Νέα

Δυσκολία στην ολοκλήρωση....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkoooo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αdrianna, εχουμε και εναν φίλο τον Σφερδε που του αρέσει ο λουλουδοπόλεμος
να έρθει και αυτός να παρακολουθήσει το πρόγραμμα σου  :sunglasses:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
[quote author=lagoudakis link=topic=138822.msg3467796#msjavascript:void(0);g3467796 date=1327489108]
δικε μου δεν πιστευω να προλαβε να το βαλει βαθια
[/quote]ουτε στην ακρη δεν εφτασε δικε μου ,ηταν απο πανω και σε καποια φαση αρχησε να κατεβαινει το δαχτυλακι της και της λεω που τα πας αυτο? :2funny:και μου λεει με απορημενο υφος α δεν θελεις? :2funny:φαντασου ποσοι των τρωνε  :2funny:

OP
OP
ririkoooo

ririkoooo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
κοπελιά, το ερωτικό παιχνίδι δεν είναι συνταγή...
αυτό που συμβαίνει στα ζευγάρια (ενδεχομένως λάθος κάνει και ζητάς πληροφορίες από μας τους αλανιάρηδες παραστρατημένους τύπους), είναι το γεγονός ότι μπαίνουν σε διαδικασία ρουτίνας και έλλειψης φαντασίας...

αυτό που πρέπει να προσπαθήσεις είναι να του κάνεις έρωτα με το μυαλό σου (και αυτός με το δικό του)...
το σώμα δεν είναι μια σκέτη  μηχανή... αν δεν υπάρχει ο εγκεφαλικός ερεθισμός πώς θα δουλέψει το μηχάνημα;
για σκέψου το λιγάκι...  ;)

πάντως αν εγώ ήμουν σε διαδικασία με μια της ηλικίας σου, θα προσπαθούσα να αντέχω όσο μπορώ χωρίς να τελειώνω, ώστε να δίνω max απόλαυση στο θηλυκό... κάνε και συ κάτι για να του πάρεις το μυαλό! δε θέλει και πολύ προσπάθεια...
[/qu
μεχρι και string με κροσια εβαλα και σιροπια και χιλια δυο τι αλλο να κανω πια? χαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
στειλ τον  να τον εξετασουμε μια :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Πάντως κι εγώ λογικό το βρίσκω να απευθυνθούν σε ειδικό!
Ήδη προσεφέρθησαν οικοιοθελώς οι δίδες Κέλλυ και Αμάντα να ασχοληθούν με την περίπτωση, με την επαγγελματική ευσυνειδησία που τις διακρίνει.
Οπότε τί να λέμε οι υπόλοιποι;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
κοπελιά, το ερωτικό παιχνίδι δεν είναι συνταγή...
αυτό που συμβαίνει στα ζευγάρια (ενδεχομένως λάθος κάνει και ζητάς πληροφορίες από μας τους αλανιάρηδες παραστρατημένους τύπους), είναι το γεγονός ότι μπαίνουν σε διαδικασία ρουτίνας και έλλειψης φαντασίας...

αυτό που πρέπει να προσπαθήσεις είναι να του κάνεις έρωτα με το μυαλό σου (και αυτός με το δικό του)...
το σώμα δεν είναι μια σκέτη  μηχανή... αν δεν υπάρχει ο εγκεφαλικός ερεθισμός πώς θα δουλέψει το μηχάνημα;
για σκέψου το λιγάκι...  ;)

πάντως αν εγώ ήμουν σε διαδικασία με μια της ηλικίας σου, θα προσπαθούσα να αντέχω όσο μπορώ χωρίς να τελειώνω, ώστε να δίνω max απόλαυση στο θηλυκό... κάνε και συ κάτι για να του πάρεις το μυαλό! δε θέλει και πολύ προσπάθεια...
[/qu
μεχρι και string με κροσια εβαλα και σιροπια και χιλια δυο τι αλλο να κανω πια? χαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χορο της  κοιλιας

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ουτε στην ακρη δεν εφτασε δικε μου ,ηταν απο πανω και σε καποια φαση αρχησε να κατεβαινει το δαχτυλακι της και της λεω που τα πας αυτο? :2funny:και μου λεει με απορημενο υφος α δεν θελεις? :2funny:φαντασου ποσοι των τρωνε  :2funny:
δικε μου γεμισαμε πισωκουνες

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πάντως κι εγώ λογικό το βρίσκω να απευθυνθούν σε ειδικό!
Ήδη προσεφέρθησαν οικοιοθελώς οι δίδες Κέλλυ και Αμάντα να ασχοληθούν με την περίπτωση, με την επαγγελματική ευσυνειδησία που τις διακρίνει.
Οπότε τί να λέμε οι υπόλοιποι;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ευχαριστουμε πολυ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
123 κάνε το καθήκον σου, σε προκαλεί χωρίς αιδώ  
Facial_blast.gif

Stories