Theos Dionisos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2018
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ο τίτλος απο μονος του μ φερνει αηδια..ξερναω
Τα καταπιε τουλάχιστον η πηγε τζαμπα το 10 ευρο ???
Ετσι περνω και εγω Πιπα ρε φιλε, ο σκοπος είναι την ωρα που χυνεις να την βαλεις να τα παρει όλα μεσα, εσυ πλερώνεις όχι αυτή αρα εσυ κανεις το παιχνιδη και αυτή πεζει με βαση τους κανωνες σου όταν πλερώνειςδεν τα πινει απλα τα φτυνει, βεβαια δεν υπαρχει νερο εκει γυρω κει μενει με το υπολοιπο σπερμα στο στομα
νταξει ενα 10ρικο εδωκα... δε θεωρω οτι το πεταξα, αλλωστε η πιτσιρικα εναι εμφανισημη..Ετσι περνω και εγω Πιπα ρε φιλε, ο σκοπος είναι την ωρα που χυνεις να την βαλεις να τα παρει όλα μεσα, εσυ πλερώνεις όχι αυτή αρα εσυ κανεις το παιχνιδη και αυτή πεζει με βαση τους κανωνες σου όταν πλερώνεις
εχω ενα παππου φιλο που παιρνει με 3-4€..χαχα....κολλησε εντεροκκοκο όμως....Καμια φορα βλεπω κατι καλα στο δρομο αλλα δεν εχω δει σε στου η μπου,πωρε και ειναι τσακομενες με το νερο αυτες χα χα χα
εχω ενα παππου φιλο που παιρνει με 3-4€..χαχα....κολλησε εντεροκκοκο όμως....
Βαζω την γυναικα μου και σας περνει πιπα με καποτα και τζαμπα και σας περνω και εγω και τα καταπινουμε και τσαμπα σιγα μην πλερώσουμε για μια πιπαεχω ενα παππου φιλο που παιρνει με 3-4€..χαχα....κολλησε εντεροκκοκο όμως....
Βαζω την γυναικα μου και σας περνει πιπα με καποτα και τζαμπα και σας περνω και εγω και τα καταπινουμε και τσαμπα σιγα μην πλερώσουμε για μια πιπα
..και καλα θα κανες, αφου η πιπα με καποτα δε θεωρειτε κερατο, πρεπει να ακουμπησει κρεας για να ειναι.
Καλημέρα μάγκες μου στη Πέτρου Ράλλη κάτω απ τη γέφυρα της Εθνικής οδού αράζουν κάτι γύφτισσες. Τρίτη απόγευμα κατά τις 6 βλέπω 3 γύφτισσες μόνες τους τις πλησιάζω με τ αμάξι τις σφυραω αμέσως σηκώνονται έρχονται στο παράθυρο τ αυτοκινήτου και να λένε πάμε καμιά βόλτα να φάμε κάτι κ λέω θα πάω με τη μια μόνο κ αρχίζει να μου λέει πως έχει περίοδο κ να περάσω άλλη μέρα κ τέτοια η φίλη της που ψηνόταν δε μου άρεσε καθόλου οπότε έφυγα κ δεν παίχτηκε η φάση μπορεί άλλη φορά!
τι ώρες σκάει ?τυπε στο σκλαβεντικη πρωην καρφουρ στην πετρου ραλλη κανε μια βολτα... εγω εντοπισα εκει προσφατα μια πιτσιρικα
και της τον εδωσα ακα τελειωτικα με ενα δεκαρικο
απο μουνι δεν τον παιρνει ειναι παρθενα λεει.
Βαζω την γυναικα μου και σας περνει πιπα με καποτα και τζαμπα και σας περνω και εγω και τα καταπινουμε και τσαμπα σιγα μην πλερώσουμε για μια πιπα
θέλει πολλή προσοχή ότι αντικείμενα έχετε στο αυτοκίνητο βάλτετα σε ασφαλές σημείο..κ ποτε μα ποτέ μην πάτε στο σημείο που θα σας πει πηγαίνετε κάπου αλλού..πειτε μια δικαιολογία.. Διότι όπως λέει κ ο φίλος μπωρει να σας περιμένουν κομάντο εκεί..Βασικά όταν εβγαζα μεταπτυχιακό εκεί κοντά τα είχα πάρει μάτι τα γυφτακια να σουλατσαρουν....Είναι σχετικά πιο ξηγημενα και πεινασμένα βέβαια και πολλοί τις πάνε στο παλιό 3χ Άλφα στο 3ο νεκρ στη Νικαια απέναντι..ο καταυλισμός τους είναι πίσω απ τη πρασινάδα στο παλιό φυλάκιο του ΤΕΙ γιαυτό θέλει προσοχή μην σας την έχουν στημένη στη σκοτεινιά τίποτε κομάντο. Όλες κατάγονται από fyrom , αλλά και πολλά είναι στη πιάτσα ανήλικα από τα 12 οπότε μην το επιχειρησετε. Το 2008 είχα ακούσει ιστορία με ενανπορνογερο φύλακα που τα πηρε μάτι στη πρασινάδα που πλένονταν γυμνά..ξαφνικά ένιωσε 2 να τον σκουνταν και να του λεν " ειντες μάτι; Ντωσε ντεκα εμπρο τώρα".....
Βασικά όταν εβγαζα μεταπτυχιακό εκεί κοντά τα είχα πάρει μάτι τα γυφτακια να σουλατσαρουν....Είναι σχετικά πιο ξηγημενα και πεινασμένα βέβαια και πολλοί τις πάνε στο παλιό 3χ Άλφα στο 3ο νεκρ στη Νικαια απέναντι..ο καταυλισμός τους είναι πίσω απ τη πρασινάδα στο παλιό φυλάκιο του ΤΕΙ γιαυτό θέλει προσοχή μην σας την έχουν στημένη στη σκοτεινιά τίποτε κομάντο. Όλες κατάγονται από fyrom , αλλά και πολλά είναι στη πιάτσα ανήλικα από τα 12 οπότε μην το επιχειρησετε. Το 2008 είχα ακούσει ιστορία με ενανπορνογερο φύλακα που τα πηρε μάτι στη πρασινάδα που πλένονταν γυμνά..ξαφνικά ένιωσε 2 να τον σκουνταν και να του λεν " ειντες μάτι; Ντωσε ντεκα εμπρο τώρα".....
Τυπε μιλαμε για κατασταση - κελεπουρι : βρωμα, ανηλικες, νεκροταφειο, πορνογεροι, γυφτικη μαφια, μπανιο στα λασπονερα, ηπατιτιδες, τριχομοναδες....
δεν τα πινει απλα τα φτυνει, βεβαια δεν υπαρχει νερο εκει γυρω κει μενει με το υπολοιπο σπερμα στο στομα