Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.817
- Πόντοι
- 3.886
'Εχω κόλλημα με το α λα public pickups πέσιμο, αν και πιο πολύ σαν φαντασίωση. Και τα γυφτάκια ενδείκνυνται για τέτοια σκηνικά, plus μερικές είναι απίστευτα καυλάκια. Μου έχουν τύχει δύο σκηνικά που δεν κατέληξαν επιτυχώς. Το ένα ήταν ένα πανέμορφο πιτσιρίκι γυφτάκι στα ΚΤΕΛ, 18 - 19 το πολύ, όχι παραπάνω. Έρχεται για τράκα. Της λέω ''θα σου πω κάτι, αλλά θα παραμείνεις ψύχραιμη'' (ήταν πρωί πρωί, θερινή σεζόν, τίγκα στον κόσμο). Μπαίνει αμέσως στο νόημα και μου γνέφει καταφατικά. Δεν είχα πολλά στην τσέπη μου. Της δίνω κάτι ψιλά, και της λέω ''θα σου δώσω 10 ευρώ'' αν έρθεις μαζί μου για 2 - 3 λεπτά στην τουαλέτα. Μου χαμογελούσε, απ'την μία λίγο αμήχανα, απ'την άλλη δείχνοντας ότι θα μπορούσε, δεν ήταν και τόσο απίθανο σαν ιδέα. Τελικά κατέληξε να μου ζητάει αριθμό τηλεφώνου και να μου λέει θα βρεθουμε άλλη φορά.
Το άλλο σκηνικό με γυφτάκι ήταν βόλτα σε πάρκο. Επίσης νεαρή, γύρω στα 20 - 20κάτι. Όχι πανέμορφο σαν το πρώτο, αλλά αξιοπρεπές μουνί. Και αυτό που έκανε το σκηνικό τόσο καυλωτικό ήταν το γεγονός ότι ήταν έγκυος!!! Αρχικά απλά οι περίπατοί μας διασταυρώθηκαν και της μίλησα από απόσταση, σε στυλ regular πέσιμο σε γκόμενα, χωρίς να έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Ήταν ομιλιτική, με πλησίασε και είπαμε μερικά τυπικά (πόσο μηνών είσαι κτλπ). Έπειτα την χαιρέτησα και συνέχισα την βόλτα μου. Μετά από κάμποση ώρα, στον δρόμο μου για να φύγω, την ξαναπετυχαίνω να κάθεται σε μία στάση λεωφορείου μόνη της, κρατώντας κάτι στυλό που πουλούσε. Λέω ''εδώ είμαστε''. Κάθομαι δίπλα της, της πιάνω την κουβέντα. Της προτείνω - δεν θυμάμαι πόσα, κάνα δεκάρικο κι αυτηνής, σε φάση ''πάμε κάπου ήρεμα, να μου δείξεις την κοιλιά σου'' έχοντας στο μυαλό μου χούφτωμα, καμιά μαλακία, ίσως και πίπα. Αρνήθηκε.
Ίσως κάποτε η διάθεσή μου, οι συνθήκες και η τυχαιότητα που διέπει αυτόν τον κόσμο να συμπέσουν και να μου κάτσει κανένα καλό σκηνικό τέτοιου είδους. Θα το καταθέσω με πάσα λεπτομέρεια.
φιλε τ εχω σκεφτει κ εγω τετοιου ειδος σκηνικο σε φαση δεκαρικο για καμια πιπα το θεμα ειναι αν θα δεχτουν η σε αρχισουν στα καντηλια κ γινεις κ δημοσια ρεζιλι