Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 806K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
603
Πόντοι
81
Καλημερα στους συναγωνιστές gypsylovers γουστάρω και γω τρελά βρόμικο σκηνικό με γυφτάκια με καυλώνουν απίστευτα. έχω κάνει τις βόλτες μου στο Κιφησσο αλλά δεν έκατσε κάτι καλό όπως είχα γράψει και στο forum
έλεγα να κάνω καμιά βόλτα προς Παιανία Μαρκόπουλο Κορωπι έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάτι καταυλισμοί εκεί αλλά δε ξέρω που ακριβώς(αν ξέρει κανείς ας μου πει)  απλά να κόψω κινηση απ τ αμάξι και αν δω κάτι να χωθώ..  :tn04:

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Καλημερα στους συναγωνιστές gypsylovers γουστάρω και γω τρελά βρόμικο σκηνικό με γυφτάκια με καυλώνουν απίστευτα. έχω κάνει τις βόλτες μου στο Κιφησσο αλλά δεν έκατσε κάτι καλό όπως είχα γράψει και στο forum
έλεγα να κάνω καμιά βόλτα προς Παιανία Μαρκόπουλο Κορωπι έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάτι καταυλισμοί εκεί αλλά δε ξέρω που ακριβώς(αν ξέρει κανείς ας μου πει)  απλά να κόψω κινηση απ τ αμάξι και αν δω κάτι να χωθώ..  :tn04:

Εκεί ξεχνά το..αυτές έχουν σπόνσορες συζύγους πακιστανια που τους ελληνοποιησαν..απ την άλλη του κορωπιου είναι κάποιες που ξέρουν ακορντεόν και ο νταβας είναι στη γωνιά... Κηφισος αιγαλεω ευελπιδων το τόξο της επιτυχίας

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.268
Πόντοι
3.656
Χαλκοκονδύλη την πετυχα, ζήτησε τσιγάρο, της λεω να σου δώσω το πούρο μου...συμφωνήσαμε στα 15 ευρω και την ξεσκισα στο κριστιανα. Μαρία με 3 παιδιά από ζεφύρι.

Ευχαριστώ πολύ. Αν ήταν νεαρή και με μεγάλη μύτη ξέρω ποια λες

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.489
Πόντοι
3.436
Πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά είχε κάτι γύφτους άστεγους όλων των ηλικιών καμιά 15-20αριά άτομα ανάμεσα τους κάτι μικρά ωραία και μου λέγανε με 5 ευρώ να πάμε στις τουαλέτες που έχει το λιμάνι στην έξοδο για τον ηλεκτρικό δίπλα στην καντίνα. Αλλά θέλανε τα λεφτά μπροστά και μου είπαν δώσε τα 5 ευρώ να πάρω τσιγάρα και κοκακόλα και περίμενε με εκεί και έρχομαι.
απατεωνιά δεν θα έρχονταν ποτε οςο θα ερχόμουν εγώ αλλο τόσο θα έρχονταν κ αυτη.
Όλοι τη ξέρουμε την σωστή διαδικασία κ αυτη που ανάφερε η συγκεκριμένη δεν ηταν η σωςτη.
Ραντεβου στη τουαλέτα θα πάρει το νόμισμα θα αρχίσει το τςιμπουκακι κ οτι αλλο εχει συμφωνηθεί.
Μου εχει τύχει κ εμένα στο Πάρκιν στο Αττικό νοςοκομειο δώσε λεφτα λέει κ πήγαινε κ έρχομαι..
Άντε γεια τις λεω..

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
886
Πόντοι
81
Τι καταυλισμούς τύπε giannis2006? Σε τρώει ο πισινός σου για μπλεξίματα εκεί πέρα, να πας για μαλλί και να βγείς κουρεμένος? Αν σε ελκύει αυτή η κατηγορία τόσες κυκλοφορούν στον δρόμο. Μακρυά από τα γκέτο.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
Αλλη μια γυφτοπουλα σε καποια βαλκανικη χωρα

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Γύφτισσα (εκπολιτισμενη) από Γιαννιτσά. Πολλή μαυρίλα στα Γιαννιτσά. Χάλια μάπα αλλά κορμί σφιχτό άψογο και διάθεση στο φουλ. Γύφτισσα χαμηλοκωλα έχετε δει ποτέ; Έχουν άριστες αναλογίες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.268
Πόντοι
3.656
Γύφτισσα (εκπολιτισμενη) από Γιαννιτσά. Πολλή μαυρίλα στα Γιαννιτσά. Χάλια μάπα αλλά κορμί σφιχτό άψογο και διάθεση στο φουλ. Γύφτισσα χαμηλοκωλα έχετε δει ποτέ; Έχουν άριστες αναλογίες.

Σου είναι δύσκολο να γράψεις μέρος, ώρα, κόστος;

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Είναι παλιά ιστορία. 15-16 χρόνια πριν. Συμφοιτήτρια σε επαρχιακή πόλη. Χρήματα δεν χρειάστηκαν, επιμονή χρειάστηκε. Δεν ητο επαγγελματίας, και όχι, δεν τη λέγανε Εύα.

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.527
Πόντοι
2.596
2 μαζί στη Βουδαπέστη πολλά χρόνια πριν. ήταν όμως ξεπέτα και αρπακτή (για αυτές). ωραίες γκόμενες πάντως...

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.489
Πόντοι
3.436
Οχχ τι έκανες τώρα αγκιξες αιαισθητο θέμα..εχω τρελά με δαύτες.. Καλη η Βουδαπέστη αλλά είναι λίγο μακριά εδώ Αθήνα έχει τίποτα καλο.. ας είναι και πιο έξω καμία Κόρινθο κάνα Κιάτο..
Θα μου πείτε στους οίκους τόσες είναι..
Δεν διαφωνο αλλά αλλο αν την ψαρέψεις από κάνα παρκιν είναι άλλη φάση..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οχχ τι έκανες τώρα αγκιξες αιαισθητο θέμα..εχω τρελά με δαύτες.. Καλη η Βουδαπέστη αλλά είναι λίγο μακριά εδώ Αθήνα έχει τίποτα καλο.. ας είναι και πιο έξω καμία Κόρινθο κάνα Κιάτο..
Θα μου πείτε στους οίκους τόσες είναι..
Δεν διαφωνο αλλά αλλο αν την ψαρέψεις από κάνα παρκιν είναι άλλη φάση..
επισης αντι να κανεις την θητεια σου, μπορεις να καταταγεις στην λεγεωνα των ξενων. ειναι αλλη φαση. μπορεις να γυρισεις με παρασημα ή και καθολου.

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    145,7 KB · Εμφανίσεις: 101
  • Hepatitis.jpg
    Hepatitis.jpg
    107,9 KB · Εμφανίσεις: 48

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.292
Πόντοι
41.129
Επιστροφη στον τοπο του εγκληματος... στα Κτελ στον κηφισο.

Εκει δεν ηταν η 18αρα γυφτοπουλα που ειχα γαμησει την προηγουμενη φορα με ενα κρουασαν τσαμπιον,

αλλα η μουνα η ξαδερφη της η Βαλαντω... Σεξι κορμι θανατηφορο.

Φορουσε ενα βρωμικο τζιν κολλητο σκισμενο και παντοφλες με καλτσα....  τι κωλαρα εχεις μωρη Βαλαντω  :heavymetalbig:

Πηγα διπλα στο σουβλατζιδικο και πηρα ενα τυλιχτο πιτα γυρο απολα και της προσφερα στο χερι.

Το δεχτηκε με ευχαριστηση και το καταβροχθισε ενω ειχαμε κουβεντα και καναμε παζαρι...

Πιο διπλα στο κτελ αργολιδας μια κακομουτσουνη ελληνιδα με παρακολουθουσε και ζηλευε που ειχα δωσει σημασια στη γυφτοπουλα,

εβραζε απο μεσα της.

Πηγα στην τουαλετα και σε λιγο ηρθε η Βαλαντω, κατεβασα τη φορμα μου και η βαλαντω ξεδιπλωσε το παπαρι μου και το εβαλε στο στομα της

με ετζουζε λιγο το πουτσοκεφαλο απο το τζατζικι αλλα περασε γρηγορα.

Πιπα πολυ καλη χωρις δοντι με ντιπ θροτ και πολυ σαλιο...

Τα εχυσα ολα μεσα στο στομα της χωρις να την ρωτησω κινηση που τη νευριασε εμφανως αλλα τα βρηκαμε με ενα ακομα κερασμα τυλιχτο γυρο

κοτοπουλο απολα αυτη τη φορα.

Οποιος θελει παραπανω πληροφοριες να του στειλω πμ  :heavymetalbig:

MrNostalgia

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
48
Πόντοι
1
Πριν λίγες μέρες(νύχτες δλδ. γιατί ήταν βράδυ) έπινα καφέ σε εβερεστ και μιά 25χρονη αλβανοτσιγγάνα ήρθε στο τραπέζι μου και με θερμοπαρακαλούσε να της δώσω χρήματα. Της έδωσα 2Ε να πάρει τυρόπιτα. Πήρε και κάθισε μαζί μου. Την έφαγε και συνέχισε να μου ζητάει. Πιό γαλυφιάρικα τώρα  :smitten: Την ρώτησα τι θα μου δώσει και με πονηρό χαμόγελο μούπιασε το μπούτσο,  που ακαριαία έγινε πεοπύραυλος :bigdick: Της λέω με 5Ε να μου πάρει τσιμπούκι και δέχτηκε :pipa1:
Σε 2 λεπτά είμαστε στο αυτοκίνητο και με ρουφάει  :pipa1: Τα κατάπιε ΟΛΑ! Της λέω να πάμε σπίτι μου και δέχτηκε με χαρά.. :) ;)
Την έκανα μπάνιο και την-εγαμούσα  :fuck2: :pipa3: :takethis: ολονυχτίς. Ωραίο σφιχτό μουνί, ατέλειωτα ποδια και κώλος πέτρα. Μισάωρο σίγουρα την κάρφωνα στο μουνί και τα καυλοβογγητά της με θέριευαν περισσότερο. Ξανά τσιμπούκι και κωλοδάχτυλο, να ανοίξει το κωλί....  :s&m_1: :fuck1: Η στενή σούφρα της πήρε φωτιά στη συνέχεια της νύχτας.... :erection: :assshake: :wanker:
Μετά από κάνα 5ωρο της είπα να φύγει δίνοντάς της 20Ε. Έφυγε "στραβοπερπατώντας" απ το ξεκώλιασμα. 

στην τελευταία φώτο είναι η ίδια?

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.766
Πόντοι
1.056
Επιστροφη στον τοπο του εγκληματος... στα Κτελ στον κηφισο.

Εκει δεν ηταν η 18αρα γυφτοπουλα που ειχα γαμησει την προηγουμενη φορα με ενα κρουασαν τσαμπιον,

αλλα η μουνα η ξαδερφη της η Βαλαντω... Σεξι κορμι θανατηφορο.

Φορουσε ενα βρωμικο τζιν κολλητο σκισμενο και παντοφλες με καλτσα....  τι κωλαρα εχεις μωρη Βαλαντω  :heavymetalbig:

Πηγα διπλα στο σουβλατζιδικο και πηρα ενα τυλιχτο πιτα γυρο απολα και της προσφερα στο χερι.

Το δεχτηκε με ευχαριστηση και το καταβροχθισε ενω ειχαμε κουβεντα και καναμε παζαρι...

Πιο διπλα στο κτελ αργολιδας μια κακομουτσουνη ελληνιδα με παρακολουθουσε και ζηλευε που ειχα δωσει σημασια στη γυφτοπουλα,

εβραζε απο μεσα της.

Πηγα στην τουαλετα και σε λιγο ηρθε η Βαλαντω, κατεβασα τη φορμα μου και η βαλαντω ξεδιπλωσε το παπαρι μου και το εβαλε στο στομα της

Πιπα πολυ καλη χωρις δοντι με ντιπ θροτ και πολυ σαλιο...

Τα εχυσα ολα μεσα στο στομα της χωρις να την ρωτησω κινηση που τη νευριασε εμφανως αλλα τα βρηκαμε με ενα ακομα κερασμα τυλιχτο γυρο

Οποιος θελει παραπανω πληροφοριες να του στειλω πμ  :heavymetalbig:
:undecided: :undecided: :undecided:
Τα καταπιε;Ολη αυτη η ρομαντικη περιπετεια μονο με 2 τυλιχτα;; :new_shocked: :new_shocked:
                                                    :respect:

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
  τι κωλαρα εχεις μωρη Βαλαντω  :heavymetalbig:

...

-Μιλαμε αυτο ειναι sex stories ανωτερου πολιτισμου...η τριλογια μετα το κρουασαν πηγαμε στα πιτογυρα της Βαλαντως..ο κωλος σου Βαλαντω.
Σου τσουζει ο πουτσος αμα φαει η αλλη τζατζικι?Ομολογω δεν το ηξερα!
Εμ ηθελε κοτοπουλακι η τυπισσα...με τα χοιρινα και τις μαλακιες πως να κρατησει κωλο η βαλαντω... :)

ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΗ ΒΑΛΑΝΤΩ ΚΑΙ ΤΗ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τυπε στον κηφισσο πας σαν ταξιδιωτης η μονο για τσαρκα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom