Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 767K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
τιποτα καινουργιο βρε αδερφια??Δε γαματε πια γυφτακια??

PsyVator

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Μισελ κολωνου κάτι δεν θυμάμαι 27χρνη ρουμανοτσιγκανα καθαρότατη με τεράστιες βυζαρες αλλα ηταν λίγο κομοδίνο και πάνω από όλα δεν σε άφηνε να  παίζεις με τα βυζιά της που είναι μαρτύριο να εχεις αυτες τις βυζαρες και να μην μπορεις να τις αξιοποιήσεις με αποτέλεσμα το γαμήσι μαζί της να είναι βασανιστήριο, είχα διαβάσει πως είχε και μία αδερφη την Εστελ ή κάτι τέτοιο. 15 ΕΥΡΏ ΚΑΙ ΗΤΣΑΤΣΆ ΑΦΉΝΕΙ ΜΌΝΟ ΈΛΛΗΝΕς ΝΑ ΜΠΑΊΝΟΥΝ ΜΈΣΑ. Είχαμε παέι με 2 φίλους μου και πήγε να μας ρίξει πόρτα γιατί ο ένας ήταν μελαμψός χααχααχα.Την έιχα πηδήξει θυμάμαι στα χριστούγεννα του 2017. 15 ευρώ επίσκεψη αν αλλάξει πολιτική με τα βυζιά της θα ξαναπήγαινα, προς το παρόν όμως όχι!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.291
Πόντοι
41.129
τιποτα καινουργιο βρε αδερφια??Δε γαματε πια γυφτακια??

τυπε εχω βρει μια καλη περιπτωση γυφτοπουλας .. νεαρη, καθαρη και ομορφη , πιπα με τελειωτικο στο στομα 2 ευρω...

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Καλα ακούγεται ας ήταν κ 5 ευρώ αλλά χωρις γαμήσι κάπου χαλιεμαι..
Καλα που την κονομησες..εςυ ειςαι δικός μου πεφτουλας...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.291
Πόντοι
41.129
Καλα ακούγεται ας ήταν κ 5 ευρώ αλλά χωρις γαμήσι κάπου χαλιεμαι..
Καλα που την κονομησες..εςυ ειςαι δικός μου πεφτουλας...

ειναι παρθενα τυπε, και αμα τηνε γαμησω παω για γαμο μετα, και το μαουθ φακ καλο ειναι.... ικανοποιεμαι

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
αδερφε μεσα ειμαι!! για τη καυλαντα μια χαρα ειναι!

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.620
Πόντοι
506
Μισελ κολωνου κάτι δεν θυμάμαι 27χρνη ρουμανοτσιγκανα καθαρότατη με τεράστιες βυζαρες αλλα ηταν λίγο κομοδίνο και πάνω από όλα δεν σε άφηνε να  παίζεις με τα βυζιά της που είναι μαρτύριο να εχεις αυτες τις βυζαρες και να μην μπορεις να τις αξιοποιήσεις με αποτέλεσμα το γαμήσι μαζί της να είναι βασανιστήριο, είχα διαβάσει πως είχε και μία αδερφη την Εστελ ή κάτι τέτοιο. 15 ΕΥΡΏ ΚΑΙ ΗΤΣΑΤΣΆ ΑΦΉΝΕΙ ΜΌΝΟ ΈΛΛΗΝΕς ΝΑ ΜΠΑΊΝΟΥΝ ΜΈΣΑ. Είχαμε παέι με 2 φίλους μου και πήγε να μας ρίξει πόρτα γιατί ο ένας ήταν μελαμψός χααχααχα.Την έιχα πηδήξει θυμάμαι στα χριστούγεννα του 2017. 15 ευρώ επίσκεψη αν αλλάξει πολιτική με τα βυζιά της θα ξαναπήγαινα, προς το παρόν όμως όχι!
Με 15 ευρω λογικα πρέπει να ηταν βασίλισσα των γυφτων.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Καλο ειναι φαίνεται αληθινό.δυςτηχως δεν κυκλοφορούν πολλά τέτοια στο net..

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Περασαν διαφορες γυφτοπουλες απο τα χερια μου (οχι πουτανες) αλλα η καλητερη ηταν το 2011 ονοματι μαρια μεσαιου υψους μακρυ μαυρο μαλι μεχρι τον κωλο πεταχτο κωλαρακι ολα τα λεφτα βυζακια στητα που ισα ισα χωρουσαν στης παλαμες οταν τα χουφτωνα με μεγαλες ρογες και κατι τσιμπουκοχειλα λες και ειχε κανει μποτοξ αλλα καμια σχεση.30 χρονων εγω τοτε αυτη 18 ετσι ελεγε δηλαδη αλλα φαινοταν για πιο μικρη και ειχα και εναν φοβο μην ειναι πολυ μικροτερη και βρω κανα μπελα αλλα τελικα μπρος στην καυλα και το γαμησι ποιος γαμαει και τους μπελαδες.Το πουτανακι παρθενα δεν ηταν σιγουρα αλλα ρε μαγκες μεχρι και σημερα πιο στενο μουνι δεν εχω ξαναγαμησει στη ζωη μου.Μιλαμε σε αγκαλιαζε τον πουτσο και στον εσφιγγε λες και τον εβαζες και γω δεν ξερω που.Στην πιπα υστερουσε καπως αλλα κλαιν μαιν σε αποζημιωνε η μουναρα της.Κωλο να δωσει ουτε μια στο δισεκατομμυριο καλα καλα ουτε το δαχτυλο χωρουσε μια φορα που πηγα να κανω την προσπαθεια και η μαλακισμενη πεταχτηκε λες και την τσιμπησε καμια οχια και με αφησε με την πουτσα στο χερι εκεινο το βραδυ το επαιζε μουτρωμενη.Γαμιοταν ομως σα να μην υπηρχε αυριο και αυτο με τρελαινε και με καυλωνε παρα πολυ.

Αυτην εγω την φορτωνα εξω απο το χωριο της για να μην μπαινω μεσα και με κοιτανε οι γυφτοι ωσπου μια μερα που πηγα να την παρω αντε να ημασταν στην τριτη βδομαδα που ημασταν μαζι με λεει ελα να περασουμε πρωτα απο το σπιτι μου και μετα φευγουμε.Εγω την κοιταζα σα χαζος και της ειπα τι να κανουμε στο σπιτι σου και με λεει ε τι δε θα σε γνωρισουν οι δικοι μου και τα αδερφια μου 3 βδομαδες ημαστε μαζι και εχουν αρχισει να μουρμουριζουν και αν οχι να αραβωνιστουμε αντε να δωσουμε λογο.Μιλαμε εμενα με γυρισε το ματι και της λεω τι λες ρε βλαμενη πας καλα της αραβωνες και λογους με λες και αρχιζει να με λεει να με γαμας καλα ειναι αλλα να με παρεις δεν θες και κατι τετοιες μαλακιες ημουνα και γω λαμπακια της εριξα οποτε ενα σουταρισμα απο το αμαξι και την εκανα.

Απο την επομενη μερα αρχισαν να με περνουν οι γυφτοι τηλεφωνο και να με απειλουν γιατι η μαλακισμενη τους εδωσε το τηλεφωνο μου και αναγκαστηκα να αλαξω το νουμερο που το ειχα απο το 2001 οποτε και ηρεμησα καπως.Τελικα λιγες μερες μετα τα μπασταρδια με την ειχαν στημενη σε ενα Metal μπαρ που πηγαινα και τα επινα και μολις τους ειδα λεω απο μεσα μου μαγκα μου τι γαμησες τωρα ξινα θα σε βγουν τα γαμησια με το πουτανακι.Φυσικα αν ερχοταν ενας ενας θα τους ειχα κανει ασηκωτους αλλα ηταν 5 ατομα οποτε βρωμα η δουλεια.Για να μην τα πολυλογω τελικα με γλυτωσε ενα πολυ καλο μου φιλαρακι που ημασταν μαζι στο μπαρ εκεινο το βραδυ που ειχε παρτιδες με τους γυφτους και με το συγκεκριμενο κωλοχωρι και γνωριζε τους 2 απο τους 5 που με την ειχαν στημενη εκεινο το βραδυ και απο την επομενη μερα κιολας ηταν λες και με ξεχασαν οι κωλογυφτοι λες και δεν υπηρξα ποτε λες και δεν γαμησα ποτε το αλλο το μαλακισμενο.

Παντως ρε μαγκες ηταν τετοια φωτια και λαβρα εκεινη η γυφτοπουλα που μερικες φορες που με πιανει το χαλι σκεφτομαι μηπως επρεπε να ενδωσω και να την αραβωνιαζομουνα τοτε γιατι απ'οτι εμαθα αργοτερα απο τον φιλο μου που με γλυτωσε η συγκεκριμενη οικογενεια της γυφτοπουλας ειχε πολυ χρημα :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.240
Πόντοι
34.538
Ναι καλα....σε σενα θα το διναν το χρημα οι γυφτοι!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Τυπε σαν γαμπρος πιστευω πως ολο και κατι θα καβαντζωνα και γω :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Καλο ειναι φαίνεται αληθινό.δυςτηχως δεν κυκλοφορούν πολλά τέτοια στο net..

Ναι οντως θελουν ψαξιμο για να βρεις κατι καλο διοτι μπορει ο τιτλος να ειναι πχ  gypsy αλλα ρο περιεχομενο ναι ειναι αλλα για αλλα

Εδω καποια που βρηκα

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Εχω μεγάλη αρρώστεια λοξα με γυφτισες..
εχω γαμήθει με κάποιες σαν αυτές στα βίντεο..
στο αυτοκίνητο απλό σεξ οχι τιποτα ιδιαίτερο..
κ απο τότε μην δώ καμία πιτσιρίκα μου γυρίζει το μάτι..

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Εχω μεγάλη αρρώστεια λοξα με γυφτισες..
εχω γαμήθει με κάποιες σαν αυτές στα βίντεο..
στο αυτοκίνητο απλό σεξ οχι τιποτα ιδιαίτερο..
κ απο τότε μην δώ καμία πιτσιρίκα μου γυρίζει το μάτι..
Τύπε είναι καθαρές?

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Οι συγκεκριμένες ήταν πεντακαθαρες ξυρισμένες παντού..
λογικό ειναι αφού ψάχνονται για σεξ κατόπιν χρηματικής αμοιβής περιποιούνται στα λογικά πλαίσια βέβαια..
Λίγο τραχιά υφή δέρματος στο πρόσωπο..αναμενόμενο δεν βάζουν ενιδατικες κρέμες..σε γενικές γραμμές όμως εποικινωνιακες αλλά έπαιζε το μάτι τους οτι δουν να αρπάξουν μεσα απο το αυτοκίνητο..

steve07

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2013
Like
219
Πόντοι
21
Πιπα  εχω δωσει μονο
...δεν τις εμπιστευομαι...

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Ούτε εγώ τις εμπιστεύομαι..έλεγαν χωρις προφυλακτικο οπως θες..
λεω οπωσδήποτε με προφυλακτικό.
Πάντως ήταν κ αυτές φοβισμένες επιφυλακτικές..μην πέσουν σε κάνα ψυχοπαθή..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom