Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 767K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
Aμα θες γράψε εδώ ή σε πμ το τηλέφωνο της τσιγγανο-ξεκωλιαροτσιμπουκλούς.
:hi:

Μαγκες μη ζητάτε τηλέφωνο, η γύφτισσα δεν είχε κινητό λόγω φτώχειας όπως μού είπε. Δεν κάνει πιάτσα...ήταν όλα θέμα τύχης. Δε νομίζω να την ξαναδώ. Κέντρο έγινε η φάση πριν μερικές μέρες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Μαγκες μη ζητάτε τηλέφωνο, η γύφτισσα δεν είχε κινητό λόγω φτώχειας όπως μού είπε. Δεν κάνει πιάτσα...ήταν όλα θέμα τύχης. Δε νομίζω να την ξαναδώ. Κέντρο έγινε η φάση πριν μερικές μέρες.

Για το τηλέφωνο το καταλαβαίνω. Πες μας όμως για ποιο λόγο δημοσίευσες την ιστορία και δεν μας δίνεις καμία πληροφορία πως να τη βρει όποιος γουστάρει. Το ότι η φάση έγινε στο κέντρο, χωρίς συγκεκριμένο μέρος / ώρα δεν μας βοηθάει. Ο σκοπός όσων γράφουν στη σελίδα είναι να ανταλλάξουμε πληροφορίες  και να βοηθήσει ο ένας τον άλλο. Αν θέλει κάποιος να δημοσιεύσει απλά μια ερωτική ιστορία, υπάρχει ανάλογο νήμα 

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
Για το τηλέφωνο το καταλαβαίνω. Πες μας όμως για ποιο λόγο δημοσίευσες την ιστορία και δεν μας δίνεις καμία πληροφορία πως να τη βρει όποιος γουστάρει. Το ότι η φάση έγινε στο κέντρο, χωρίς συγκεκριμένο μέρος / ώρα δεν μας βοηθάει. Ο σκοπός όσων γράφουν στη σελίδα είναι να ανταλλάξουμε πληροφορίες  και να βοηθήσει ο ένας τον άλλο. Αν θέλει κάποιος να δημοσιεύσει απλά μια ερωτική ιστορία, υπάρχει ανάλογο νήμα 

δηλαδή όσοι δημοσίευσαν ιστορία εδώ μέσα σάς έδωσαν και τηλέφωνα απ τις γυφτισσες? τη δημοσίευσα επειδή έχει σχεση με τον τιτλο του thread. Αν ειχα στοιχεία θα τα έδινα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
δηλαδή όσοι δημοσίευσαν ιστορία εδώ μέσα σάς έδωσαν και τηλέφωνα απ τις γυφτισσες? τη δημοσίευσα επειδή έχει σχεση με τον τιτλο του thread. Αν ειχα στοιχεία θα τα έδινα.

Ξανά. ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Λεπτομέρειες ζήτησα, πες μας μέρος και τι ώρα. Τόσο δύσκολο είναι να απαντήσεις σε αυτές τις δύο ερωτήσεις;  

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966

βασικα δεν δημοσιετηκε ιστορια παρα μονο 3 φωτογραφιες ... η καπου εγω εχασα κατι?

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
Παιδια, για ολους τους γυφτολογους, σας προτεινω μια καλη καταδρομικη...
Δικαστηρια Ευελπιδων, ειναι εκει για να το παιξουν συμπαρασταση σε "ομοεθνεις" με "πταισματα" και εχει ακουστει οτι επ ευκαιριας κανουν και κανα "μεροκαματο".. ;)

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Παιδια, για ολους τους γυφτολογους, σας προτεινω μια καλη καταδρομικη...
Δικαστηρια Ευελπιδων, ειναι εκει για να το παιξουν συμπαρασταση σε "ομοεθνεις" με "πταισματα" και εχει ακουστει οτι επ ευκαιριας κανουν και κανα "μεροκαματο".. ;)

κανα "μεροκαματο"   :fuck2: :pipa1: :2on1: :pipa3: :2on1: :fuck1: :wanker:

΄σ΄ ωραίος.... :grin: :2funny: :thumbsup: :tooth: :tooth: :rockon:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Πήγα χτες πρωι καραδρομικη στα ΚΤΕΛ κηφισου που εχει αναφερθεί οτι γινεται παιχνίδι..ήταν 6 με 7 γυφτισες κ 2 γύφτοι πουλαγαν χαρτομάντιλα πατσαβούρες όλες εκτός απο μια που με πλησιάζει..ενώ καθησα αρκετή ωρα απο μακριά να δώ καποια κίνηση του στυλ καποια να τσιμπήση κάποιων να παει τουαλέτα..αλλά τιποτα.
Μου λέει ενώ ήμουν στη στάση του λεοφωριου παρε χαρτομάντιλα τελικά πήρα για να γίνει η κουβέντα της λεω πως παει εδώ;
καλα λέει της λεω είσαι ομορφη μην πολυλογώ λεω να σου δώσο δέκα ευρώ να κάνουμε κάτι περισσότερο..τσαντιζεται κ παει κ λέει κάτι στις άλλες με κοιτούν τσαμπουκαλεμενα..μην γίνω ρεζίλι στον κόσμο μπαίνω στο λεοφορειο το 051 κ φεύγω..
Συνοψίζοντας δεν ειναι εύκολο..
Ακόμα φίλε μου dmtrsxxx σε παρακαλώ αν ειναι εύκολο μηπως μπορείς να περιεγραψεις  τα χαρακτηριςτηκα της κοπελιάς που εγινε το σκηνικό;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
βλεπω με ενδιαφερον υπαρχει τεραστια αναγκη για γυφτικη σαρκα  :heavymetalbig:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
κατω απο γεφυρα κηφισσου με πετρου ραλλη ειδα τις προαλες, φιδισιο κορμι μαυρο κολητο λιγο πανω απο γονατο βαδιζε μονη κινηση απο φορτηγα ωρα αιχμης...

... αλλα ρε τυποι ηταν ξυπολυτη μες στη μπιχλα ειναι εκει θα χαν οι πατουσες 1 ποντο ορυκτελαια, πως να μπεις?

:undecided: :undecided: :undecided: :undecided: :undecided: :undecided: :undecided: :undecided:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
κατω απο γεφυρα κηφισσου με πετρου ραλλη ειδα τις προαλες, φιδισιο κορμι μαυρο κολητο λιγο πανω απο γονατο βαδιζε μονη κινηση απο φορτηγα ωρα αιχμης...

... αλλα ρε τυποι ηταν ξυπολυτη μες στη μπιχλα ειναι εκει θα χαν οι πατουσες 1 ποντο ορυκτελαια, πως να μπεις?

:undecided: :undecided: :undecided: :undecided: :undecided: :undecided: :undecided: :undecided:
πως το περιγράφεις  ετςι θα μας αποτελειωσεις..δεν βλέπεις που είμαστε τρελοί..ας εχει ορυκτελαια δεν με πειραζει καθόλου..

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306

Εγώ δεν θα μπαινα...μήπως όμως τελικά ισχύει αυτό που λέει ο Gordon Ramsey? "Ή νοστιμιά κρύβεται στο βρώμικο" όπως έλεγε ο αείμνηστος

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
Ξανά. ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Λεπτομέρειες ζήτησα, πες μας μέρος και τι ώρα. Τόσο δύσκολο είναι να απαντήσεις σε αυτές τις δύο ερωτήσεις; 

Χαλκοκονδύλη την πετυχα, ζήτησε τσιγάρο, της λεω να σου δώσω το πούρο μου...συμφωνήσαμε στα 15 ευρω και την ξεσκισα στο κριστιανα. Μαρία με 3 παιδιά από ζεφύρι.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγώ δεν θα μπαινα...μήπως όμως τελικά ισχύει αυτό που λέει ο Gordon Ramsey? "Ή νοστιμιά κρύβεται στο βρώμικο" όπως έλεγε ο αείμνηστος
O Ramsey ζει τύπε. Μήπως εννοείς τον Bourdain που τα βρώμικα τα τσάκιζε με τα παραπάνω όπου τα πετύχαινε;

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά είχε κάτι γύφτους άστεγους όλων των ηλικιών καμιά 15-20αριά άτομα ανάμεσα τους κάτι μικρά ωραία και μου λέγανε με 5 ευρώ να πάμε στις τουαλέτες που έχει το λιμάνι στην έξοδο για τον ηλεκτρικό δίπλα στην καντίνα. Αλλά θέλανε τα λεφτά μπροστά και μου είπαν δώσε τα 5 ευρώ να πάρω τσιγάρα και κοκακόλα και περίμενε με εκεί και έρχομαι.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.941
Πόντοι
2.846
...  και  μην  ξεχνατε  τυποι  μου  "  Η  Εκδικηση   της γυφτιας " ... με οτι κι  αν  αυτο  συνεπαγεται  :cool2: :cool2:

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306

Stories

Νέο!