διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.424
- Πόντοι
- 5.006
Εεεεχχχμμμμμ μήπως εγω θα μπορούσα να σας δείξωναι γαμω την πουτανα μου....θελω εναν αντρα για να μου δειξει ποιος ειναι ο αντρας....αλλα δεν....
Εεεεχχχμμμμμ μήπως εγω θα μπορούσα να σας δείξωναι γαμω την πουτανα μου....θελω εναν αντρα για να μου δειξει ποιος ειναι ο αντρας....αλλα δεν....
να μην τους βαζεις κωλοδαχτυλοναι γαμω την πουτανα μου....θελω εναν αντρα για να μου δειξει ποιος ειναι ο αντρας....αλλα δεν....
να μην τους βαζεις κωλοδαχτυλο
τυπε σε καποια που της λες δεν γουσταρω αρμεγμα και επιμενει ε τι σαπιζεις μεχρι να βγαλει αιμανα μην τους βαζεις κωλοδαχτυλο
ναι γαμω την πουτανα μου....θελω εναν αντρα για να μου δειξει ποιος ειναι ο αντρας....αλλα δεν....
κανει μπαμ ο οπισθοβολος ε;ξερω εγω που βαζω και που οχι ;)
οσο για το ξυλο εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα ;)
που σε παιρνει και που οχι εννοειςξερω εγω που βαζω και που οχι ;)
οσο για το ξυλο εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα ;)
κανει μπαμ ο οπισθοβολος ε;
Εεεεχχχμμμμμ μήπως εγω θα μπορούσα να σας δείξω
Εεεεχχχμμμμμ μήπως εγω θα μπορούσα να σας δείξω
ρε τωρα που το θυμηθηκα πηγα στο χιλτον μαν ,λιγα πραγματα απο κοσμο κυριως 50+ (απολυτεεεεε) και κατι βιζιτουδιαενδιαφερουσα περιπτωση ακουγεσαι..κριμα που δεν πηγαινω σε στουντιο ..αμα εκανες delivery σε κανα ξενοδοχειο το συζηταγαμε ;)
αραξε ρε ψηλε ..βρωμισε τεστοστερονη ο τοπος
που σε παιρνει και που οχι εννοεις
ανεφερες οτι εχεις λεπτα αισθηματα;μην νομισει οτι πας να την βγαλεις στο τζαμπανιστανεγω θα σου δειξω αλλα δεν απαντας στα πμ αμα δεν φερεις αστυνομια μετα
κατσε ρε μαν και θα την δειρω και να πληρωσω ?πολυ δεν παει? αντε μεχρι τα τσιροταανεφερες οτι εχεις λεπτα αισθηματα;μην νομισει οτι πας να την βγαλεις στο τζαμπανισταν
ρε τωρα που το θυμηθηκα πηγα στο χιλτον μαν ,λιγα πραγματα απο κοσμο κυριως 50+ (απολυτεεεεε) και κατι βιζιτουδια
τα θελει ο κωλαρακος σου
τι βλαμμενο που εισαι
κανει μπαμ ο οπισθοβολος ε;
γκολ και ξυλο θα ξηγηθεις;κατσε ρε μαν και θα την δειρω και να πληρωσω ?πολυ δεν παει? αντε μεχρι τα τσιροτα
ναι εκει οχι τρωτοχρονια βεβαια αλλα το σαββατο αυτο,ρε αρχιδια δεν ειδα κανα γκομενακι +οτι δεν εβαζαν γιεγκερμαιστερ με ρεντμπουλ :'(ελα ρε σ'εκεινη τη μαλακια που συζηταγαμε???..αλλιως τα ειχε πριγραψει ο τυπος,περα των βιζιτουδων ελεγε οτι επαιζε ωραιος κοσμος..