Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 767K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.817
Πόντοι
3.886
'Εχω κόλλημα με το α λα public pickups πέσιμο, αν και πιο πολύ σαν φαντασίωση. Και τα γυφτάκια ενδείκνυνται για τέτοια σκηνικά, plus μερικές είναι απίστευτα καυλάκια. Μου έχουν τύχει δύο σκηνικά που δεν κατέληξαν επιτυχώς. Το ένα ήταν ένα πανέμορφο πιτσιρίκι γυφτάκι στα ΚΤΕΛ, 18 - 19 το πολύ, όχι παραπάνω. Έρχεται για τράκα. Της λέω ''θα σου πω κάτι, αλλά θα παραμείνεις ψύχραιμη'' (ήταν πρωί πρωί, θερινή σεζόν, τίγκα στον κόσμο). Μπαίνει αμέσως στο νόημα και μου γνέφει καταφατικά. Δεν είχα πολλά στην τσέπη μου. Της δίνω κάτι ψιλά, και της λέω ''θα σου δώσω 10 ευρώ'' αν έρθεις μαζί μου για 2 - 3 λεπτά στην τουαλέτα. Μου χαμογελούσε, απ'την μία λίγο αμήχανα, απ'την άλλη δείχνοντας ότι θα μπορούσε, δεν ήταν και τόσο απίθανο σαν ιδέα. Τελικά κατέληξε να μου ζητάει αριθμό τηλεφώνου και να μου λέει θα βρεθουμε άλλη φορά.

Το άλλο σκηνικό με γυφτάκι ήταν βόλτα σε πάρκο. Επίσης νεαρή, γύρω στα 20 - 20κάτι. Όχι πανέμορφο σαν το πρώτο, αλλά αξιοπρεπές μουνί. Και αυτό που έκανε το σκηνικό τόσο καυλωτικό ήταν το γεγονός ότι ήταν έγκυος!!! Αρχικά απλά οι περίπατοί μας διασταυρώθηκαν και της μίλησα από απόσταση, σε στυλ regular πέσιμο σε γκόμενα, χωρίς να έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Ήταν ομιλιτική, με πλησίασε και είπαμε μερικά τυπικά (πόσο μηνών είσαι κτλπ). Έπειτα την χαιρέτησα και συνέχισα την βόλτα μου. Μετά από κάμποση ώρα, στον δρόμο μου για να φύγω, την ξαναπετυχαίνω να κάθεται σε μία στάση λεωφορείου μόνη της, κρατώντας κάτι στυλό που πουλούσε. Λέω ''εδώ είμαστε''. Κάθομαι δίπλα της, της πιάνω την κουβέντα. Της προτείνω - δεν θυμάμαι πόσα, κάνα δεκάρικο κι αυτηνής, σε φάση ''πάμε κάπου ήρεμα, να μου δείξεις την κοιλιά σου'' έχοντας στο μυαλό μου χούφτωμα, καμιά μαλακία, ίσως και πίπα. Αρνήθηκε.

Ίσως κάποτε η διάθεσή μου, οι συνθήκες και η τυχαιότητα που διέπει αυτόν τον κόσμο να συμπέσουν και να μου κάτσει κανένα καλό σκηνικό τέτοιου είδους. Θα το καταθέσω με πάσα λεπτομέρεια.

φιλε τ εχω σκεφτει κ εγω τετοιου ειδος σκηνικο σε φαση δεκαρικο για καμια πιπα το θεμα ειναι αν θα δεχτουν η σε αρχισουν στα καντηλια κ γινεις κ δημοσια ρεζιλι

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Βλεπω οτι στο τελος μετα τον MilfHunter κοινως κυνηγο μαμαδων οπου δηθεν καμακωνε μαμαδες και τις βιντεοσκοπουσε, στο τελος θα βγαλουμε απο το site τον GYPSIEHUNTER οπου μετα απο καταδρομικες, και κυνηγι απο αφροδισια και λοιπα γυφτοκομαντο θα γαμει γυφτισσες στο PickUP.

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
Βλεπω οτι στο τελος μετα τον MilfHunter κοινως κυνηγο μαμαδων οπου δηθεν καμακωνε μαμαδες και τις βιντεοσκοπουσε, στο τελος θα βγαλουμε απο το site τον GYPSIEHUNTER οπου μετα απο καταδρομικες, και κυνηγι απο αφροδισια και λοιπα γυφτοκομαντο θα γαμει γυφτισσες στο PickUP.

:2funny: :2funny: :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.277
Πόντοι
41.129
Σημερα ειχα παει για τσαρκα στα κτελ στον κηφισσο....  επεσα διανα !!!
Ειχε βγει για ζητιανια μια νεαρη τσιγγανα σκετη γκαυλα !!!  :erection:
Με συνοπτικες διαδικασιες ακολουθωντας το 20ρικο που κρεμοταν απο την τσεπη του παντελονιου μου
την πηγα στις τουαλετες και της τον φορεκα απο τη μπισω ντρυπα !!  :kneel:  :heavymetalbig:
Λιγο με την ηλικια της μου τα μασαγε αλλα ενταξει μου ορκιστηκε οτι ηταν 18  :happy:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Σημερα ειχα παει για τσαρκα στα κτελ στον κηφισσο....  επεσα διανα !!!
Ειχε βγει για ζητιανια μια νεαρη τσιγγανα σκετη γκαυλα !!!  :erection:
Με συνοπτικες διαδικασιες ακολουθωντας το 20ρικο που κρεμοταν απο την τσεπη του παντελονιου μου
την πηγα στις τουαλετες και της τον φορεκα απο τη μπισω ντρυπα !!  :kneel:  :heavymetalbig:
Λιγο με την ηλικια της μου τα μασαγε αλλα ενταξει μου ορκιστηκε οτι ηταν 18  :happy:

Τι ώρα έγινε το σκηνικό;

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
ααααα πρεπει να δουμε βιντεο και να γινει το GYPSIEHUNTER!

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Στη γεφυρα πριν στριψεις να μπεις Πετρου ραλλη για Κρατικο! Πετυχαινω δυο πιτσιρικες η μια με τσεμπερια και μωρο στην κουνια και η αλλη κανονικα ντυμενη με κοκκινο κολαν και τουμπανο κωλο ...πουτανοφατσες τσιγγανικες και οι δυο! Κανω στην ακρη για να της πλησιασω ,κατεβαζω το το τζαμι και τους κουναω ενα δεκαευρω...(πολλα σκεφτηκα), ειχα θολωσει ομως και λεω δε γαμιεται...Με πλησιαζει η μικρη με το  κολαν, με ρωταεΙ τι θελω?..."Μπες μεσα" της απανταω "παμε βολτα" ..."δεν θα αργησουμε και αυτο ειναι δικο σου"...Καταλαβα μου λεει! αλλα θελω 20! Τελικα τα βρηκαμε στα 15!
  Επιστρεφει στη φιλη της κατι  λενε, συννενοουνται και τη φορτωνω στο αμαξι...Παμε μια γυρα πισω απο τα Τζαμπο καβατζονομαι στο παρκιν καπου απομερα, και της τον βγαζω εξω..της πιανω το χερι και βαζω τα 15 ευρω πανω στον πουτσο μου! Παρτα της λεω και ξεκιναει το παχνιδι! Γονατιζει στο καθισμα της και σκυβει πανω στον πουτσο μου αρχιζοντας να τρωει το κεφαλι...της χουφτωνω τον κωλο ..της κατεβαζω το κολαν και  και αντκριζω εναν κωλαρακι τουμπανο μαυρισμενο..με ξεβαμμενο μαυρο τσιγγανικο δερμα και ενα λαχανι ξεχειλωμενο στρινγκ! Δαχτυλιαζω τη σουφρα της κατευθειαν και διαπιστωνω οτι εχει γραψει χιλιομετρα το κοντερ! Ξεσκισμενη!....Αυτη ρουφουσε ασταματητα, το προσπαθουσε θα ελεγα Υγρη πιπα και παιξιμο στ αρχιδια!!Λιγο πριν την χυσω της πιανω το κεφαλι και με το δαχτυλο στη σουφρα αρχιζω να γαμαω το τσιγγανο-πορνιδιο απο το στομα!Προσπαθει να το αποφυγει αλλα δεν τα καραφερνει !...Πριν χυσω τον βγαζει απο το στομα και αρχιζω να την χυνω στο προσωπο...τελειωνω και αραζω στο καθισμα....της δινω κατι μαντηλακια να σκουπιστει κ μου λεει "παμε!"...Επιστρεφουμε κοντα στο σημειο απο οπου τη φορτωσα και κατεβαινει...να σε ρωτησω της λεω..."τι γραφει πισω το κολαν σου γυρνα να δω!? ...Γυρναει και της χωνω μια  πολυ δυνατη σφαλιαρα στον κωλο!....Τι κανεις ρε μαλακα? μου λεει....αυτο για εξτρα της λεω γιατι με καυλωσες! Μου κοπαναει την πορτα κ φευγει τσαντισμενη!

Αφερφε στη γεφυρα κατω απο τον κηφισο λεμε? μια πιτσιρικα που εχει και δυο μικρα να ζητιανευουν παραπερα λες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σημερα ειχα παει για τσαρκα στα κτελ στον κηφισσο....  επεσα διανα !!!
Ειχε βγει για ζητιανια μια νεαρη τσιγγανα σκετη γκαυλα !!!  :erection:
την πηγα στις τουαλετες και της τον φορεκα απο τη μπισω ντρυπα !!  :kneel:  :heavymetalbig:
Λιγο με την ηλικια της μου τα μασαγε αλλα ενταξει μου ορκιστηκε οτι ηταν 18  :happy:
Ακάποτο τύπε?

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Πριν λίγες μέρες(νύχτες δλδ. γιατί ήταν βράδυ) έπινα καφέ σε εβερεστ και μιά 25χρονη αλβανοτσιγγάνα ήρθε στο τραπέζι μου και με θερμοπαρακαλούσε να της δώσω χρήματα. Της έδωσα 2Ε να πάρει τυρόπιτα. Πήρε και κάθισε μαζί μου. Την έφαγε και συνέχισε να μου ζητάει. Πιό γαλυφιάρικα τώρα  :smitten: Την ρώτησα τι θα μου δώσει και με πονηρό χαμόγελο μούπιασε το μπούτσο,  που ακαριαία έγινε πεοπύραυλος :bigdick: Της λέω με 5Ε να μου πάρει τσιμπούκι και δέχτηκε :pipa1:
Σε 2 λεπτά είμαστε στο αυτοκίνητο και με ρουφάει  :pipa1: Τα κατάπιε ΟΛΑ! Της λέω να πάμε σπίτι μου και δέχτηκε με χαρά.. :) ;)
Την έκανα μπάνιο και την-εγαμούσα  :fuck2: :pipa3: :takethis: ολονυχτίς. Ωραίο σφιχτό μουνί, ατέλειωτα ποδια και κώλος πέτρα. Μισάωρο σίγουρα την κάρφωνα στο μουνί και τα καυλοβογγητά της με θέριευαν περισσότερο. Ξανά τσιμπούκι και κωλοδάχτυλο, να ανοίξει το κωλί....  :s&m_1: :fuck1: Η στενή σούφρα της πήρε φωτιά στη συνέχεια της νύχτας.... :erection: :assshake: :wanker:
Μετά από κάνα 5ωρο της είπα να φύγει δίνοντάς της 20Ε. Έφυγε "στραβοπερπατώντας" απ το ξεκώλιασμα. 

Συνημμένα

• mnkkaftocovernohair-640x390.jpg
    mnkkaftocovernohair-640x390.jpg
    40,2 KB · Εμφανίσεις: 152
  • 11sexeaa9970935587a967ead3241ed22a3f5.jpg
    11sexeaa9970935587a967ead3241ed22a3f5.jpg
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 122
  • sesex.jpg
    sesex.jpg
    79,6 KB · Εμφανίσεις: 143
  • μονικα20170227_194430.jpg
    μονικα20170227_194430.jpg
    144,4 KB · Εμφανίσεις: 748

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Αφερφε στη γεφυρα κατω απο τον κηφισο λεμε? μια πιτσιρικα που εχει και δυο μικρα να ζητιανευουν παραπερα λες?

Βασικα λεει μετα το Riverwest στα ΙΚΕΑ λιγο πριν απο το παλιο "ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ" πριν στριψεις για ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ που ενωνονται κατι γεφυρες..Καλα αυτη με το κοκκινο κολαν ποσα χρονια το φοραει..απ το 2003 τα ιδια φοραει..χαχαχαχ

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
Εδώ γυναίκες της διπλανής πόρτας που δεν τηρούν τους βασικούς κανόνες υγιεινής. Και μας έρχονται μερικές φορές κατα ριπάς οι οσμές, με εσάνς κωλίλας, μ..νίλας , +άλλα..  Φανταζόμαστε αυτές που μένουν σε τσαντίρι και δεν πλένονται τακτικά τι γίνεται.  :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Πριν λίγες μέρες(νύχτες δλδ. γιατί ήταν βράδυ) έπινα καφέ σε εβερεστ και μιά 25χρονη αλβανοτσιγγάνα ήρθε στο τραπέζι μου και με θερμοπαρακαλούσε να της δώσω χρήματα. Της έδωσα 2Ε να πάρει τυρόπιτα. Πήρε και κάθισε μαζί μου. Την έφαγε και συνέχισε να μου ζητάει. Πιό γαλυφιάρικα τώρα  :smitten: Την ρώτησα τι θα μου δώσει και με πονηρό χαμόγελο μούπιασε το μπούτσο,  που ακαριαία έγινε πεοπύραυλος :bigdick: Της λέω με 5Ε να μου πάρει τσιμπούκι και δέχτηκε :pipa1:
Σε 2 λεπτά είμαστε στο αυτοκίνητο και με ρουφάει  :pipa1: Τα κατάπιε ΟΛΑ! Της λέω να πάμε σπίτι μου και δέχτηκε με χαρά.. :) ;)
Την έκανα μπάνιο και την-εγαμούσα  :fuck2: :pipa3: :takethis: ολονυχτίς. Ωραίο σφιχτό μουνί, ατέλειωτα ποδια και κώλος πέτρα. Μισάωρο σίγουρα την κάρφωνα στο μουνί και τα καυλοβογγητά της με θέριευαν περισσότερο. Ξανά τσιμπούκι και κωλοδάχτυλο, να ανοίξει το κωλί....  :s&m_1: :fuck1: Η στενή σούφρα της πήρε φωτιά στη συνέχεια της νύχτας.... :erection: :assshake: :wanker:
Μετά από κάνα 5ωρο της είπα να φύγει δίνοντάς της 20Ε. Έφυγε "στραβοπερπατώντας" απ το ξεκώλιασμα. 

Σου ήταν δύσκολο να γράψεις σε πιο Έβερεστ έγινε η φάση;

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Βασικα λεει μετα το Riverwest στα ΙΚΕΑ λιγο πριν απο το παλιο "ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ" πριν στριψεις για ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ που ενωνονται κατι γεφυρες..Καλα αυτη με το κοκκινο κολαν ποσα χρονια το φοραει..απ το 2003 τα ιδια φοραει..χαχαχαχ

Οκ αν θες στειλε σε πμ πως γινετε το κονε με την εν λογο δεσποσινι

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506

Συνημμένα