Νέα

Δυσκολία στην ολοκλήρωση....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkoooo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
ririkoooo

ririkoooo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
Και φυσικα δεν πατησα στο GOOGLE  να δω τι  θα μου βγαλει...απλα ειπα να δω και μερικεσ αντρικεσ απαντησεισ μηπωσ παρω κατι χρησιμο...οσο για σιλικονεσ και τα σχετικα δν νομιζω οτι μ χρησιμευουν.. ισα ισα ειμαι μια χαρα .. ειμαι κ χορευτρια οποτε απο αναλογιεσ μαι χαρα ειμαι..κ δν ειναι οτι δεν τον φτιαχνω...καυλωνει απλα στ τελοσ δεν βγαινουν τα ''σαλακια''.....

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Γειά σε όλους... είμαι 20 χρονών και είμαι με ένα αγόρι 21.. είμαστε μαζί 2 χρόνια και περνάμε μια χαρα αν και δεν λείπουν οι μικροκαυγάδες... το πρόβλημα  μας ομως είναι πως αν και  ακόμα ο ένας ερεθίζει τον άλλον εκείνοσ μετά την 1η φορα που τελειώνει στη 2η αργεί παρα πολύ και τισ περισσότερεσ φορέσ δεν τα καταφέρνει, κουράζεται, τσαντιζεται και ξενερώνει... όσο για 3η ,4η φορά  κτλπ   ούτε λόγος... επειδή εγω έχω περισσότερη εμπειρία απο εκείνον έχω καταλάβει πωσ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί στην ηλικία του κάτι τέτοιο...οι πρώην μου δεν είχαν τέτοιο θέμα... μου αρέσει ομωσ που είμαστε μαζι γιατί περνάμε πολύ καλα και εμένα με ικανοποιεί.. δεν μου αρέσει όμωσ αυτόσ να μένει ετσι... Υπάρχει λοιπόν κάποιοσ σασ που μπορεί να με διαφωτίσει στο πώσ μπορώ να τον βοηθήσω??? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

κωλοδαχτυλο....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε μαν εγω στα 21 μου αντε δυο φορες αλλα κραταω 45 λεπτο συνηθως :rockon:
κοίτα να δεις, εγώ είμαι προγραμματιστής, έχει τύχει να είμαι κλεισμένος στο εργαστήριο κάθε μέρα 14ώρες και να γυρνάω σπίτι μόνο για ύπνο. αυτό επί 2-3 μήνες....
οπότε άμα βρώ και όταν βρω του δίνω και καταλαβαίνει.

OP
OP
ririkoooo

ririkoooo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
Δεν λεω ρε παιδια οτι δεν του σηκωνεται... μια χαρα κανουμε σεξ απλα τ δευτερη φορα θελει πολυ ωρα να χυσει και καπου τον τσαντιζει αυτο κ ξενερωνει με τον εαυτο του... αν δεν του εκανα θα μπορουσε να βρει αλλη...

Επισκέπτης
Και φυσικα δεν πατησα στο GOOGLE  να δω τι  θα μου βγαλει...απλα ειπα να δω και μερικεσ αντρικεσ απαντησεισ μηπωσ παρω κατι χρησιμο...οσο για σιλικονεσ και τα σχετικα δν νομιζω οτι μ χρησιμευουν.. ισα ισα ειμαι μια χαρα .. ειμαι κ χορευτρια οποτε απο αναλογιεσ μαι χαρα ειμαι..κ δν ειναι οτι δεν τον φτιαχνω...καυλωνει απλα στ τελοσ δεν βγαινουν τα ''σαλακια''.....
στειλ τον  να τον εξετασουμε μια :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
κοίτα να δεις, εγώ είμαι προγραμματιστής, έχει τύχει να είμαι κλεισμένος στο εργαστήριο κάθε μέρα 14ώρες και να γυρνάω σπίτι μόνο για ύπνο. αυτό επί 2-μήνες....
οπότε άμα βρώ και όταν βρω του δίνω και καταλαβαίνει.
μαν και γω προγραμματιστης σπουδαζω και ειμαι κλεισμενος στο σπιτι ειδικα τωρα στην εξεταστικη :- νταξει τωρα και γω στο 15 τα ριχνω τα φλοκια λογικο :-

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Υπάρχει λοιπόν κάποιοσ σασ που μπορεί να με διαφωτίσει στο πώσ μπορώ να τον βοηθήσω??? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
κοπελιά, το ερωτικό παιχνίδι δεν είναι συνταγή...
αυτό που συμβαίνει στα ζευγάρια (ενδεχομένως λάθος κάνει και ζητάς πληροφορίες από μας τους αλανιάρηδες παραστρατημένους τύπους), είναι το γεγονός ότι μπαίνουν σε διαδικασία ρουτίνας και έλλειψης φαντασίας...

αυτό που πρέπει να προσπαθήσεις είναι να του κάνεις έρωτα με το μυαλό σου (και αυτός με το δικό του)...
το σώμα δεν είναι μια σκέτη  μηχανή... αν δεν υπάρχει ο εγκεφαλικός ερεθισμός πώς θα δουλέψει το μηχάνημα;
για σκέψου το λιγάκι...  ;)

πάντως αν εγώ ήμουν σε διαδικασία με μια της ηλικίας σου, θα προσπαθούσα να αντέχω όσο μπορώ χωρίς να τελειώνω, ώστε να δίνω max απόλαυση στο θηλυκό... κάνε και συ κάτι για να του πάρεις το μυαλό! δε θέλει και πολύ προσπάθεια...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
οταν λες χορευτρια;σε στριπτητζαδικο η σε κανενα σκυλαδικο;πες μας το μαγαζι να ερθουμε να σου ριξουμε τιποτα ντουζινες πιατα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
οταν λες χορευτρια;σε στριπτητζαδικο η σε κανενα σκυλαδικο;πες μας το μαγαζι να ερθουμε να σου ριξουμε τιποτα ντουζινες πιατα
μπαλετο εννουσε το κοριτσι ρε αλητη :2funny: νταξει ανοιγει τα ποδια που και που  :rockon:

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
κοπελιά, το ερωτικό παιχνίδι δεν είναι συνταγή...
αυτό που συμβαίνει στα ζευγάρια (ενδεχομένως λάθος κάνει και ζητάς πληροφορίες από μας τους αλανιάρηδες παραστρατημένους τύπους), είναι το γεγονός ότι μπαίνουν σε διαδικασία ρουτίνας και έλλειψης φαντασίας...

αυτό που πρέπει να προσπαθήσεις είναι να του κάνεις έρωτα με το μυαλό σου (και αυτός με το δικό του)...
το σώμα δεν είναι μια σκέτη  μηχανή... αν δεν υπάρχει ο εγκεφαλικός ερεθισμός πώς θα δουλέψει το μηχάνημα;
για σκέψου το λιγάκι...  ;)

πάντως αν εγώ ήμουν σε διαδικασία με μια της ηλικίας σου, θα προσπαθούσα να αντέχω όσο μπορώ χωρίς να τελειώνω, ώστε να δίνω max απόλαυση στο θηλυκό... κάνε και συ κάτι για να του πάρεις το μυαλό! δε θέλει και πολύ προσπάθεια...

:o :o :o :o :o :o....ουαααααου.....μπραβο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom