Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 767K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Theos Dionisos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Ο τίτλος απο μονος του μ φερνει αηδια..ξερναω

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.277
Πόντοι
41.129

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
δεν τα πινει απλα τα φτυνει, βεβαια δεν υπαρχει νερο εκει γυρω κει μενει με το υπολοιπο σπερμα στο στομα
Ετσι  περνω και εγω Πιπα   ρε φιλε, ο σκοπος είναι  την ωρα που χυνεις να την βαλεις να τα παρει όλα μεσα, εσυ πλερώνεις  όχι αυτή  αρα εσυ κανεις το παιχνιδη  και αυτή πεζει  με βαση τους κανωνες σου  όταν πλερώνεις

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.277
Πόντοι
41.129
Ετσι  περνω και εγω Πιπα   ρε φιλε, ο σκοπος είναι  την ωρα που χυνεις να την βαλεις να τα παρει όλα μεσα, εσυ πλερώνεις  όχι αυτή  αρα εσυ κανεις το παιχνιδη  και αυτή πεζει  με βαση τους κανωνες σου  όταν πλερώνεις
νταξει ενα 10ρικο εδωκα... δε θεωρω οτι το πεταξα, αλλωστε η πιτσιρικα εναι εμφανισημη..

tslove

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Κριτικές
3
Like
43
Πόντοι
0
Καμια φορα βλεπω κατι καλα στο δρομο αλλα δεν εχω δει σε στου η μπου,πωρε και ειναι τσακομενες με το νερο αυτες χα χα χα

nectar

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
533
Πόντοι
6.065
Καμια φορα βλεπω κατι καλα στο δρομο αλλα δεν εχω δει σε στου η μπου,πωρε και ειναι τσακομενες με το νερο αυτες χα χα χα
εχω ενα παππου φιλο που παιρνει με 3-4€..χαχα....κολλησε εντεροκκοκο όμως....

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
εχω ενα παππου φιλο που παιρνει με 3-4€..χαχα....κολλησε εντεροκκοκο όμως....
Βαζω την γυναικα μου και σας περνει πιπα με καποτα   και τζαμπα   και σας περνω και εγω  και τα καταπινουμε   και τσαμπα  σιγα μην πλερώσουμε για μια πιπα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.277
Πόντοι
41.129
Βαζω την γυναικα μου και σας περνει πιπα με καποτα   και τζαμπα   και σας περνω και εγω  και τα καταπινουμε   και τσαμπα  σιγα μην πλερώσουμε για μια πιπα

και καλα θα κανες, αφου η πιπα με καποτα δε θεωρειτε κερατο, πρεπει να  ακουμπησει κρεας για να ειναι.

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Καλημέρα μάγκες μου στη Πέτρου Ράλλη κάτω απ τη γέφυρα της Εθνικής οδού αράζουν κάτι γύφτισσες. Τρίτη απόγευμα κατά τις 6 βλέπω 3 γύφτισσες μόνες τους τις πλησιάζω με τ αμάξι τις σφυραω αμέσως σηκώνονται έρχονται στο παράθυρο τ αυτοκινήτου και να λένε πάμε καμιά βόλτα να φάμε κάτι κ λέω θα πάω με τη μια μόνο κ αρχίζει να μου λέει πως έχει περίοδο κ να περάσω άλλη μέρα κ τέτοια η φίλη της που ψηνόταν δε μου άρεσε καθόλου οπότε έφυγα κ δεν παίχτηκε η φάση μπορεί άλλη φορά!

Βασικά όταν εβγαζα μεταπτυχιακό εκεί κοντά τα είχα πάρει μάτι τα γυφτακια να σουλατσαρουν....Είναι σχετικά πιο ξηγημενα και πεινασμένα βέβαια και πολλοί τις πάνε στο παλιό 3χ Άλφα στο 3ο νεκρ στη Νικαια απέναντι..ο καταυλισμός τους είναι πίσω απ τη πρασινάδα στο παλιό φυλάκιο του ΤΕΙ γιαυτό θέλει προσοχή μην σας την έχουν στημένη στη σκοτεινιά τίποτε κομάντο. Όλες κατάγονται από fyrom  , αλλά και πολλά είναι στη πιάτσα ανήλικα από τα 12 οπότε μην το επιχειρησετε. Το 2008 είχα ακούσει ιστορία με ενανπορνογερο φύλακα που τα πηρε μάτι στη πρασινάδα που πλένονταν γυμνά..ξαφνικά ένιωσε 2 να τον σκουνταν και να του λεν " ειντες μάτι; Ντωσε ντεκα εμπρο τώρα".....

Man87(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
2.362
Πόντοι
440
τυπε στο σκλαβεντικη πρωην καρφουρ στην πετρου ραλλη κανε μια βολτα... εγω εντοπισα εκει προσφατα μια πιτσιρικα
και της τον εδωσα ακα τελειωτικα με ενα δεκαρικο  :pipa1:
απο μουνι δεν τον παιρνει ειναι παρθενα λεει.
τι ώρες σκάει ?

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Βασικά όταν εβγαζα μεταπτυχιακό εκεί κοντά τα είχα πάρει μάτι τα γυφτακια να σουλατσαρουν....Είναι σχετικά πιο ξηγημενα και πεινασμένα βέβαια και πολλοί τις πάνε στο παλιό 3χ Άλφα στο 3ο νεκρ στη Νικαια απέναντι..ο καταυλισμός τους είναι πίσω απ τη πρασινάδα στο παλιό φυλάκιο του ΤΕΙ γιαυτό θέλει προσοχή μην σας την έχουν στημένη στη σκοτεινιά τίποτε κομάντο. Όλες κατάγονται από fyrom  , αλλά και πολλά είναι στη πιάτσα ανήλικα από τα 12 οπότε μην το επιχειρησετε. Το 2008 είχα ακούσει ιστορία με ενανπορνογερο φύλακα που τα πηρε μάτι στη πρασινάδα που πλένονταν γυμνά..ξαφνικά ένιωσε 2 να τον σκουνταν και να του λεν " ειντες μάτι; Ντωσε ντεκα εμπρο τώρα".....
θέλει πολλή προσοχή ότι αντικείμενα έχετε στο αυτοκίνητο βάλτετα σε ασφαλές σημείο..κ ποτε μα ποτέ μην πάτε στο σημείο που θα σας πει πηγαίνετε κάπου αλλού..πειτε μια δικαιολογία.. Διότι όπως λέει κ ο φίλος μπωρει να σας περιμένουν κομάντο εκεί..
Να εισται πάντα έτειμοι να τα βάλετε με την φωτιά κ να θυμασται ότι εμάς τους μπαλαμο μας βλέπουν σαν εξωγήινους..μας μισούν..

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Μερικες εχουν κορμαρες αλλα πολυ βρωμα .. οταν τις βλεπεις με πασουμακια και το ποδι να εχει πιασει κορατσα βρωμιας ε οχι ρε φιμε και να με πληρωναν δε παω με δαυτες. Ασε που υπαρχει το ρισκο να στη πεσουν τιποτα γυφτοι και αντε ξεμπλεξε μετα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.245
Πόντοι
5.006
Βασικά όταν εβγαζα μεταπτυχιακό εκεί κοντά τα είχα πάρει μάτι τα γυφτακια να σουλατσαρουν....Είναι σχετικά πιο ξηγημενα και πεινασμένα βέβαια και πολλοί τις πάνε στο παλιό 3χ Άλφα στο 3ο νεκρ στη Νικαια απέναντι..ο καταυλισμός τους είναι πίσω απ τη πρασινάδα στο παλιό φυλάκιο του ΤΕΙ γιαυτό θέλει προσοχή μην σας την έχουν στημένη στη σκοτεινιά τίποτε κομάντο. Όλες κατάγονται από fyrom  , αλλά και πολλά είναι στη πιάτσα ανήλικα από τα 12 οπότε μην το επιχειρησετε. Το 2008 είχα ακούσει ιστορία με ενανπορνογερο φύλακα που τα πηρε μάτι στη πρασινάδα που πλένονταν γυμνά..ξαφνικά ένιωσε 2 να τον σκουνταν και να του λεν " ειντες μάτι; Ντωσε ντεκα εμπρο τώρα".....

Τυπε μιλαμε για κατασταση - κελεπουρι : βρωμα, ανηλικες, νεκροταφειο, πορνογεροι, γυφτικη μαφια, μπανιο στα λασπονερα, ηπατιτιδες, τριχομοναδες.... :heavymetalbig:

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Τυπε μιλαμε για κατασταση - κελεπουρι : βρωμα, ανηλικες, νεκροταφειο, πορνογεροι, γυφτικη μαφια, μπανιο στα λασπονερα, ηπατιτιδες, τριχομοναδες.... :heavymetalbig:

Bro εξού κ λεω προσοχή και δεν ενδείκνυται ;) Οπότε όποιος έχει αυτιά και μάτια...
Όσο για τους τσιγγανολαγνους της σελίδας, άμα δείτε καμία μαυρωπη ινδικού χρώματος στο δέρμα και κάπως μπαμπατσικο πολλές φορές και σας πουν Ρουμανια ή Βουλγαρια σε Φυλής Μεταξουργείο και λοιπά καταστήματα θα είναι πιο προστατευμένοι και ασφαλείς..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom