kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.029
- Πόντοι
- 1.706
ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ
Αν πληρώνει φόρους εισοδήματος τέλος επιτηδευματος λογιστή ΦΠΑ εφκα τότε ασφαλώς κ τον συμφέρει το εφτακσαρικοAν και δε γνωρίζω καθόλου το θέμα, επειδή φαίνεται να έμαθες πράγματα, ας ρωτήσω. Τον ίδιο τον πακετά τι τον συμφέρει και ποιά είναι άραγε τα νούμερα; 700 ευρώ πάγιο με όλα πληρωμένα ή 5-6 ευρώ την παραγγελία και αυτός μπλοκάκι; Γιατί εμένα η όλη ιστορία μου θυμίζει δημοσιουπαλληλίκι από τη μια, ελεύθερο επάγγελμα από την άλλη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό θέλω να καταλάβω και γω, πόση ΦΩΤΟΠΟΥΛΙΑΣΗ κρύβουμε ακόμα μέσα μας.
Μισό, τώρα δεν πληρώνει φόρο εισοδήματος για το 700ρι;Αν πληρώνει φόρους εισοδήματος τέλος επιτηδευματος λογιστή ΦΠΑ εφκα τότε ασφαλώς κ τον συμφέρει το εφτακσαρικο
Σιγουρα συμφερει να εισαι μισθωτος απο μπλοκακι, αλλα δεν καταλαβαινω την λογικη να γινει μια εταιρια φιλανθρωπικο ιδρυμα. Αν οπως ειπες το efood μαζευει τους ντελιβεραδες απο τα φαγαδικα τοτε συμφερει ακομα περισσοτερο να φυγει ο ντελιβερας απο το efood (αφου το καινουργιο εργασιακο καθεστως δεν τον συμφερει) και να παει απευθειας σε φαγαδικο ή αλλου που υπαρχει ζητηση με καλυτερα λεφτα. Μου μυριζει πολυ η ολη υποθεση ανταγωνιστες η αντιπολιτευση με την ρητορικη.Αν πληρώνει φόρους εισοδήματος τέλος επιτηδευματος λογιστή ΦΠΑ εφκα τότε ασφαλώς κ τον συμφέρει το εφτακσαρικο
Σοβαρά;Τον άλλον μήνα
Δλδ κραταν κ πολλά ευρώ κ τα πληρώνουν μετά από ένα μήνα με σαράντα μέρες
Φαντάσου ότι σε εταιρίες που πουλάν αέρα σε περίπτωση που βρεθούν κανόνι την άλλη μέρα εχουν στο ταμείο τους σαράντα ημερών εισπράξεις κ εύκολα εξαφανιζολ
Άρα δηλαδή ανακοίνωσαν για 100 άτομα ότι θα συνεχίσουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες και έγινε ολόκληρο θέμα;Με το τελευταίο που γράφεις συμφωνώ, ήταν μαλακία τους γιατί για 100 άτομα πάθανε πολύ χειρότερη ζημιά σε αρνητική διαφήμιση και σίγουρη απώλεια πελατείας.
Ο φόρος κ το εφκα πληρώνεται από την e food κ του μένει το εφτακοσαρι kαθσροΜισό, τώρα δεν πληρώνει φόρο εισοδήματος για το 700ρι;
Μετα θα πληρωνει ο ιδιος εφκα,123 γιουρα ελαχιστο που τωρα δεν πληρωνει.Μισό, τώρα δεν πληρώνει φόρο εισοδήματος για το 700ρι;
Μετα θα πληρωνει ο ιδιος εφκα,123 γιουρα ελαχιστο που τωρα δεν πληρωνει.
Διάβασε προσεκτικά τι έγραψαΣιγουρα συμφερει να εισαι μισθωτος απο μπλοκακι, αλλα δεν καταλαβαινω την λογικη να γινει μια εταιρια φιλανθρωπικο ιδρυμα. Αν οπως ειπες το efood μαζευει τους ντελιβεραδες απο τα φαγαδικα τοτε συμφερει ακομα περισσοτερο να φυγει ο ντελιβερας απο το efood (αφου το καινουργιο εργασιακο καθεστως δεν τον συμφερει) και να παει απευθειας σε φαγαδικο ή αλλου που υπαρχει ζητηση με καλυτερα λεφτα. Μου μυριζει πολυ η ολη υποθεση ανταγωνιστες η αντιπολιτευση με την ρητορικη.
Ο φόρος κ το εφκα πληρώνεται από την e food κ του μένει το εφτακοσαρι kαθσρο
Ναι, η ασφάλιση προφανώς είναι δική του αλλά το 700ρι μπορεί κάλλιστα να γίνει 1500ρι μη σου πω και 2000λιαρο για κάποιον που έχει όρεξη για δουλειά. +τα τιπς που είναι μαύρα και αφορολόγητα όπως και τώρα.Μετα θα πληρωνει ο ιδιος εφκα,123 γιουρα ελαχιστο που τωρα δεν πληρωνει.
Θα μπει ο χελ να μας τα πει
220 είναι το ελάχιστοΜετα θα πληρωνει ο ιδιος εφκα,123 γιουρα ελαχιστο που τωρα δεν πληρωνει.
Αν ισχύει πάντως το 5-6 ευρώ ανα παραγγελία μιλάμε για πολύ καλό χρήμα σε όσους έχουν όρεξη για δουλειά.220 είναι το ελάχιστο
Εκτός από αγρότες με τιμολόγια που είναι 123
Νοπ,αντι για 10 ατομα πχ θα εχει 20 τωρ, αφου δεν επιβαρυνεται με εξοδα η εταιρεια,μικροτερο μεριδιο για τους ντελιβεραδες.Αυτα τα πλανα για το κερδος τα καναν και οι σοβιετ πριν 50 χρονια κι οταν εγραφε ο Κορνηλιος για την επικειμενη καταρρευση βγαζανε καπνουςΕνα ειναι το οξυμωρο,μια νεοφιλευθερη κυβερνησηπου προωθει την ελευθερη αγορα,γιατι κοιταει να βολεψει ολα τα ικανοτατα μελη,στελεχη,σογια σε δημοσιες υπηρεσιες (προεδροι,αντιπροεδροι,ειδικοι συμβουλοι κλπ) καιδεν τους αφηνει να πλουτισουν υπο ισοις οροις οπως οι υπολοιποιΝαι, η ασφάλιση προφανώς είναι δική του αλλά το 700ρι μπορεί κάλλιστα να γίνει 1500ρι μη σου πω και 2000λιαρο για κάποιον που έχει όρεξη για δουλειά. +τα τιπς που είναι μαύρα και αφορολόγητα όπως και τώρα.
Τσιμπάνε στο τυράκι οι πακεταδες χωρίς να υπολογίζουν εφκα εφορία τέλος επιτηδευματος λογιστή ΦΠΑ κ εφκα άρα μαζί με βενζίνη θα του μένουν λιγότερα περίπου δύο ευρώ ανά παραγγελιαΑν ισχύει πάντως το 5-6 ευρώ ανα παραγγελία μιλάμε για πολύ καλό χρήμα σε όσους έχουν όρεξη για δουλειά.
Γιατί πόσες βγάζει την ώρα κάποιος που δουλεύει ;
Δεν ξέρω, απλά ακούω οτι ένας μέσος ντελιβεράς ήδη τώρα που μιλάμε είναι άνετα στο 2000λιαρο και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να ξεπερνάει και το 2500ρι. Βέβαια με τους ρυθμούς που τους βλέπουμε να οδηγάνε στους δρόμους αλλά και τα λεφτά που βγάζουν με το τίποτα δεν τα βγάζουν πολλοί αντίστοιχα.Τσιμπάνε στο τυράκι οι πακεταδες χωρίς να υπολογίζουν εφκα εφορία τέλος επιτηδευματος λογιστή ΦΠΑ κ εφκα άρα μαζί με βενζίνη θα του μένουν λιγότερα περίπου δύο ευρώ ανά παραγγελια
Κ δεν θα έχει 14 Μισθούς σα μισθωτός
Ένας ντεμιβερας με 50 ώρες την εβδομάδα παίρνεις 4,30 την ώρα στη μεγαλύτερη αλυσίδα πίτσας με πληρωμένη εφορία εφκα από εργοδότη με 14 Μισθούς και φυσικά κατά μέσω όρο κάνει 25-30 παραγγελίες την ημέραΔεν ξέρω, απλά ακούω οτι ένας μέσος ντελιβεράς ήδη τώρα που μιλάμε είναι άνετα στο 2000λιαρο και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να ξεπερνάει και το 2500ρι. Βέβαια με τους ρυθμούς που τους βλέπουμε να οδηγάνε στους δρόμους αλλά και τα λεφτά που βγάζουν με το τίποτα δεν τα βγάζουν πολλοί αντίστοιχα.