Για τις εποχες που ζουμε καλα.Εσυ πως πας? βολταρεις και αλλου?κανω καμια βολτα κ γω!!!ολα καλα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δυσκολία στην ολοκλήρωση....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkoooo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 792
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
να του βαλεις κωλοδαχτυλο δοκιμασες;Γειά σε όλους... είμαι 20 χρονών και είμαι με ένα αγόρι 21.. είμαστε μαζί 2 χρόνια και περνάμε μια χαρα αν και δεν λείπουν οι μικροκαυγάδες... το πρόβλημα μας ομως είναι πως αν και ακόμα ο ένας ερεθίζει τον άλλον εκείνοσ μετά την 1η φορα που τελειώνει στη 2η αργεί παρα πολύ και τισ περισσότερεσ φορέσ δεν τα καταφέρνει, κουράζεται, τσαντιζεται και ξενερώνει... όσο για 3η ,4η φορά κτλπ ούτε λόγος... επειδή εγω έχω περισσότερη εμπειρία απο εκείνον έχω καταλάβει πωσ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί στην ηλικία του κάτι τέτοιο...οι πρώην μου δεν είχαν τέτοιο θέμα... μου αρέσει ομωσ που είμαστε μαζι γιατί περνάμε πολύ καλα και εμένα με ικανοποιεί.. δεν μου αρέσει όμωσ αυτόσ να μένει ετσι... Υπάρχει λοιπόν κάποιοσ σασ που μπορεί να με διαφωτίσει στο πώσ μπορώ να τον βοηθήσω???
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σε αυτο το θεμα θα σε βοηθησει ο λαγουδακης που ειναι ευκολος στο χυσιμοΓειά σε όλους... είμαι 20 χρονών και είμαι με ένα αγόρι 21.. είμαστε μαζί 2 χρόνια και περνάμε μια χαρα αν και δεν λείπουν οι μικροκαυγάδες... το πρόβλημα μας ομως είναι πως αν και ακόμα ο ένας ερεθίζει τον άλλον εκείνοσ μετά την 1η φορα που τελειώνει στη 2η αργεί παρα πολύ και τισ περισσότερεσ φορέσ δεν τα καταφέρνει, κουράζεται, τσαντιζεται και ξενερώνει... όσο για 3η ,4η φορά κτλπ ούτε λόγος... επειδή εγω έχω περισσότερη εμπειρία απο εκείνον έχω καταλάβει πωσ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί στην ηλικία του κάτι τέτοιο...οι πρώην μου δεν είχαν τέτοιο θέμα... μου αρέσει ομωσ που είμαστε μαζι γιατί περνάμε πολύ καλα και εμένα με ικανοποιεί.. δεν μου αρέσει όμωσ αυτόσ να μένει ετσι... Υπάρχει λοιπόν κάποιοσ σασ που μπορεί να με διαφωτίσει στο πώσ μπορώ να τον βοηθήσω???
μεχρι και τον σοφια εχυσε
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
πλακα κανεις..σε αυτο το θεμα θα σε βοηθησει ο λαγουδακης που ειναι ευκολος στο χυσιμο
μεχρι και τον σοφια εχυσε
πηδηξε τον σοφια????????????????????????????????????????
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ιντερνετικα τυπεπλακα κανεις..
πηδηξε τον σοφια????????????????????????????????????????
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αλλαξε look και απλα ειπα να το σκεφτω λιγο πιο ψυχραιμα
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
για δωσε φοτος με το νεο λουκαλλαξε look και απλα ειπα να το σκεφτω λιγο πιο ψυχραιμα
σιγα σιγα ομως
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δεν το εχω,λογικα πρεπει να τις κατεβασε,φουφουτε αν το δεις το μωρο σε κοβω μεχρι πασοκ να ψηφιζειςγια δωσε φοτος με το νεο λουκ
σιγα σιγα ομως
τη δευτερη φορα βαλ τον στο στομα σου κ μην τον βγαλεις αμα δν σου δωσει τα υγρα του.Γειά σε όλους... είμαι 20 χρονών και είμαι με ένα αγόρι 21.. είμαστε μαζί 2 χρόνια και περνάμε μια χαρα αν και δεν λείπουν οι μικροκαυγάδες... το πρόβλημα μας ομως είναι πως αν και ακόμα ο ένας ερεθίζει τον άλλον εκείνοσ μετά την 1η φορα που τελειώνει στη 2η αργεί παρα πολύ και τισ περισσότερεσ φορέσ δεν τα καταφέρνει, κουράζεται, τσαντιζεται και ξενερώνει... όσο για 3η ,4η φορά κτλπ ούτε λόγος... επειδή εγω έχω περισσότερη εμπειρία απο εκείνον έχω καταλάβει πωσ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί στην ηλικία του κάτι τέτοιο...οι πρώην μου δεν είχαν τέτοιο θέμα... μου αρέσει ομωσ που είμαστε μαζι γιατί περνάμε πολύ καλα και εμένα με ικανοποιεί.. δεν μου αρέσει όμωσ αυτόσ να μένει ετσι... Υπάρχει λοιπόν κάποιοσ σασ που μπορεί να με διαφωτίσει στο πώσ μπορώ να τον βοηθήσω???
Γειά σε όλους... είμαι 20 χρονών και είμαι με ένα αγόρι 21.. είμαστε μαζί 2 χρόνια και περνάμε μια χαρα αν και δεν λείπουν οι μικροκαυγάδες... το πρόβλημα μας ομως είναι πως αν και ακόμα ο ένας ερεθίζει τον άλλον εκείνοσ μετά την 1η φορα που τελειώνει στη 2η αργεί παρα πολύ και τισ περισσότερεσ φορέσ δεν τα καταφέρνει, κουράζεται, τσαντιζεται και ξενερώνει... όσο για 3η ,4η φορά κτλπ ούτε λόγος... επειδή εγω έχω περισσότερη εμπειρία απο εκείνον έχω καταλάβει πωσ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί στην ηλικία του κάτι τέτοιο...οι πρώην μου δεν είχαν τέτοιο θέμα... μου αρέσει ομωσ που είμαστε μαζι γιατί περνάμε πολύ καλα και εμένα με ικανοποιεί.. δεν μου αρέσει όμωσ αυτόσ να μένει ετσι... Υπάρχει λοιπόν κάποιοσ σασ που μπορεί να με διαφωτίσει στο πώσ μπορώ να τον βοηθήσω???
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
τι αλλαξε δηλαδη πανω του το μαναρακι?δεν το εχω,λογικα πρεπει να τις κατεβασε,φουφουτε αν το δεις το μωρο σε κοβω μεχρι πασοκ να ψηφιζεις
Επισκέπτης
τι γινεται ρε
ερχονται κανουν ενα ακαουντ ανοιγουν ενα θρεντ και εξαφανιζονται
Λοιπον εγω θα βοηθησω
περιπτωση 1
Ειναι κουρασμενος
Κανε μια πιπα και αστο γι αυριο
περιπτωση 2
του αρεσουν τα σκληρα....
ζητα βοηθεια απο τον Λιλα σταματα την ανακυκλωση ειδικα στα μπουκαλια και μη μασας....
Περιπτωση 3
Εισαι μπαζο
Φερε μια φιλη σου και ξεκινηστε να παιζετε ομαδικα
περιπτωση 4
ειναι πουστρακι
νοικιασε εναν αραπη και παλι παιξε ομαδικα (αν δεν πετυχει σου μενει και ο αραπης)
περιπτωση 5
οποιαδηποτε ομοιοτητα με γυναικα ειναι συμπτωματικη
γινε λιγο πιο θυληκο, φτιαξε τον λιγο!!!!!!! σταματα να κανεις το σεξ να μοιαζει με ταινια σε επαναληψη
Περιπτωση 6
Σε βαρεθηκε
παρτο αποφαση και βρες κανενα αλλο καυλι να καβαλησεις
ερχονται κανουν ενα ακαουντ ανοιγουν ενα θρεντ και εξαφανιζονται
Λοιπον εγω θα βοηθησω
περιπτωση 1
Ειναι κουρασμενος
Κανε μια πιπα και αστο γι αυριο
περιπτωση 2
του αρεσουν τα σκληρα....
ζητα βοηθεια απο τον Λιλα σταματα την ανακυκλωση ειδικα στα μπουκαλια και μη μασας....
Περιπτωση 3
Εισαι μπαζο
Φερε μια φιλη σου και ξεκινηστε να παιζετε ομαδικα
περιπτωση 4
ειναι πουστρακι
νοικιασε εναν αραπη και παλι παιξε ομαδικα (αν δεν πετυχει σου μενει και ο αραπης)
περιπτωση 5
οποιαδηποτε ομοιοτητα με γυναικα ειναι συμπτωματικη
γινε λιγο πιο θυληκο, φτιαξε τον λιγο!!!!!!! σταματα να κανεις το σεξ να μοιαζει με ταινια σε επαναληψη
Περιπτωση 6
Σε βαρεθηκε
παρτο αποφαση και βρες κανενα αλλο καυλι να καβαλησεις
mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
Το μουνί δεν είναι αρνί για να παίζει στα γρασίδια, το μουνί θέλει παιχνίδια και έναν μπούτσο με αρχίδια
ririkoooo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ma το θεο εφριξα με τισ απαντησεισ σασ... ελεοσ...
1ον δεν ειμαι καθολου μπαζο ισα ισα κ αν ηθελα εχω πολλεσ προτασεισ αλλα δεν ειμαι καμια ψωλου που να ψαχνεται... προτιμω να βοηθησω το αγορι μου
2ον ΟΧΙ δεν ειναι πουστησ ημαρτον.....
3ον τα κανουμε ολα στο σεξ κ ειδικα εγω εχω πολυ φαντασια και περνω αρκετεσ πρωτοβουλιεσ στο να του κανω πολλα...
4ον περιμενω να ακουσω καμια νορμαλ απαντηση γιατι μεταξυ μασ εχει σημβει η θα σημβει σε ολουσ σασ....
1ον δεν ειμαι καθολου μπαζο ισα ισα κ αν ηθελα εχω πολλεσ προτασεισ αλλα δεν ειμαι καμια ψωλου που να ψαχνεται... προτιμω να βοηθησω το αγορι μου
3ον τα κανουμε ολα στο σεξ κ ειδικα εγω εχω πολυ φαντασια και περνω αρκετεσ πρωτοβουλιεσ στο να του κανω πολλα...
4ον περιμενω να ακουσω καμια νορμαλ απαντηση γιατι μεταξυ μασ εχει σημβει η θα σημβει σε ολουσ σασ....
Αν τα κάνετε όλα, και είσαι ιδιαίτερα τολμηρή και με φαντασία, μάλλον ο νέος είναι ξενέρωτος.
Εδώ είναι αντρολίβαδο. Ψάξε εδώ και θα δεις τη διαφορά....
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εγώ στα 23 μου χύνω σαν ραντιστικό.Ma το θεο εφριξα με τισ απαντησεισ σασ... ελεοσ...
άμα μείνω και καμιά βδομάδα νυστικός μπορεί να βγάλω και χαλίκια.
δεν είναι φυσιολογικό πάνω στην ηλικία που η κάβλα αντικαταστεί την λογική ο γαμιάς σου να κάνει μόνο για βουλκανιζατέρ.
και μια ερώτηση επί της κατάστασης, εσύ με το που είδες ότι υπάρχει πρόβλημα πήγες στο google και έγραψες μπουρδέλα και μπήκες εδώ;
για πάρε του ένα city tour να δεις πως θα αντιδράσει, άμα ανταποκριθεί για πάνω από 4 φορές, κοίτα αυτό με τα βυζιά που σου είπα.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Κωλο του δωσες?Ma το θεο εφριξα με τισ απαντησεισ σασ... ελεοσ...
άμα ανταποκριθεί για πάνω από 4 φορές, κοίτα αυτό με τα βυζιά που σου είπα.
Επιμένεις ε....? :-
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ρε μαν εγω στα 21 μου αντε δυο φορες αλλα κραταω 45 λεπτο συνηθωςεγώ στα 23 μου χύνω σαν ραντιστικό.
άμα μείνω και καμιά βδομάδα νυστικός μπορεί να βγάλω και χαλίκια.
δεν είναι φυσιολογικό πάνω στην ηλικία που η κάβλα αντικαταστεί την λογική ο γαμιάς σου να κάνει μόνο για βουλκανιζατέρ.
και μια ερώτηση επί της κατάστασης, εσύ με το που είδες ότι υπάρχει πρόβλημα πήγες στο google και έγραψες μπουρδέλα και μπήκες εδώ;
για πάρε του ένα city tour να δεις πως θα αντιδράσει, άμα ανταποκριθεί για πάνω από 4 φορές, κοίτα αυτό με τα βυζιά που σου είπα.
αρα εισαι μαζοχα θα εξελιχθεις και συMa το θεο εφριξα με τισ απαντησεισ σασ... ελεοσ...
εμεις αν δεν την βρισκουμε με την μια παμε αλλη4ον περιμενω να ακουσω καμια νορμαλ απαντηση γιατι μεταξυ μασ εχει σημβει η θα σημβει σε ολουσ σασ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις