Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 767K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.277
Πόντοι
41.129
Μάγκες το σκηνικό έγινε στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στη Λυκόβρυση. Απέναντι έχει κάποια εγκαταλελειμμένα κτίρια και μένουν διάφοροι μεταξύ των οποίων και γυφτορουμανοι. Ηλικία γύρω στα 20. Τηλέφωνα κλπ δεν υπάρχουν. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει μια βόλτα από εκεί. Μετακινούνται για εποχιακές αγροτικές εργασίες αλλά επιστρέφουν.Απλα δεν έχω προσέξει αν έρχονται πάντα οι ίδιοι

Πηγα σημερα τυπε... ηταν εξω απο την πορτα του σουπερ ενα πιτσιρικι σιγουρα πανω απο 18,
Μου ζητησε να της παρω ενα κρουασαν και την ρωτησα πονηρα αμα της αρεσουν τα μικρα η τα μεγαλα τζαμπο κρουασαν ...
Αυτη μου απαντησε πονηρα τα μεγαλα θελω !!!!
Πηγα μεσα πηρα δυο κρουασαν τεραστια και μολις βγηκα εξω της ειπα αμα θελει να παμε απεναντι στα εγκαταλελλειμενα να τα φαμε..
Δε μου αρνηθηκε και πηγαμε σε ενα χαμοσπιτο και φαγαμε τα κρουασαν, της την επεσα και δεχτηκε 20 ευρω, της ρουφηξα το μουνι
ενω αυτη μου εκανε βιδωτη δεξιοστροφη πιπα σε κενο αερος και τα ειπιε ολα!!!!
Της εριξα και ενα γαμησι σε αρκετες στασεις και ενα δευτερο τελειωτικο χυσιμο στο μουνι αλλα δυστυχως εσπασε η καποτα και ελουσα τη
γυφτομητρα της με το σπερμα μου. 8/10 εμφανιση η μικρη, χαραμιζεται, σε μπουρδελο επρεπε να ειναι να μαζεψει ολο το χαρτι.  :heavymetalbig:

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
Τυπε μιλαμε για κατασταση - κελεπουρι : βρωμα, ανηλικες, νεκροταφειο, πορνογεροι, γυφτικη μαφια, μπανιο στα λασπονερα, ηπατιτιδες, τριχομοναδες.... :heavymetalbig:
Θελει πολυ προσοχη παιδια απο πολλες αποψεις με αυτες

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Άλλος την είχε πλύνει αλά Nuru στο 3χ.. βαρέθηκε να βγάζει μουργα απάνω της

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Πηγα σημερα τυπε... ηταν εξω απο την πορτα του σουπερ ενα πιτσιρικι σιγουρα πανω απο 18,
Μου ζητησε να της παρω ενα κρουασαν και την ρωτησα πονηρα αμα της αρεσουν τα μικρα η τα μεγαλα τζαμπο κρουασαν ...
Πηγα μεσα πηρα δυο κρουασαν τεραστια και μολις βγηκα εξω της ειπα αμα θελει να παμε απεναντι στα εγκαταλελλειμενα να τα φαμε..
Δε μου αρνηθηκε και πηγαμε σε ενα χαμοσπιτο και φαγαμε τα κρουασαν, της την επεσα και δεχτηκε 20 ευρω, της ρουφηξα το μουνι
Της εριξα και ενα γαμησι σε αρκετες στασεις και ενα δευτερο τελειωτικο χυσιμο στο μουνι αλλα δυστυχως εσπασε η καποτα και ελουσα τη
γυφτομητρα της με το σπερμα μου. 8/10 εμφανιση η μικρη, χαραμιζεται, σε μπουρδελο επρεπε να ειναι να μαζεψει ολο το χαρτι.  :heavymetalbig:
Μια χαρά σε βρίσκω. Ρώτησες όνομα; Αυτή που ψώνισα εγώ μου συστήθηκε ως Ντανιέλα. Πάντως χρειάζεται προσοχή γιατί στα εγκαταλελειμμένα παίζει να στην πέσουν. Καλύτερα στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι αν δεχτεί να έρθει

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Βασικά όταν εβγαζα μεταπτυχιακό εκεί κοντά τα είχα πάρει μάτι τα γυφτακια να σουλατσαρουν....Είναι σχετικά πιο ξηγημενα και πεινασμένα βέβαια και πολλοί τις πάνε στο παλιό 3χ Άλφα στο 3ο νεκρ στη Νικαια απέναντι..ο καταυλισμός τους είναι πίσω απ τη πρασινάδα στο παλιό φυλάκιο του ΤΕΙ γιαυτό θέλει προσοχή μην σας την έχουν στημένη στη σκοτεινιά τίποτε κομάντο. Όλες κατάγονται από fyrom  , αλλά και πολλά είναι στη πιάτσα ανήλικα από τα 12 οπότε μην το επιχειρησετε. Το 2008 είχα ακούσει ιστορία με ενανπορνογερο φύλακα που τα πηρε μάτι στη πρασινάδα που πλένονταν γυμνά..ξαφνικά ένιωσε 2 να τον σκουνταν και να του λεν " ειντες μάτι; Ντωσε ντεκα εμπρο τώρα".....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
γυφτομητρα της με το σπερμα μου. 8/10 εμφανιση η μικρη, χαραμιζεται, σε μπουρδελο επρεπε να ειναι να μαζεψει ολο το χαρτι.  :heavymetalbig:
Δημήτρη είσαι θεούλης.
Είμαι θαυμαστής σου!

Kostisbam

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
127
Πόντοι
0
γυφτομητρα της με το σπερμα μου. 8/10 εμφανιση η μικρη, χαραμιζεται, σε μπουρδελο επρεπε να ειναι να μαζεψει ολο το χαρτι.  :heavymetalbig:
Συγχαρητήρια! Μολις κερδίσατε! Κ δν ειναι iphone...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515

Τα κρουασαν με σοκολατα τυπε?  :heavymetalbig:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Μου έχει τύχει κ εμένα σε σουπερμάρκετ παρόμοια περίπτωση με γυφτισες αλλά λέγαν για 5 ευρώ να σε χαϊδέψω να με χαϊδεύψεις κ να σου παίξω μια μαλάκια..
Χωρις πιπα.
Κάπου χαλιέμαι εγώ θέλω να τον βάλω γαμιση κανονικό..

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6

ωριαος θα εχεις γυφτακι να σε λεει μπαμπα

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
ωριαος θα εχεις γυφτακι να σε λεει μπαμπα
έχει δίκιο ο φίλος..
Περα από την πλάκα ποτέ δεν ξέρεις τι μπωρει να συμβεί.. Αν μείνει έγκυος θα ζητά δικαιοματα.. Τώρα πως θα σε βρει.. Ίσως κάποιοι μάρτυρες καποια κάμερα.. Μπωρεις να βρεθείς μπλεγμένος..
Περα από όλα αυτά αν είναι ανήλικη κ  επ'αυτοφωρο συλληφθείς μαζί της κατά την διάρκεια της πράξης..
Η κρατική ασφάλεια εκεί γυρίζει όλη ημέρα..
τι γίνεται μετά..

constant

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
21
Πόντοι
1
Περασαν διαφορες γυφτοπουλες απο τα χερια μου (οχι πουτανες) αλλα η καλητερη ηταν το 2011 ονοματι μαρια μεσαιου υψους μακρυ μαυρο μαλι μεχρι τον κωλο πεταχτο κωλαρακι ολα τα λεφτα βυζακια στητα που ισα ισα χωρουσαν στης παλαμες οταν τα χουφτωνα με μεγαλες ρογες και κατι τσιμπουκοχειλα λες και ειχε κανει μποτοξ αλλα καμια σχεση.30 χρονων εγω τοτε αυτη 18 ετσι ελεγε δηλαδη αλλα φαινοταν για πιο μικρη και ειχα και εναν φοβο μην ειναι πολυ μικροτερη και βρω κανα μπελα αλλα τελικα μπρος στην καυλα και το γαμησι ποιος γαμαει και τους μπελαδες.Το πουτανακι παρθενα δεν ηταν σιγουρα αλλα ρε μαγκες μεχρι και σημερα πιο στενο μουνι δεν εχω ξαναγαμησει στη ζωη μου.Μιλαμε σε αγκαλιαζε τον πουτσο και στον εσφιγγε λες και τον εβαζες και γω δεν ξερω που.Στην πιπα υστερουσε καπως αλλα κλαιν μαιν σε αποζημιωνε η μουναρα της.Κωλο να δωσει ουτε μια στο δισεκατομμυριο καλα καλα ουτε το δαχτυλο χωρουσε μια φορα που πηγα να κανω την προσπαθεια και η μαλακισμενη πεταχτηκε λες και την τσιμπησε καμια οχια και με αφησε με την πουτσα στο χερι εκεινο το βραδυ το επαιζε μουτρωμενη.Γαμιοταν ομως σα να μην υπηρχε αυριο και αυτο με τρελαινε και με καυλωνε παρα πολυ.

Αυτην εγω την φορτωνα εξω απο το χωριο της για να μην μπαινω μεσα και με κοιτανε οι γυφτοι ωσπου μια μερα που πηγα να την παρω αντε να ημασταν στην τριτη βδομαδα που ημασταν μαζι με λεει ελα να περασουμε πρωτα απο το σπιτι μου και μετα φευγουμε.Εγω την κοιταζα σα χαζος και της ειπα τι να κανουμε στο σπιτι σου και με λεει ε τι δε θα σε γνωρισουν οι δικοι μου και τα αδερφια μου 3 βδομαδες ημαστε μαζι και εχουν αρχισει να μουρμουριζουν και αν οχι να αραβωνιστουμε αντε να δωσουμε λογο.Μιλαμε εμενα με γυρισε το ματι και της λεω τι λες ρε βλαμενη πας καλα της αραβωνες και λογους με λες και αρχιζει να με λεει να με γαμας καλα ειναι αλλα να με παρεις δεν θες και κατι τετοιες μαλακιες ημουνα και γω λαμπακια της εριξα οποτε ενα σουταρισμα απο το αμαξι και την εκανα.

Απο την επομενη μερα αρχισαν να με περνουν οι γυφτοι τηλεφωνο και να με απειλουν γιατι η μαλακισμενη τους εδωσε το τηλεφωνο μου και αναγκαστηκα να αλαξω το νουμερο που το ειχα απο το 2001 οποτε και ηρεμησα καπως.Τελικα λιγες μερες μετα τα μπασταρδια με την ειχαν στημενη σε ενα Metal μπαρ που πηγαινα και τα επινα και μολις τους ειδα λεω απο μεσα μου μαγκα μου τι γαμησες τωρα ξινα θα σε βγουν τα γαμησια με το πουτανακι.Φυσικα αν ερχοταν ενας ενας θα τους ειχα κανει ασηκωτους αλλα ηταν 5 ατομα οποτε βρωμα η δουλεια.Για να μην τα πολυλογω τελικα με γλυτωσε ενα πολυ καλο μου φιλαρακι που ημασταν μαζι στο μπαρ εκεινο το βραδυ που ειχε παρτιδες με τους γυφτους και με το συγκεκριμενο κωλοχωρι και γνωριζε τους 2 απο τους 5 που με την ειχαν στημενη εκεινο το βραδυ και απο την επομενη μερα κιολας ηταν λες και με ξεχασαν οι κωλογυφτοι λες και δεν υπηρξα ποτε λες και δεν γαμησα ποτε το αλλο το μαλακισμενο.

Παντως ρε μαγκες ηταν τετοια φωτια και λαβρα εκεινη η γυφτοπουλα που μερικες φορες που με πιανει το χαλι σκεφτομαι μηπως επρεπε να ενδωσω και να την αραβωνιαζομουνα τοτε γιατι απ'οτι εμαθα αργοτερα απο τον φιλο μου που με γλυτωσε η συγκεκριμενη οικογενεια της γυφτοπουλας ειχε πολυ χρημα :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Και μονο στα κολπα που θα εμπαινες φτανει αδερφε....Θα την εβρισκες την ακρη αμα ειχες μυαλο!!Εμενα ενας φιλος που τον κοροιδευαμε που πηρε γυφτισσα ,τωρα οτι χαλί μπαινει στην ελλαδα περναει απο το χερι του....

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Ψήνομαι σήμερα να πάω να δοκιμάσω την τύχη μου Μοναστηράκι ή Κηφισσό με γύφτισες....Μαλακία είναι ότι είναι οι άντρες τους κοντά...

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
μακρυα από γυφτισες, κοι γτφτους. Στην Κοορινθο νομιζα, τον εφαγαν τον άλλο δυο γυφτοπούλες.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983

Agam0

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
'Εχω κόλλημα με το α λα public pickups πέσιμο, αν και πιο πολύ σαν φαντασίωση. Και τα γυφτάκια ενδείκνυνται για τέτοια σκηνικά, plus μερικές είναι απίστευτα καυλάκια. Μου έχουν τύχει δύο σκηνικά που δεν κατέληξαν επιτυχώς. Το ένα ήταν ένα πανέμορφο πιτσιρίκι γυφτάκι στα ΚΤΕΛ, 18 - 19 το πολύ, όχι παραπάνω. Έρχεται για τράκα. Της λέω ''θα σου πω κάτι, αλλά θα παραμείνεις ψύχραιμη'' (ήταν πρωί πρωί, θερινή σεζόν, τίγκα στον κόσμο). Μπαίνει αμέσως στο νόημα και μου γνέφει καταφατικά. Δεν είχα πολλά στην τσέπη μου. Της δίνω κάτι ψιλά, και της λέω ''θα σου δώσω 10 ευρώ'' αν έρθεις μαζί μου για 2 - 3 λεπτά στην τουαλέτα. Μου χαμογελούσε, απ'την μία λίγο αμήχανα, απ'την άλλη δείχνοντας ότι θα μπορούσε, δεν ήταν και τόσο απίθανο σαν ιδέα. Τελικά κατέληξε να μου ζητάει αριθμό τηλεφώνου και να μου λέει θα βρεθουμε άλλη φορά.

Το άλλο σκηνικό με γυφτάκι ήταν βόλτα σε πάρκο. Επίσης νεαρή, γύρω στα 20 - 20κάτι. Όχι πανέμορφο σαν το πρώτο, αλλά αξιοπρεπές μουνί. Και αυτό που έκανε το σκηνικό τόσο καυλωτικό ήταν το γεγονός ότι ήταν έγκυος!!! Αρχικά απλά οι περίπατοί μας διασταυρώθηκαν και της μίλησα από απόσταση, σε στυλ regular πέσιμο σε γκόμενα, χωρίς να έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Ήταν ομιλιτική, με πλησίασε και είπαμε μερικά τυπικά (πόσο μηνών είσαι κτλπ). Έπειτα την χαιρέτησα και συνέχισα την βόλτα μου. Μετά από κάμποση ώρα, στον δρόμο μου για να φύγω, την ξαναπετυχαίνω να κάθεται σε μία στάση λεωφορείου μόνη της, κρατώντας κάτι στυλό που πουλούσε. Λέω ''εδώ είμαστε''. Κάθομαι δίπλα της, της πιάνω την κουβέντα. Της προτείνω - δεν θυμάμαι πόσα, κάνα δεκάρικο κι αυτηνής, σε φάση ''πάμε κάπου ήρεμα, να μου δείξεις την κοιλιά σου'' έχοντας στο μυαλό μου χούφτωμα, καμιά μαλακία, ίσως και πίπα. Αρνήθηκε.

Ίσως κάποτε η διάθεσή μου, οι συνθήκες και η τυχαιότητα που διέπει αυτόν τον κόσμο να συμπέσουν και να μου κάτσει κανένα καλό σκηνικό τέτοιου είδους. Θα το καταθέσω με πάσα λεπτομέρεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom