You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
E-food: «Freelancing ή απόλυση»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 187
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Με το τελευταίο που γράφεις συμφωνώ, ήταν μαλακία τους γιατί για 100 άτομα πάθανε πολύ χειρότερη ζημιά σε αρνητική διαφήμιση και σίγουρη απώλεια πελατείας. Για τις ασφαλιστικές εισφορές που γράφεις, δεν ισχύει γιατί οι freelancers θα πρέπει οι ίδιοι να πληρώνουν τις εισφορές τους, ως ελεύθεροι πλέον επαγγελματίες, επομένως μηδέν εις το πηλίκον. Το πρόβλημα με τ' ασφαλιστικά ταμεία είναι ότι τα κατακρεούργησαν όλες οι κυβερνήσεις με τις διεφθαρμένες διοικήσεις που έβαζαν, τα κούρεψαν με τις ευλογίες της τότε 'τροϊκας' και βέβαια τα αποτέλειωσε η μαύρη εργασία γιατί εκεί είναι το πρόβλημα. Στην Κύπρο όμως όταν μπήκε το ΔΝΤ έβαλαν βέτο και τους είπαν "οκ σε όλα, αλλά τα ταμεία δεν τα πειράζετε" και έτσι ακριβώς έγινε. Αλλά οι Κύπριοι είναι πιο μάγκες, ή τουλάχιστον πολύ λιγότερο καθίκια απο μας.Το πρόβλημα είναι ότι δεν πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές για τους εργαζόμενους στους freelancers, το σύστημα υγείας κλονίζεται με τέτοιες συμπεριφορές και όταν εγώ και εσύ πρέπει να πάμε με 166 στο νοσοκομείο έκτακτα θα αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση χειρότερη από αυτή που θα βρίσκαμε εάν πλήρωναν τις ασφαλιστικές εισφορές όλοι. Νόμιμοι είναι , γούστο τους και καπέλο τους εάν θα ανανεώσουν μια σύμβαση , γούστο τους και καπέλο τους εάν δίνουν μόνο την δυνατότητα για freelancer κτλ Αλλά α) Το κράτος δεν έπρεπε να το επιτρέπει β) Για 100 άτομα μπροστά στις 3000 που έχουν ας μην στέλνανε αυτό το μύνημα , ας προσλάμβαναν από εδώ και πέρα μόνο freelancers θα χάνανε ελάχιστα χρήματα και δεν θα έτρωγαν κράξιμο.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
να δουμε τωρα ποσοι λαθρο ειναι οργανωμενοι σε σωματεια και τι ομοιογενεια υπαρχει.
Αλβανοι,Γεωργιανοι,Πακι το 90 τοις εκατο και κατι ψιχουλα Ελληνες.
Αλβανοι,Γεωργιανοι,Πακι το 90 τοις εκατο και κατι ψιχουλα Ελληνες.
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.415
- Πόντοι
- 736
Ασφαλιστικές εισφορές πληρώνει ο ΤΕΒΕ , ο freelancer πληρώνει μόνο φόρο. Σε κάθε περίπτωση όταν το κράτος υποχρεώνει και τον εργοδότη να πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές σίγουρα είναι περισσότερα τα έσοδα. Να βοηθήσει το κράτος μια εταιρεία που είναι σε προβληματικό κλάδο όχι τον πιο χρυσοφόρο κλάδο την εποχή της πανδημίας. Η e food έχει ευθύνη για το ηθικό του μηνύματος , το κράτος για τον νόμο που ψήφισε.Με το τελευταίο που γράφεις συμφωνώ, ήταν μαλακία τους γιατί για 100 άτομα πάθανε πολύ χειρότερη ζημιά σε αρνητική διαφήμιση και σίγουρη απώλεια πελατείας. Για τις ασφαλιστικές εισφορές που γράφεις, δεν ισχύει γιατί οι freelancers θα πρέπει οι ίδιοι να πληρώνουν τις εισφορές τους, ως ελεύθεροι πλέον επαγγελματίες, επομένως μηδέν εις το πηλίκον. Το πρόβλημα με τ' ασφαλιστικά ταμεία είναι ότι τα κατακρεούργησαν όλες οι κυβερνήσεις με τις διεφθαρμένες διοικήσεις που έβαζαν, τα κούρεψαν με τις ευλογίες της τότε 'τροϊκας' και βέβαια τα αποτέλειωσε η μαύρη εργασία γιατί εκεί είναι το πρόβλημα. Στην Κύπρο όμως όταν μπήκε το ΔΝΤ έβαλαν βέτο και τους είπαν "οκ σε όλα, αλλά τα ταμεία δεν τα πειράζετε" και έτσι ακριβώς έγινε. Αλλά οι Κύπριοι είναι πιο μάγκες, ή τουλάχιστον πολύ λιγότερο καθίκια απο μας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το ότι η διαχείριση μας για τα ασφαλιστικά ταμεία ήταν τραγική συμφωνώ στο 1000% μαζί σου
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.076
- Πόντοι
- 22.266
Λοιπόν σήμερα το μεσημέρι μιλούσα για άλλα πράγματα επαγγελματικά με τον μεγαλύτερο. Συνεργάτη της e-food και μου εξηγούσε ότι η εταιρία e food θελει να απομονώσει όλα τα φαγαδικα έχοντας η ίδια όλους τους πακεταδες ώστε να εξαρτουνται από το delivery οι συνεργάτες ώστε να ανεβάσουν τα ποσοστά τους μετέπειτα ως. Προς τους συνεργατες--φαγαδικα
Ενώ τώρα τους δινουν μισθό 700 ευρώ ανεξαρτήτως παραγγελιών τους πακεταδες ,,με το κόλπο μπλοκακι θα τους δίνουν 5-6 ευρώ την παραγγελία αλλά ο παλέτας έχει μέσα σε αυτό το ποσό ΦΠΑ , εφορία εισόδημα,τέλος επιτηδεύματος , εφκα μηχανάκι βενζίνη,
Αν όμως είναι Πακιστανός ή Αφγανός με ροζ. Κάρτα ασύλου θα. Γράφει στα αρχιδια τους τις υποχρεώσεις ως προς το κράτος
Αυτά ......έτσι απλα
Ενώ τώρα τους δινουν μισθό 700 ευρώ ανεξαρτήτως παραγγελιών τους πακεταδες ,,με το κόλπο μπλοκακι θα τους δίνουν 5-6 ευρώ την παραγγελία αλλά ο παλέτας έχει μέσα σε αυτό το ποσό ΦΠΑ , εφορία εισόδημα,τέλος επιτηδεύματος , εφκα μηχανάκι βενζίνη,
Αν όμως είναι Πακιστανός ή Αφγανός με ροζ. Κάρτα ασύλου θα. Γράφει στα αρχιδια τους τις υποχρεώσεις ως προς το κράτος
Αυτά ......έτσι απλα
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.415
- Πόντοι
- 736
Έτσι είναι αδερφέ τα είπες ολαΛοιπόν σήμερα το μεσημέρι μιλούσα για άλλα πράγματα επαγγελματικά με τον μεγαλύτερο. Συνεργάτη της e-food και μου εξηγούσε ότι η εταιρία e food θελει να απομονώσει όλα τα φαγαδικα έχοντας η ίδια όλους τους πακεταδες ώστε να εξαρτουνται από το delivery οι συνεργάτες ώστε να ανεβάσουν τα ποσοστά τους μετέπειτα ως. Προς τους συνεργατες--φαγαδικα
Αυτά ......έτσι απλα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.983
- Πόντοι
- 6.256
Δεν καταλαβαινουν απο τετοια οι βολεμενοι γλυφτες των κομματων.Το ίδιο καθεστώς ισχύει και στους Μηχανικούς που δεν είναι δουλειά με τις ελάχιστες ικανότητες.
αλλά και έτσι να είναι….δεν πρέπει μα έχουν και αυτοί κάποια βασικά δικαιώματα; Με το μπλοκάκι τους γαμαει το κράτος με τις εφορίες τις εισφορές κτλπ…δεν είναι οτι βγάζουν και τα τρέλα για ένα μεροκάματο πανε
Εγω εχω εμπιστοσυνη στον αποφοιτο του χαρβαρντ,
Τιποτα δε θα ειναι οπως παλια, θα ειναι χειροτερα,
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.076
- Πόντοι
- 22.266
Ο πελατης μου είναι ο μεγαλύτερος συνεργάτης της e food οπότε αν κ εγώ άσχετος Με το αντικείμενο εkεινος το ξέρει από πρώτο χεριΈτσι είναι αδερφέ τα είπες ολα
Σε ποιον ανήκει η e-food;
Αντώναρος για efood: Ας μας πουν ξεκάθαρα και χωρίς περικοκλάδες σε ποιον ανήκει η εταιρεία - Documento
Το ερώτημα σε ποιον ανήκει η εταιρεία efood θέτει με ανάρτησή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνοντας πως «πολλά γράφονται». Προσθέτει πως έσβησε τη σχετική εφαρμογή από το κινητό του τηλέφωνο προσθέτοντας πως η εταιρεία βασιζόμενη...
www.documentonews.gr
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.983
- Πόντοι
- 6.256
ΜπαααΛοιπόν σήμερα το μεσημέρι μιλούσα για άλλα πράγματα επαγγελματικά με τον μεγαλύτερο. Συνεργάτη της e-food και μου εξηγούσε ότι η εταιρία e food θελει να απομονώσει όλα τα φαγαδικα έχοντας η ίδια όλους τους πακεταδες ώστε να εξαρτουνται από το delivery οι συνεργάτες ώστε να ανεβάσουν τα ποσοστά τους μετέπειτα ως. Προς τους συνεργατες--φαγαδικα
Αυτά ......έτσι απλα
Αυτα δε γινονται στην ελλαδα
Απο τον ιουλιο του 19 ολα αλλαξαν
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ποσοι λαθρο ειναι οργανωμενοι σε σωματεια,θα μας πει κανεις
Ρώτα τον μετά από πόσες μέρες του δίνουν τα χρήματα από τις παραγγελίες..Ο πελατης μου είναι ο μεγαλύτερος συνεργάτης της e food οπότε αν κ εγώ άσχετος Με το αντικείμενο εkεινος το ξέρει από πρώτο χερι
Νάσο αυτή είναι ερώτηση για το νήμα των λαθρολαγνων..ποσοι λαθρο ειναι οργανωμενοι σε σωματεια,θα μας πει κανεις
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.415
- Πόντοι
- 736
Σε γάτους σίγουραΣε ποιον ανήκει η e-food;
Αντώναρος για efood: Ας μας πουν ξεκάθαρα και χωρίς περικοκλάδες σε ποιον ανήκει η εταιρεία - Documento
Το ερώτημα σε ποιον ανήκει η εταιρεία efood θέτει με ανάρτησή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνοντας πως «πολλά γράφονται». Προσθέτει πως έσβησε τη σχετική εφαρμογή από το κινητό του τηλέφωνο προσθέτοντας πως η εταιρεία βασιζόμενη...www.documentonews.gr
Γιατί δεν λένε τα ονόματα απο τα γατοπουλα;Σε γάτους σίγουρα
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ειναι παντου τυπε,γιατι και πως ζουν αναμεσα μαςΡώτα τον μετά από πόσες μέρες του δίνουν τα χρήματα από τις παραγγελίες..
Νάσο αυτή είναι ερώτηση για το νήμα των λαθρολαγνων..
Απο ποτε ρε εγιναν μετοχοι στην efood ολοι αυτοι που θα πουν σε μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρια τι θα κανει με τους εργαζομενους της? Εχουμε γυρισει μου φαινεται στις εποχες του οχλου με πυρσους που ακολουθουνε σαν προβατα. Ο ελον θα ειχε ηδη καταργησει το delivery by efood και θα ψαχναν ολοι δουλεια για να το ευχαριστηθουνε. Μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος ρε.
Λαθρολαγνοι..ειναι παντου τυπε,γιατι και πως ζουν αναμεσα μας
Ρε νιαμού..
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.983
- Πόντοι
- 6.256
Ο κουλης μας ειναι περηφανος για τους νιγηριανους,
Για τους ελληνες δεν εχει χρονο
Για τους ελληνες δεν εχει χρονο
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.351
- Πόντοι
- 5.506
Aν και δε γνωρίζω καθόλου το θέμα, επειδή φαίνεται να έμαθες πράγματα, ας ρωτήσω. Τον ίδιο τον πακετά τι τον συμφέρει και ποιά είναι άραγε τα νούμερα; 700 ευρώ πάγιο με όλα πληρωμένα ή 5-6 ευρώ την παραγγελία και αυτός μπλοκάκι; Γιατί εμένα η όλη ιστορία μου θυμίζει δημοσιουπαλληλίκι από τη μια, ελεύθερο επάγγελμα από την άλλη.Λοιπόν σήμερα το μεσημέρι μιλούσα για άλλα πράγματα επαγγελματικά με τον μεγαλύτερο. Συνεργάτη της e-food και μου εξηγούσε ότι η εταιρία e food θελει να απομονώσει όλα τα φαγαδικα έχοντας η ίδια όλους τους πακεταδες ώστε να εξαρτουνται από το delivery οι συνεργάτες ώστε να ανεβάσουν τα ποσοστά τους μετέπειτα ως. Προς τους συνεργατες--φαγαδικα
Αυτά ......έτσι απλα
Αυτό θέλω να καταλάβω και γω, πόση ΦΩΤΟΠΟΥΛΙΑΣΗ κρύβουμε ακόμα μέσα μας.Απο ποτε ρε εγιναν μετοχοι στην efood ολοι αυτοι που θα πουν σε μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρια τι θα κανει με τους εργαζομενους της? Εχουμε γυρισει μου φαινεται στις εποχες του οχλου με πυρσους που ακολουθουνε σαν προβατα. Ο ελον θα ειχε ηδη καταργησει το delivery by efood και θα ψαχναν ολοι δουλεια για να το ευχαριστηθουνε. Μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος ρε.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.076
- Πόντοι
- 22.266
Τον άλλον μήναΡώτα τον μετά από πόσες μέρες του δίνουν τα χρήματα από τις παραγγελίες..
Νάσο αυτή είναι ερώτηση για το νήμα των λαθρολαγνων..
Δλδ κραταν κ πολλά ευρώ κ τα πληρώνουν μετά από ένα μήνα με σαράντα μέρες
Φαντάσου ότι σε εταιρίες που πουλάν αέρα σε περίπτωση που βρεθούν κανόνι την άλλη μέρα εχουν στο ταμείο τους σαράντα ημερών εισπράξεις κ εύκολα εξαφανιζολ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 392
- Εμφανίσεις
- 20K