DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.277
- Πόντοι
- 41.129
Μάγκες το σκηνικό έγινε στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στη Λυκόβρυση. Απέναντι έχει κάποια εγκαταλελειμμένα κτίρια και μένουν διάφοροι μεταξύ των οποίων και γυφτορουμανοι. Ηλικία γύρω στα 20. Τηλέφωνα κλπ δεν υπάρχουν. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει μια βόλτα από εκεί. Μετακινούνται για εποχιακές αγροτικές εργασίες αλλά επιστρέφουν.Απλα δεν έχω προσέξει αν έρχονται πάντα οι ίδιοι
Πηγα σημερα τυπε... ηταν εξω απο την πορτα του σουπερ ενα πιτσιρικι σιγουρα πανω απο 18,
Μου ζητησε να της παρω ενα κρουασαν και την ρωτησα πονηρα αμα της αρεσουν τα μικρα η τα μεγαλα τζαμπο κρουασαν ...
Αυτη μου απαντησε πονηρα τα μεγαλα θελω !!!!
Πηγα μεσα πηρα δυο κρουασαν τεραστια και μολις βγηκα εξω της ειπα αμα θελει να παμε απεναντι στα εγκαταλελλειμενα να τα φαμε..
Δε μου αρνηθηκε και πηγαμε σε ενα χαμοσπιτο και φαγαμε τα κρουασαν, της την επεσα και δεχτηκε 20 ευρω, της ρουφηξα το μουνι
ενω αυτη μου εκανε βιδωτη δεξιοστροφη πιπα σε κενο αερος και τα ειπιε ολα!!!!
Της εριξα και ενα γαμησι σε αρκετες στασεις και ενα δευτερο τελειωτικο χυσιμο στο μουνι αλλα δυστυχως εσπασε η καποτα και ελουσα τη
γυφτομητρα της με το σπερμα μου. 8/10 εμφανιση η μικρη, χαραμιζεται, σε μπουρδελο επρεπε να ειναι να μαζεψει ολο το χαρτι.