You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δυσκολία στην ολοκλήρωση....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkoooo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 792
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.783
- Πόντοι
- 496
πιθανόν είσαι μπάζο και μόλις φύγουν τα χοντράδια, το εργαλείο του αρνείται να συνεργαστεί.
δοκίμασε σιλικόνη στα βυζιά και ξαναέλα
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Κ εγω τις περισσοτερες φορες μια φορα χυνω και σπανια χυνω και δευτερη! Ξερεις γιατι?
Κοιταω την πρωτη φορα να ξεκωλιασω τοσο ασχημα τη γκομενα που να μη μπορει να παρει τα ποδια της! Μετα γυριζει στο πλαι ψωφαει ποναει και θελει αγκαλιτσες κ μαλακιες! Σιγα μη ζητησει και δευτερη φορα
Τωρα αν ο δικος σου χυνει στο 5 λεπτο τι να κανουμε? Τουλαχιστον σε αντιθεση με το 99.9% απο τις ελεηνιδες εσυ τουλαχιστον εχεις τη διαθεση να μεινεις μαζι του και να του μαθεις να κρατιεται!
Και να ξερεις οτι γενικα εμεις στο μπουρδελα.κομ οταν γαμαμε γαμαμε δε μαλακιζομαστε!
Με εκτιμηση... ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Κοιταω την πρωτη φορα να ξεκωλιασω τοσο ασχημα τη γκομενα που να μη μπορει να παρει τα ποδια της! Μετα γυριζει στο πλαι ψωφαει ποναει και θελει αγκαλιτσες κ μαλακιες! Σιγα μη ζητησει και δευτερη φορα
Τωρα αν ο δικος σου χυνει στο 5 λεπτο τι να κανουμε? Τουλαχιστον σε αντιθεση με το 99.9% απο τις ελεηνιδες εσυ τουλαχιστον εχεις τη διαθεση να μεινεις μαζι του και να του μαθεις να κρατιεται!
Και να ξερεις οτι γενικα εμεις στο μπουρδελα.κομ οταν γαμαμε γαμαμε δε μαλακιζομαστε!
Κ εγω τις περισσοτερες φορες μια φορα χυνω και σπανια χυνω και δευτερη! Ξερεις γιατι?
Γεια σου Ανδριαννα χαιρομαι όταν διαπιστωνω ότι υπαρχουν ακομα ανθρωποι σαυτην την κοινωνια .
Αυτό που λες ότι συμβαινει στον συντροφο σου δεν είναι τιποτα εφοσον εσενα σε «γεμιζει» ερωτικα .
Εσυ το μονο που μπορεις και πρεπει να κανεις είναι να του δειχνεις συνεχεια ότι εισαι απολυτα ικανοποιημενος στους ερωτικους και συναισθηματικους τομεις της σχεσης σας. Να μην ξεχνας να τον ΄΄ανεβαζεις΄΄ συναισθηματικα π α ν τα
Η βοηθεια δηλαδη που μπορεις να του παρεχεις είναι πρωτα πνευματοαισθηματικη !
Αφου μπορεσεις να του παρεχεις όλα τα παραπανω τοτε μετα μπορεις να προχωρησεις σε διαφορα κολπα-τεχνασματα που θα ξυπνανε τις αισθησεις σας.
Να αφυπνισθει η φαντασια του .
Να του την αφυπνησεις εσυ.
Με δραστηριοτητες που του αρεσουν . Με ένα γλυκο φιλι στο μετωπο η στο πεος . Ότι του αρεσει!
Να ντυθεις γυναικα να παιξετε ρολους . Να πειραματιστειτε.
Να χρησιμοποιησετε ΄΄ερωτικα φιλτρα΄΄
Και μην φοβασαι . Η ζωη είναι μπροστα σας . Νεα αγορια εισαστε .
Αυτό που λες ότι συμβαινει στον συντροφο σου δεν είναι τιποτα εφοσον εσενα σε «γεμιζει» ερωτικα .
Εσυ το μονο που μπορεις και πρεπει να κανεις είναι να του δειχνεις συνεχεια ότι εισαι απολυτα ικανοποιημενος στους ερωτικους και συναισθηματικους τομεις της σχεσης σας. Να μην ξεχνας να τον ΄΄ανεβαζεις΄΄ συναισθηματικα π α ν τα
Αφου μπορεσεις να του παρεχεις όλα τα παραπανω τοτε μετα μπορεις να προχωρησεις σε διαφορα κολπα-τεχνασματα που θα ξυπνανε τις αισθησεις σας.
Με δραστηριοτητες που του αρεσουν . Με ένα γλυκο φιλι στο μετωπο η στο πεος . Ότι του αρεσει!
Γειά σε όλους... είμαι 20 χρονών και είμαι με ένα αγόρι 21.. είμαστε μαζί 2 χρόνια και περνάμε μια χαρα αν και δεν λείπουν οι μικροκαυγάδες... το πρόβλημα μας ομως είναι πως αν και ακόμα ο ένας ερεθίζει τον άλλον εκείνοσ μετά την 1η φορα που τελειώνει στη 2η αργεί παρα πολύ και τισ περισσότερεσ φορέσ δεν τα καταφέρνει, κουράζεται, τσαντιζεται και ξενερώνει... όσο για 3η ,4η φορά κτλπ ούτε λόγος... επειδή εγω έχω περισσότερη εμπειρία απο εκείνον έχω καταλάβει πωσ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί στην ηλικία του κάτι τέτοιο...οι πρώην μου δεν είχαν τέτοιο θέμα... μου αρέσει ομωσ που είμαστε μαζι γιατί περνάμε πολύ καλα και εμένα με ικανοποιεί.. δεν μου αρέσει όμωσ αυτόσ να μένει ετσι... Υπάρχει λοιπόν κάποιοσ σασ που μπορεί να με διαφωτίσει στο πώσ μπορώ να τον βοηθήσω???
εσυ τσολια το ειρωνευεσαι ξεκαθαρα το αγορι .
οταν το ειρωνευοσαστε πως θα βοηθηθει?
πως θα μας πει αν λυθηκε το προβλημα του ?
πως θα μας πει αν λυθηκε το προβλημα του ?
νομιζω οτι κοροιδευεις εσυ παντρεμενε .Ετσι οπως το είπες θα ερθει με τους κηδεμόνες της
πιθανόν είσαι μπάζο και μόλις φύγουν τα χοντράδια, το εργαλείο του αρνείται να συνεργαστεί.
δοκίμασε σιλικόνη στα βυζιά και ξαναέλα
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
αλητες ρε μαν τι περιμενειςεσυ τσολια το ειρωνευεσαι ξεκαθαρα το αγορι .
πως θα μας πει αν λυθηκε το προβλημα του ?νομιζω οτι κοροιδευεις εσυ παντρεμενε .
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ωπα Δεν του εχει δωσει κωλο ακομα?δωστου κωλο...
Αυτο ειναι μεγάλο προβλημα!!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Γεια σου Ανδριαννα χαιρομαι όταν διαπιστωνω ότι υπαρχουν ακομα ανθρωποι σαυτην την κοινωνια .
Δωσε την σοφια σου Αρχοντα!!!!!!!!!!!!
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.103
- Πόντοι
- 1.686
Γειά σε όλους... είμαι 20 χρονών και είμαι με ένα αγόρι 21.. είμαστε μαζί 2 χρόνια και περνάμε μια χαρα αν και δεν λείπουν οι μικροκαυγάδες... το πρόβλημα μας ομως είναι πως αν και ακόμα ο ένας ερεθίζει τον άλλον εκείνοσ μετά την 1η φορα που τελειώνει στη 2η αργεί παρα πολύ και τισ περισσότερεσ φορέσ δεν τα καταφέρνει, κουράζεται, τσαντιζεται και ξενερώνει... όσο για 3η ,4η φορά κτλπ ούτε λόγος... επειδή εγω έχω περισσότερη εμπειρία απο εκείνον έχω καταλάβει πωσ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί στην ηλικία του κάτι τέτοιο...οι πρώην μου δεν είχαν τέτοιο θέμα... μου αρέσει ομωσ που είμαστε μαζι γιατί περνάμε πολύ καλα και εμένα με ικανοποιεί.. δεν μου αρέσει όμωσ αυτόσ να μένει ετσι... Υπάρχει λοιπόν κάποιοσ σασ που μπορεί να με διαφωτίσει στο πώσ μπορώ να τον βοηθήσω???
Να τον στείλεις στη Φυλής και θα δεις πως θα ολοκληρωνει !
Φιλτατε δεν επρεπε να βγαλεις στον τακο τα αγορακια,ασε να ζησουν τον ερωτα τους.Γεια σου Ανδριαννα χαιρομαι όταν διαπιστωνω ότι υπαρχουν ακομα ανθρωποι σαυτην την κοινωνια .
Υ.Γ. Μ αρεσει το σιθρου εσωρουχο σου να μου πεις που θα προμηθευτω ενα.
Εχει και τιποτα αλλο να δωσει ρε?Ξερεις ποσο κοστιζει μια αλλαγη φυλου?Καταραμενη κριση...cosmopolitan το καταντησαν και εδω...Ωπα Δεν του εχει δωσει κωλο ακομα?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ε οχι και κοσμοπόλιταν φιλε!!!!Εχει και τιποτα αλλο να δωσει ρε?Ξερεις ποσο κοστιζει μια αλλαγη φυλου?Καταραμενη κριση...cosmopolitan το καταντησαν και εδω...
Εδω ειναι ανδρικο σαιτ!!!!
το βρακι απο ναυλον ειναι εμπνευσμενο απ το ασμα της καλιτεχνιδος αυτης που λεει Αγαπη απο ναυλον
Φιλτατε δεν επρεπε να βγαλεις στον τακο τα αγορακια,ασε να ζησουν τον ερωτα τους.
Υ.Γ. Μ αρεσει το σιθρου εσωρουχο σου να μου πεις που θα προμηθευτω ενα.
curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
μιλωντας καθαρα επιστημονικα μηπως τον πασπαλιζει τον κουραμπιε ο φιλαρακος σου? ..αδεργουαιζ το φταιξιμο ειναι καθαρα δικο σου.. αμα εισαι καμια μπουρουχα κ μια φορα που του κανει κουκου κ πολυ σου ειναι
Ουστ λουγκριτε πας να καλυψεις τις πομπες σου.Ε οχι και κοσμοπόλιταν φιλε!!!!
Και ειναι χαντμειντ?Πως το φτιαξες?το βρακι απο ναυλον ειναι εμπνευσμενο απ το ασμα της καλιτεχνιδος αυτης που λεει Αγαπη απο ναυλον
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Ε οχι και κοσμοπόλιταν φιλε!!!!
Ουστ λουγκριτε πας να καλυψεις τις πομπες σου.Και ειναι χαντμειντ?Πως το φτιαξες?
βρε βρε ακομα εδω βοσκεις λουκ ? στα πορφυροκοκκινα λιβαδια του μπουρδελα ? :-*
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
κανω καμια βολτα κ γω!!!ολα καλα?βρε βρε ακομα εδω βοσκεις λουκ ? στα πορφυροκοκκινα λιβαδια του μπουρδελα ? :-*
Ωπα Δεν του εχει δωσει κωλο ακομα?
Που πρέπει να διορθωθεί πάρ'αυτα!!!!
Αλλά προτείνω, για να μην δυσκολευτεί ο φιλαράκος, να περάσει πρώτα η νεαρά για μία διάνοιξη από έγκριτα και έμπειρα μέλη του site, και μετά να προσφέρει έτοιμο και φρεσκοοργωμένο το κουλουράκι της στον εκλεκτό της
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις