσθια και τις ποδάρες της!!!
Δεν άργησα πολύ να "πιάσω" επαφή μαζί της. Την 3η μέρα την εγάμησα  :knockinb: πατόκορφα,  :s&m_3: :kissass: :fuck2: κι από τότε, όταν θέλω της τηλεφωνώ, έρχεται & τηνε  :erection: :fuck1: :pipa2: ξεκωλομουνιάζω  :zfuck: :fuck1: :takethis: ...ανελέητα... :orchestra:

Υ.Γ: Και μια φωτό που  :pipa2: με τσιμπουκώνει.
Πόσο γύφτος παίζει να είσαι;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Πόσο γύφτος παίζει να είσαι;

Κανένας γύφτος δεν θα έγραφε τέτοιες ψευτιές, αν γνώριζε από κομπιούτερ. Θα γαμούσε αβέρτα κουβέρτα γυφτοπούλες και δεν θα εκλιπαρούσε για λάικς από αγνώστους σε ένα μπουρδελοσάιτ, μόνο απελπισμένοι λευκοί φτάνουν σε τέτοια κατάντια

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
υποθέτω ότι ξέρουμε πως υπάρχουν πολλοί φουκαράδες με τόσο μεγάλη ανάγκη για επιβεβαίωση που καταφεύγουν στα ψεύδη. Λες κι αν ξεγελάσει κάποιους και του δώσουν λάικς θα καλυτερέψει η ζωή του. Είναι ικανός πάντως να πεταχτεί και να πει ότι την έβαλε για να δει αν μπορούμε να ανακαλύψουμε την πηγή, ότι έκανε χαβαλέ κλπ
Ρε τυπε μια γυναίκα, ένας άνθρωπος γενικά αν κάνει καλή ζωή μικρόδείχνει. Οι γυφτισσες που δε κάνουν καλή ζωή μεγάλο-δείχνουν. Τα μπέρδεψες λιγο.κατα τα άλλα ωραίος
Οταν ανέφερα το καλή ζωή  εννοούσα  το ακριβως αντίθετο το έλεγα ειρωνικά απλα ξέχασα να βαλω  αποσιωπητικά..

Callgirlakias69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Κέντρο Χαλανδρίου , νεαρή ξανθιά γύφτισσα πουλάει μπαλόνια στους πεζόδρομους με τα μπαρ και τις ταβέρνες , γνωρίζουμε τίποτα ; Ήμουν με παρέα και δεν μπόρεσα να πιάσω κουβέντα

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
ειχα παει τη περασμενη Κυριακη κατα τις 4 το μεσημερι Χαλανδρι δε τη πετυχα ρε γαμωτο γενικα παλιοτερα εχω πετυχει Χαλαδρι γυφτισσες αλλα που να χωθεις με τοσο κοσμο.Τωρα τελευταια εχω στηθει μες στο αμαξι πετρου ραλλη κατω απο τη γεφυρα που εχει γυφτισσες αραχτες αλλα δεν εκανα πεσιμο γιατι ειναι και οι γυφτοι τους μαζι τις προαλλες παλι μεσημερι νταλα ηλιο στη βεικου γαλατσι στο ρευμα προς ΟΑΚΑ πετυχα δυο γυφτισσες αραζαν στη σκια σε κατι δεντρα ωραια λεω μεσα μου παμε  και οπως πλησιαζα ηταν και 2 γυφτοι πιο περα οποτε συνεχισα τη πορεια μου..αυτα απο το γυφτορεπορταζ μου μαγκες συνεχιζουμε δυναμικα τον Αυγουστο! :erection: 

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Ρε μαγκες κάνα γυφτακι θα πιπωσουμε στην πλέον μισοαδεια Αθήνα? Δώστε καμιά καλή Πληροφορία.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
ρε μαγκες και γω εχω ψιλοαπογοτευτει τη τελυταια βδομαδα στη μισοαδεια Αθηνα κοβω βολτες με τ αμαξι πετρου ραλλη villge park κολωνο λενορμαν κεντρο τιποτα ρε γαμωτο. Μενιδι ζεφυρι λιωσια δε παω απο κει..Ισως δοκιμαζα και προς Ασπροπυργο Ελευσινα σε κεντρικα σημεια οχι σε γυφτογειτονιες και με κηνυγησουν με τα ντατσουν .. Τελικα καταλαβα πρεπει να σαι και κωλοφαρδος για να σου κατσει σκηνικο δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να γαμησεις γυφτισσα και να της δωσεις δωρακι...ελπιζω ν αλλαξει η τυχη μας

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0
Εξαιρετικό σιμπουκακι, αβίαστα και με πολλά παρελκόμενα από νεαρά κορασίδα της φυλής πριν από λίγο στον Ασπρόπυργο... Ζημιά 10 + 2 ευρωπουλα που δεν κλαίω καθόλου...

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Που Ασπρόπυργο? Για δώσε πληροφορίες φίλε!

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0
Ήταν τυχαία συνάντηση σε ένα στενό κοντά στο κέντρο προς τα πάνω.. Σταμάτησα δίπλα με το αυτοκίνητο καθ της είπα "δεν έρχεσαι μέσα να πάμε καμιά βόλτα να κάνουμε λίγο παρέα;" Τα υπόλοιπα νομίζω είναι γνωστά σε όλους μας...

nosokomos

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
20
Like
1.058
Πόντοι
1.011
Που παίζουν τέτοιες τώρα ρε σεις;Υπάρχει και λίγο φοβία...

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Περασμενη Κυριακη ετυχε να μαι στο Κιατο δυστιχως οχι μονος μου οποτε ημουν μονο παρατηρητής δε δοκίμασα να κανω κατι . Ειχε φουλ γυφτοπουλες σοκολατενιες dirtysexy εκει κοντα στα καφε σε μια πλατεια κοζαρα μια που την επεφτε χυμα σε παππου και ο τυπος την εσπρωχνε πολυ γελιο!εχω καυλωσει να ξαναπαω για να κανω κανα πεσιμο για :knockinb::jerking::knockinb::knockinb::knockinb::knockinb:.Γενικα στη Κορινθια παιζουν φουλ γυφτακια ορεξη να χεις!Αν ξερει κανας φιλος κατι παραπανω ας ενημερωσει αυτα απο μενα!

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
780
Πόντοι
86
Περασμενη Κυριακη ετυχε να μαι στο Κιατο δυστιχως οχι μονος μου οποτε ημουν μονο παρατηρητής δε δοκίμασα να κανω κατι . Ειχε φουλ γυφτοπουλες σοκολατενιες dirtysexy εκει κοντα στα καφε σε μια πλατεια κοζαρα μια που την επεφτε χυμα σε παππου και ο τυπος την εσπρωχνε πολυ γελιο!εχω καυλωσει να ξαναπαω για να κανω κανα πεσιμο για :knockinb::jerking::knockinb::knockinb::knockinb::knockinb:.Γενικα στη Κορινθια παιζουν φουλ γυφτακια ορεξη να χεις!Αν ξερει κανας φιλος κατι παραπανω ας ενημερωσει αυτα απο μενα!
ξαναπήγες ?

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
μπα φιλε μου διστυχως δε καταφερα να ξαναπαω Κιατο απλα το ανεφερα μηπως καποιος απο μας τους gypsylovers δοκιμαζε τη τυχη του .Τις τελευτεες μερες που κυκλοφορω Αθηνα κεντρο δεν βρηκα κατι αξιολογο μονο κατι γυφτοgranny 50+ η καθεμια που δε μπηκα καν στο κοπο να κανω πεσιμο..

Nopainnogain

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2020
Κριτικές
23
Like
603
Πόντοι
990
Ναι Κολωνού 11 σε αυτό με τα σκαλιά πρωινή βάρδια στο Μεταξουργείο ένα 20χρονο και ήταν τούρμπο στο κρεβάτι.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.324
Πόντοι
486

Σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Λαμία. Ηλικιωμένος καθόταν πίσω από περίπτερο, στην κάτω πλευρά της πλατείας Πάρκου, και δυο ανήλικες Ρομά τον άγγιζαν στα γεννητικά του όργανα.

Οι περαστικοί ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία ωστόσο δεν έπιασε τις ανήλικες στα πράσα.

Οι αστυνομικοί, πάντως, διενήργησαν έλεγχους και έκοψαν κλήσεις για μη χρήση μάσκας και τήρησης αποστάσεων.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Χθές όλες οι εκλησσίες είχαν γυφτοπούλες που πούλαγαν κεριά. Χώθηκε κανείς?
εχει και κατι καλα εγω ειχα δει μια φορα απεξω απο ενα σουπερ μαρκετ ζητουσε λεφτα...αλλα ρε γμτ δεν μ παει καρδια ετσι να χωθω τωρα εκει που κανει ελεημοσυνη η αλλη νιωθω καπως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom