Νέα

Δυσκολία στην ολοκλήρωση....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkoooo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Γειά σε όλους... είμαι 20 χρονών και είμαι με ένα αγόρι 21.. είμαστε μαζί 2 χρόνια και περνάμε μια χαρα αν και δεν λείπουν οι μικροκαυγάδες... το πρόβλημα  μας ομως είναι πως αν και  ακόμα ο ένας ερεθίζει τον άλλον εκείνοσ μετά την 1η φορα που τελειώνει στη 2η αργεί παρα πολύ και τισ περισσότερεσ φορέσ δεν τα καταφέρνει, κουράζεται, τσαντιζεται και ξενερώνει... όσο για 3η ,4η φορά  κτλπ  ούτε λόγος... επειδή εγω έχω περισσότερη εμπειρία απο εκείνον έχω καταλάβει πωσ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί στην ηλικία του κάτι τέτοιο...οι πρώην μου δεν είχαν τέτοιο θέμα... μου αρέσει ομωσ που είμαστε μαζι γιατί περνάμε πολύ καλα και εμένα με ικανοποιεί.. δεν μου αρέσει όμωσ αυτόσ να μένει ετσι... Υπάρχει λοιπόν κάποιοσ σασ που μπορεί να με διαφωτίσει στο πώσ μπορώ να τον βοηθήσω??? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
να του βαλεις κωλοδαχτυλο δοκιμασες;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γειά σε όλους... είμαι 20 χρονών και είμαι με ένα αγόρι 21.. είμαστε μαζί 2 χρόνια και περνάμε μια χαρα αν και δεν λείπουν οι μικροκαυγάδες... το πρόβλημα  μας ομως είναι πως αν και  ακόμα ο ένας ερεθίζει τον άλλον εκείνοσ μετά την 1η φορα που τελειώνει στη 2η αργεί παρα πολύ και τισ περισσότερεσ φορέσ δεν τα καταφέρνει, κουράζεται, τσαντιζεται και ξενερώνει... όσο για 3η ,4η φορά  κτλπ   ούτε λόγος... επειδή εγω έχω περισσότερη εμπειρία απο εκείνον έχω καταλάβει πωσ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί στην ηλικία του κάτι τέτοιο...οι πρώην μου δεν είχαν τέτοιο θέμα... μου αρέσει ομωσ που είμαστε μαζι γιατί περνάμε πολύ καλα και εμένα με ικανοποιεί.. δεν μου αρέσει όμωσ αυτόσ να μένει ετσι... Υπάρχει λοιπόν κάποιοσ σασ που μπορεί να με διαφωτίσει στο πώσ μπορώ να τον βοηθήσω??? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
σε αυτο το θεμα θα σε βοηθησει ο λαγουδακης που ειναι ευκολος στο χυσιμο :grin:
μεχρι και τον σοφια εχυσε :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αλλαξε look και απλα ειπα να το σκεφτω λιγο πιο ψυχραιμα :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
Γειά σε όλους... είμαι 20 χρονών και είμαι με ένα αγόρι 21.. είμαστε μαζί 2 χρόνια και περνάμε μια χαρα αν και δεν λείπουν οι μικροκαυγάδες... το πρόβλημα  μας ομως είναι πως αν και  ακόμα ο ένας ερεθίζει τον άλλον εκείνοσ μετά την 1η φορα που τελειώνει στη 2η αργεί παρα πολύ και τισ περισσότερεσ φορέσ δεν τα καταφέρνει, κουράζεται, τσαντιζεται και ξενερώνει... όσο για 3η ,4η φορά  κτλπ   ούτε λόγος... επειδή εγω έχω περισσότερη εμπειρία απο εκείνον έχω καταλάβει πωσ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί στην ηλικία του κάτι τέτοιο...οι πρώην μου δεν είχαν τέτοιο θέμα... μου αρέσει ομωσ που είμαστε μαζι γιατί περνάμε πολύ καλα και εμένα με ικανοποιεί.. δεν μου αρέσει όμωσ αυτόσ να μένει ετσι... Υπάρχει λοιπόν κάποιοσ σασ που μπορεί να με διαφωτίσει στο πώσ μπορώ να τον βοηθήσω??? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
τη δευτερη φορα βαλ τον στο στομα σου κ μην τον βγαλεις αμα δν σου δωσει τα υγρα του. :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Γειά σε όλους... είμαι 20 χρονών και είμαι με ένα αγόρι 21.. είμαστε μαζί 2 χρόνια και περνάμε μια χαρα αν και δεν λείπουν οι μικροκαυγάδες... το πρόβλημα  μας ομως είναι πως αν και  ακόμα ο ένας ερεθίζει τον άλλον εκείνοσ μετά την 1η φορα που τελειώνει στη 2η αργεί παρα πολύ και τισ περισσότερεσ φορέσ δεν τα καταφέρνει, κουράζεται, τσαντιζεται και ξενερώνει... όσο για 3η ,4η φορά  κτλπ   ούτε λόγος... επειδή εγω έχω περισσότερη εμπειρία απο εκείνον έχω καταλάβει πωσ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί στην ηλικία του κάτι τέτοιο...οι πρώην μου δεν είχαν τέτοιο θέμα... μου αρέσει ομωσ που είμαστε μαζι γιατί περνάμε πολύ καλα και εμένα με ικανοποιεί.. δεν μου αρέσει όμωσ αυτόσ να μένει ετσι... Υπάρχει λοιπόν κάποιοσ σασ που μπορεί να με διαφωτίσει στο πώσ μπορώ να τον βοηθήσω??? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

red_bull_logo.jpg

Επισκέπτης
τι γινεται ρε :think:
ερχονται κανουν ενα ακαουντ ανοιγουν ενα θρεντ και εξαφανιζονται :think:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Λοιπον εγω θα βοηθησω :grin:

περιπτωση 1
Ειναι κουρασμενος
Κανε μια πιπα και αστο γι αυριο

περιπτωση 2
του αρεσουν τα σκληρα....
ζητα βοηθεια απο τον Λιλα σταματα την ανακυκλωση ειδικα στα μπουκαλια και μη μασας....

Περιπτωση 3
Εισαι μπαζο
Φερε μια φιλη σου και ξεκινηστε να παιζετε ομαδικα

περιπτωση 4
ειναι πουστρακι
νοικιασε εναν αραπη και παλι παιξε ομαδικα (αν δεν πετυχει σου μενει και ο αραπης)

περιπτωση 5
οποιαδηποτε ομοιοτητα με γυναικα ειναι συμπτωματικη
γινε λιγο πιο θυληκο, φτιαξε τον λιγο!!!!!!! σταματα να κανεις το σεξ να μοιαζει με ταινια σε επαναληψη

Περιπτωση 6
Σε βαρεθηκε
παρτο αποφαση και βρες κανενα αλλο καυλι να καβαλησεις

OP
OP
ririkoooo

ririkoooo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
Ma το θεο εφριξα με τισ απαντησεισ σασ... ελεοσ...
1ον δεν ειμαι καθολου μπαζο ισα ισα κ αν ηθελα εχω πολλεσ προτασεισ αλλα δεν ειμαι καμια ψωλου που να ψαχνεται... προτιμω να βοηθησω το αγορι μου
2ον ΟΧΙ δεν ειναι πουστησ ημαρτον.....
3ον τα κανουμε ολα στο σεξ κ ειδικα εγω εχω πολυ φαντασια και περνω αρκετεσ πρωτοβουλιεσ στο να του κανω πολλα...
4ον περιμενω να ακουσω καμια νορμαλ απαντηση γιατι μεταξυ μασ εχει σημβει η θα σημβει σε ολουσ σασ....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
3ον τα κανουμε ολα στο σεξ κ ειδικα εγω εχω πολυ φαντασια και περνω αρκετεσ πρωτοβουλιεσ στο να του κανω πολλα...
4ον περιμενω να ακουσω καμια νορμαλ απαντηση γιατι μεταξυ μασ εχει σημβει η θα σημβει σε ολουσ σασ....

Αν τα κάνετε όλα, και είσαι ιδιαίτερα τολμηρή και με φαντασία, μάλλον ο νέος είναι ξενέρωτος.

Εδώ είναι αντρολίβαδο. Ψάξε εδώ και θα δεις τη διαφορά.... :cheesy:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
1ον δεν ειμαι καθολου μπαζο ισα ισα κ αν ηθελα εχω πολλεσ προτασεισ αλλα δεν ειμαι καμια ψωλου που να ψαχνεται... προτιμω να βοηθησω το αγορι μου
εγώ στα 23 μου χύνω σαν ραντιστικό.
άμα μείνω και καμιά βδομάδα νυστικός μπορεί να βγάλω και χαλίκια.
δεν είναι φυσιολογικό πάνω στην ηλικία που η κάβλα αντικαταστεί την λογική ο γαμιάς σου να κάνει μόνο για βουλκανιζατέρ.

και μια ερώτηση επί της κατάστασης, εσύ με το που είδες ότι υπάρχει πρόβλημα πήγες στο google και έγραψες μπουρδέλα και μπήκες εδώ;
για πάρε του ένα city tour να δεις πως θα αντιδράσει, άμα ανταποκριθεί για πάνω από 4 φορές, κοίτα αυτό με τα βυζιά που σου είπα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Κωλο του δωσες?  :think:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εγώ στα 23 μου χύνω σαν ραντιστικό.
άμα μείνω και καμιά βδομάδα νυστικός μπορεί να βγάλω και χαλίκια.
δεν είναι φυσιολογικό πάνω στην ηλικία που η κάβλα αντικαταστεί την λογική ο γαμιάς σου να κάνει μόνο για βουλκανιζατέρ.

και μια ερώτηση επί της κατάστασης, εσύ με το που είδες ότι υπάρχει πρόβλημα πήγες στο google και έγραψες μπουρδέλα και μπήκες εδώ;
για πάρε του ένα city tour να δεις πως θα αντιδράσει, άμα ανταποκριθεί για πάνω από 4 φορές, κοίτα αυτό με τα βυζιά που σου είπα.
ρε μαν εγω στα 21 μου αντε δυο φορες αλλα κραταω 45 λεπτο συνηθως :rockon:

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αρα εισαι μαζοχα θα εξελιχθεις και συ :2funny:

:jerking: εμεις αν δεν την βρισκουμε με την μια παμε αλλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom