Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 767K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

steve07

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2013
Like
219
Πόντοι
21
Στη γεφυρα πριν στριψεις να μπεις Πετρου ραλλη για Κρατικο! Πετυχαινω δυο πιτσιρικες η μια με τσεμπερια και μωρο στην κουνια και η αλλη κανονικα ντυμενη με κοκκινο κολαν και τουμπανο κωλο ...πουτανοφατσες τσιγγανικες και οι δυο! Κανω στην ακρη για να της πλησιασω ,κατεβαζω το το τζαμι και τους κουναω ενα δεκαευρω...(πολλα σκεφτηκα), ειχα θολωσει ομως και λεω δε γαμιεται...Με πλησιαζει η μικρη με το  κολαν, με ρωταεΙ τι θελω?..."Μπες μεσα" της απανταω "παμε βολτα" ..."δεν θα αργησουμε και αυτο ειναι δικο σου"...Καταλαβα μου λεει! αλλα θελω 20! Τελικα τα βρηκαμε στα 15!
 Επιστρεφει στη φιλη της κατι  λενε, συννενοουνται και τη φορτωνω στο αμαξι...Παμε μια γυρα πισω απο τα Τζαμπο καβατζονομαι στο παρκιν καπου απομερα, και της τον βγαζω εξω..της πιανω το χερι και βαζω τα 15 ευρω πανω στον πουτσο μου! Παρτα της λεω και ξεκιναει το παχνιδι! Γονατιζει στο καθισμα της και σκυβει πανω στον πουτσο μου αρχιζοντας να τρωει το κεφαλι...της χουφτωνω τον κωλο ..της κατεβαζω το κολαν και  και αντκριζω εναν κωλαρακι τουμπανο μαυρισμενο..με ξεβαμμενο μαυρο τσιγγανικο δερμα και ενα λαχανι ξεχειλωμενο στρινγκ! Δαχτυλιαζω τη σουφρα της κατευθειαν και διαπιστωνω οτι εχει γραψει χιλιομετρα το κοντερ! Ξεσκισμενη!....Αυτη ρουφουσε ασταματητα, το προσπαθουσε θα ελεγα Υγρη πιπα και παιξιμο στ αρχιδια!!Λιγο πριν την χυσω της πιανω το κεφαλι και με το δαχτυλο στη σουφρα αρχιζω να γαμαω το τσιγγανο-πορνιδιο απο το στομα!Προσπαθει να το αποφυγει αλλα δεν τα καραφερνει !...Πριν χυσω τον βγαζει απο το στομα και αρχιζω να την χυνω στο προσωπο...τελειωνω και αραζω στο καθισμα....της δινω κατι μαντηλακια να σκουπιστει κ μου λεει "παμε!"...Επιστρεφουμε κοντα στο σημειο απο οπου τη φορτωσα και κατεβαινει...να σε ρωτησω της λεω..."τι γραφει πισω το κολαν σου γυρνα να δω!? ...Γυρναει και της χωνω μια  πολυ δυνατη σφαλιαρα στον κωλο!....Τι κανεις ρε μαλακα? μου λεει....αυτο για εξτρα της λεω γιατι με καυλωσες! Μου κοπαναει την πορτα κ φευγει τσαντισμενη!

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Εςυ είσαι δικός μου!!ειςαι ωραίος!!υποκλεινομαι.
Το τελος δεν μου άρεσε δεν έπρεπε να σου φερθεί ετςι..ούτε να σε βρίσει ούτε να χτυπήσει την πόρτα.
Πρέπει να υπαρχει μια στειχειωδη ευγένεια έστω κ κατω απο αυτές τις συνθήκες..

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0
Στη γεφυρα πριν στριψεις να μπεις Πετρου ραλλη για Κρατικο! Πετυχαινω δυο πιτσιρικες η μια με τσεμπερια και μωρο στην κουνια και η αλλη κανονικα ντυμενη με κοκκινο κολαν και τουμπανο κωλο ...πουτανοφατσες τσιγγανικες και οι δυο! Κανω στην ακρη για να της πλησιασω ,κατεβαζω το το τζαμι και τους κουναω ενα δεκαευρω...(πολλα σκεφτηκα), ειχα θολωσει ομως και λεω δε γαμιεται...Με πλησιαζει η μικρη με το  κολαν, με ρωταεΙ τι θελω?..."Μπες μεσα" της απανταω "παμε βολτα" ..."δεν θα αργησουμε και αυτο ειναι δικο σου"...Καταλαβα μου λεει! αλλα θελω 20! Τελικα τα βρηκαμε στα 15!
  Επιστρεφει στη φιλη της κατι  λενε, συννενοουνται και τη φορτωνω στο αμαξι...Παμε μια γυρα πισω απο τα Τζαμπο καβατζονομαι στο παρκιν καπου απομερα, και της τον βγαζω εξω..της πιανω το χερι και βαζω τα 15 ευρω πανω στον πουτσο μου! Παρτα της λεω και ξεκιναει το παχνιδι! Γονατιζει στο καθισμα της και σκυβει πανω στον πουτσο μου αρχιζοντας να τρωει το κεφαλι...της χουφτωνω τον κωλο ..της κατεβαζω το κολαν και  και αντκριζω εναν κωλαρακι τουμπανο μαυρισμενο..με ξεβαμμενο μαυρο τσιγγανικο δερμα και ενα λαχανι ξεχειλωμενο στρινγκ! Δαχτυλιαζω τη σουφρα της κατευθειαν και διαπιστωνω οτι εχει γραψει χιλιομετρα το κοντερ! Ξεσκισμενη!....Αυτη ρουφουσε ασταματητα, το προσπαθουσε θα ελεγα Υγρη πιπα και παιξιμο στ αρχιδια!!Λιγο πριν την χυσω της πιανω το κεφαλι και με το δαχτυλο στη σουφρα αρχιζω να γαμαω το τσιγγανο-πορνιδιο απο το στομα!Προσπαθει να το αποφυγει αλλα δεν τα καραφερνει !...Πριν χυσω τον βγαζει απο το στομα και αρχιζω να την χυνω στο προσωπο...τελειωνω και αραζω στο καθισμα....της δινω κατι μαντηλακια να σκουπιστει κ μου λεει "παμε!"...Επιστρεφουμε κοντα στο σημειο απο οπου τη φορτωσα και κατεβαινει...να σε ρωτησω της λεω..."τι γραφει πισω το κολαν σου γυρνα να δω!? ...Γυρναει και της χωνω μια  πολυ δυνατη σφαλιαρα στον κωλο!....Τι κανεις ρε μαλακα? μου λεει....αυτο για εξτρα της λεω γιατι με καυλωσες! Μου κοπαναει την πορτα κ φευγει τσαντισμενη!

Πότε έγινε αυτό φιλαράκι; Τώρα ή πιο παλιά;

mr. robot

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2016
Κριτικές
10
Like
172
Πόντοι
290
Καλησπέρα σας, υπάρχει κάποια πρόταση για skinny τσιγγάνικο πιπίνι;

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Εχω μεγάλη αρρώστεια λοξα με γυφτισες..
εχω γαμήθει με κάποιες σαν αυτές στα βίντεο..
στο αυτοκίνητο απλό σεξ οχι τιποτα ιδιαίτερο..
κ απο τότε μην δώ καμία πιτσιρίκα μου γυρίζει το μάτι..

Για δωσε λεπτομερειες που τις εχεις βρει σε πιατσα πριν ποσο καιρο ?  :) :)

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Φίλε μου komis diablo άργησα να απάντησω είχα τεχνικό προβλημα,
Ολα αυτα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι κ τον Μάρτιο σε αλλη πόλη στην πατρα πηγαίνω συχνά κατω από Άγιο Ανδρέα στα φανάρια σε ψαρεύουν έξω απο veso mare στο smart hotel δεν ειναι πάντα όμως..
Αναρωτιέμαι γίνονται αυτα στην πατρα κ δεν γίνονται κάπου εδώ στην Αθήνα..

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Ολα αυτα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι κ τον Μάρτιο σε αλλη πόλη στην πατρα πηγαίνω συχνά κατω από Άγιο Ανδρέα στα φανάρια σε ψαρεύουν έξω απο veso mare στο smart hotel δεν ειναι πάντα όμως..
Άλλο οι επαρχιώτες γύφτοι και άλλο οι πρωτευουσιάνοι γύφτοι.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Καλημέρα μάγκες μου στη Πέτρου Ράλλη κάτω απ τη γέφυρα της Εθνικής οδού αράζουν κάτι γύφτισσες. Τρίτη απόγευμα κατά τις 6 βλέπω 3 γύφτισσες μόνες τους τις πλησιάζω με τ αμάξι τις σφυραω αμέσως σηκώνονται έρχονται στο παράθυρο τ αυτοκινήτου και να λένε πάμε καμιά βόλτα να φάμε κάτι κ λέω θα πάω με τη μια μόνο κ αρχίζει να μου λέει πως έχει περίοδο κ να περάσω άλλη μέρα κ τέτοια η φίλη της που ψηνόταν δε μου άρεσε καθόλου οπότε έφυγα κ δεν παίχτηκε η φάση μπορεί άλλη φορά!

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983

Δεν πειραζει.

Γιατι να μην γινονται στην πατρα ειναι πολυ μεγαλη πολη εχουν ακουστει κατα καιρους σκηνικα με γυφτοπουλες, γιατι το λες αυτο για Αθηνα δεν εχεις βρει τιποτα σχετικο η δεν εχεις βρει με τοση ευκολια ?

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Καλημέρα μάγκες μου στη Πέτρου Ράλλη κάτω απ τη γέφυρα της Εθνικής οδού αράζουν κάτι γύφτισσες. Τρίτη απόγευμα κατά τις 6 βλέπω 3 γύφτισσες μόνες τους τις πλησιάζω με τ αμάξι τις σφυραω αμέσως σηκώνονται έρχονται στο παράθυρο τ αυτοκινήτου και να λένε πάμε καμιά βόλτα να φάμε κάτι κ λέω θα πάω με τη μια μόνο κ αρχίζει να μου λέει πως έχει περίοδο κ να περάσω άλλη μέρα κ τέτοια η φίλη της που ψηνόταν δε μου άρεσε καθόλου οπότε έφυγα κ δεν παίχτηκε η φάση μπορεί άλλη φορά!

Tύπε πρόσεχε με αυτά τα κόλπα μην έχιες κανένα φόρτωμα από τους τζίπσις.....Δεν έχουν μπέσα !!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515

Καλη επιλογη τυπε. Φαινονται πεντακαθαρες αυτες στη π. Ραλλη  :headbaning1:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.240
Πόντοι
34.538
Καλη επιλογη τυπε. Φαινονται πεντακαθαρες αυτες στη π. Ραλλη  :headbaning1:
Πεντακαθαρες δεν ξερουμε,πλην ομως τιμιες..

Θα μπορουσε να του πει παμε και να τρεχαν τα αιματα απο το μουνι της!!

Man87(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
2.362
Πόντοι
440
Περιστέρι χαιδαρι Αιγάλεω που παίζουν γυφτακια για φασωμα?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.281
Πόντοι
41.129
Περιστέρι χαιδαρι Αιγάλεω που παίζουν γυφτακια για φασωμα?

τυπε στο σκλαβεντικη πρωην καρφουρ στην πετρου ραλλη κανε μια βολτα... εγω εντοπισα εκει προσφατα μια πιτσιρικα
και της τον εδωσα ακα τελειωτικα με ενα δεκαρικο  :pipa1:
απο μουνι δεν τον παιρνει ειναι παρθενα λεει.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
τυπε στο σκλαβεντικη πρωην καρφουρ στην πετρου ραλλη κανε μια βολτα... εγω εντοπισα εκει προσφατα μια πιτσιρικα
και της τον εδωσα ακα τελειωτικα με ενα δεκαρικο  :pipa1:
απο μουνι δεν τον παιρνει ειναι παρθενα λεει.
Τα καταπιε τουλάχιστον  η πηγε τζαμπα το 10 ευρο  ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom