ririkoooo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
λατιν κ χιπχοπ κανω ;) αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μασ...εεεελα!!! σε ποια σχολη αν επιτρεπεται???...γουσταρω να μαθω να χορευω latin κ ετσι
λατιν κ χιπχοπ κανω ;) αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μασ...εεεελα!!! σε ποια σχολη αν επιτρεπεται???...γουσταρω να μαθω να χορευω latin κ ετσι
πονηρεπεστο ρε παιδι μου απο την αρχη και νομισαμε αλλα....κανεις και ιδιαιτερα;
123 κάνε το καθήκον σου, σε προκαλεί χωρίς αιδώ
λατιν κανεις και ιδιαιτερα? ποσα η ωρα?javascript:void(0);
λατιν κ χιπχοπ κανω ;) αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μασ...
μερικες δυνατες σφαλιαρες για να καβλωσεις μονο
οχι δεν κανω ιδιαιτερα....λατιν κανεις και ιδιαιτερα? ποσα η ωρα?
δικε μου λατιν κανει οπως ειπε,αντε τυχερε!! Εγω που γουσταρω να μαθω τσαμικα την πατησαεεεελα!!! σε ποια σχολη αν επιτρεπεται???...γουσταρω να μαθω να χορευω latin κ ετσι
ε εκει νομιζω θα φυγεις με ενα χερι και μαυρα ματιαμονο??? :-
κριμα :-
αμα σε προκαλεσω?
αμα σε βρισω?
δεν πειραζει ερχομαι και στην σχολη που ειναι ?οχι δεν κανω ιδιαιτερα....
μανιτσα εσυ ξερεις να χορευεις?
λατιν κ χιπχοπ κανω ;) αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μασ...
να παρουμε ομως καιτον σφερδεκλο και τον απολυτο γιατι θα τους ενδιαφερειδεν πειραζει ερχομαι και στην σχολη που ειναι ?
θα μπω και στο προχωρημενο τμημα
ε ναι ρε τι λεμε τωρα χωρις αυτους πουθενανα παρουμε ομως καιτον σφερδεκλο και τον απολυτο γιατι θα τους ενδιαφερει
δασκαλα χορου συγκεκριμενα !!! οχι στριπτιτζου...
δικε μου λατιν κανει οπως ειπε,αντε τυχερε!! Εγω που γουσταρω να μαθω τσαμικα την πατησα
το λιγο κραξιμο ειναι αναποφεφκτο... εκτοσ αν μπεισ μεσα και την πεταξεισ εξω..δεν ειναι το θεμα μας,αλλα μπορει να γινει ;)..δε μου λες γενικα κανουν πολλοι αντρες λατιν ή αμα παω σε σχολη χορου κ πω οτι θελω να μαθω λατιν θα φαω κραξιμο?
αληθεια υπαρχει προγραμμα που μπορω να δερνω?αμα ειναι πληρωνω και κανα 20ευρο παραπανω αμα αντεχεις :-*πανω σε αυτο
και αν ειναι μεγαλη?το λιγο κραξιμο ειναι αναποφεφκτο... εκτοσ αν μπεισ μεσα και την πεταξεισ εξω..