dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ouaaaaaaaaaaaaaaaaa
kayla to guftaki...to ksemouniaza
ouaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ουί.Ήτο από τη Γαλλία.Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;
στη φυλης ξέρεις πόσες γύφτισσες έχεις γαμησει και δεν το ξέρεις???οχι και να γαμησεις γυφτισα βρωμανε
ρε φιλε πραγματικα ,πολυ ομορφες εποχες.... 95,96 δεν ηξερες τι να πρωτοδιαλεξεις... ρωσσιδες,ουκρανεζες.. η μια καλητερη απο την αλλη!! περασμενα μεγαλεια.....Φίλε , το 1999 γάμησα Ρωσίδα στο Ιάσωνος 19 Α , κάτω
1.80 ύψος , τέλειο σώμα και εξαιρετικό πρόσωπο, με 3χιλ. δρχ
δηλ 8.8 ευρώ, και βέβαια της έδωσα πουρμπουάρ μέσα , και
μου έκανε πολύ καλό γαμήσι !
3 φορές πρόλαβα και την πήρα, μετά της έβγαλαν χαρτιά
και την πήγαν σε στριπ κλαμπ. Τότε , ήταν τελείως παράνομη.
1993-1999, ο χρυσούς αιών του Μπουρδελιάρη
στην Ιστορία της Ελλάδος, από καταβολής κόσμου !
Εχω πάρει ΑΠΕΙΡΕΣ Ρωσίδες και ήμουν φοιτητής !
Είχα όμως κάποια λεφτουδάκια, από κληρονομιά
και επένδυσα μέρος τους...
εκει που καθομουν μου ρθαν 3 γυφτισσες για τσιγαρο γυρω στα 20 και πιασαμε κουβεντα γιατι θελαν λεφτα κ τους λεω 5 ευρω για πιπα στ αμαξι κ κατσε καλη φαση!
ΣωστόςΡουμάνες και Βουλγάρες τάνες στην Ελλάδα, είναι το 75% γύφτισσες.
ρε φιλε πραγματικα ,πολυ ομορφες εποχες.... 95,96 δεν ηξερες τι να πρωτοδιαλεξεις... ρωσσιδες,ουκρανεζες.. η μια καλητερη απο την αλλη!! περασμενα μεγαλεια.....
Τελικά ρουσίδες ή ουκρανες είναι οι καλύτερες;
καλα Geoman δε μ ενδιαφερει καν αν με πιστευεις η οχι που μου πηρε πιπα η γυφτισσα για 5Ε εγω παντως την αληθεια λεω ..
Φίλε μου εγώ σε πιστεύω, και 5 ευρώ μη σου πω και πολλά.
Αν πεις έχω 3 ευρώ πχ και πάλι θα σου πάρει πίπα. Στα τσοντοσινεμά για να καταλάβετε πάνε γύφτοι που με 5 ευρώ τους πηδάς κιόλας ή σε πηδάνε. Μου τα έχει πει ταμίας που δουλεύει σε σινεμά πορνό.
Το θέμα είναι μην κολλήσεις κάτι. Οι γύφτοι δεν έχουν όρια στο τι μπορούν να κάνουν και για 1 ευρώ.
Προσέχτε τα παράσημα μόνο.
ωραιοςΕπειδή μ'αρέσουν πολύ σαν γυναίκες οι Ρουμάνες, πιστεύω σίγουρα έχω πάει με γύφτισσα εκ Ρουμανίας και δεν το ξέρω...