διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.441
- Πόντοι
- 5.006
Εεεεχχχμμμμμ μήπως εγω θα μπορούσα να σας δείξωναι γαμω την πουτανα μου....θελω εναν αντρα για να μου δειξει ποιος ειναι ο αντρας....αλλα δεν....
Εεεεχχχμμμμμ μήπως εγω θα μπορούσα να σας δείξωναι γαμω την πουτανα μου....θελω εναν αντρα για να μου δειξει ποιος ειναι ο αντρας....αλλα δεν....
να μην τους βαζεις κωλοδαχτυλοναι γαμω την πουτανα μου....θελω εναν αντρα για να μου δειξει ποιος ειναι ο αντρας....αλλα δεν....
να μην τους βαζεις κωλοδαχτυλο
τυπε σε καποια που της λες δεν γουσταρω αρμεγμα και επιμενει ε τι σαπιζεις μεχρι να βγαλει αιμανα μην τους βαζεις κωλοδαχτυλο
ναι γαμω την πουτανα μου....θελω εναν αντρα για να μου δειξει ποιος ειναι ο αντρας....αλλα δεν....
κανει μπαμ ο οπισθοβολος ε;ξερω εγω που βαζω και που οχι ;)
οσο για το ξυλο εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα ;)
που σε παιρνει και που οχι εννοειςξερω εγω που βαζω και που οχι ;)
οσο για το ξυλο εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα ;)
Εεεεχχχμμμμμ μήπως εγω θα μπορούσα να σας δείξω![]()
ρε τωρα που το θυμηθηκα πηγα στο χιλτον μαν ,λιγα πραγματα απο κοσμο κυριως 50+ (απολυτεεεεε) και κατι βιζιτουδιαενδιαφερουσα περιπτωση ακουγεσαι..κριμα που δεν πηγαινω σε στουντιο..αμα εκανες delivery σε κανα ξενοδοχειο το συζηταγαμε ;)
που σε παιρνει και που οχι εννοεις![]()
ανεφερες οτι εχεις λεπτα αισθηματα;μην νομισει οτι πας να την βγαλεις στο τζαμπανιστανεγω θα σου δειξω αλλα δεν απαντας στα πμαμα δεν φερεις αστυνομια μετα
![]()
κατσε ρε μαν και θα την δειρω και να πληρωσω ?πολυ δεν παει?ανεφερες οτι εχεις λεπτα αισθηματα;μην νομισει οτι πας να την βγαλεις στο τζαμπανισταν
ρε τωρα που το θυμηθηκα πηγα στο χιλτον μαν ,λιγα πραγματα απο κοσμο κυριως 50+ (απολυτεεεεε) και κατι βιζιτουδια![]()
τα θελει ο κωλαρακος σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι βλαμμενο που εισαι![]()
κανει μπαμ ο οπισθοβολος ε;
γκολ και ξυλο θα ξηγηθεις;κατσε ρε μαν και θα την δειρω και να πληρωσω ?πολυ δεν παει?αντε μεχρι τα τσιροτα
![]()
ναι εκει οχι τρωτοχρονια βεβαια αλλα το σαββατο αυτο,ρε αρχιδια δεν ειδα κανα γκομενακι +οτι δεν εβαζαν γιεγκερμαιστερ με ρεντμπουλ :'(ελα ρε σ'εκεινη τη μαλακια που συζηταγαμε???..αλλιως τα ειχε πριγραψει ο τυπος,περα των βιζιτουδων ελεγε οτι επαιζε ωραιος κοσμος..