ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
δόξα τω Γιαραμπί!!! απο αυτήν την ορμόνη εδω μέσα,να φανε και οι κότεςαραξε ρε ψηλε ..βρωμισε τεστοστερονη ο τοπος
ειμαι βιαιος αντρας καθε εισχωρηση και ενα χαστουκιγκολ και ξυλο θα ξηγηθεις;
τα θελει ο κωλαρακος σου
ειναι αυτο που λεμε χεσε ψηλα και αγναντευε,καλα κανω εγω και κρατιεμε στο τρομπονι καρφωμενος στο στρωμα και κραταω και το κρεβατι με τα χερια
την ωρα που του παιρνεις πιπα, σηκωνει την λεκανη ψυλα
ειναι αυτο που λεμε χεσε ψηλα και αγναντευε,καλα κανω εγω και κρατιεμε στο τρομπονι καρφωμενος στο στρωμα και κραταω και το κρεβατι με τα χερια
με σουσαμι η σκετο;κοπελια δοκιμασες τη δευτερη φορα να του δοσεις κουλουρη
μπα ολες τα ιδια λενε τυπε αλλα την ωρα του ξυλουπροκαλεις σου το λεω προκαλεις..
προκαλεις σου το λεω προκαλεις..
μπα ολες τα ιδια λενε τυπε αλλα την ωρα του ξυλου
οταν περασω απο το μαγαζι να δουμε τι θα πειςδεν νομιζω
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ma sousamiiiiiμε σουσαμι η σκετο;
Στα 20 σου πότε πρόλαβες να γίνεις και δασκάλα ρε κοπελιά; Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Αν λοιπόν όντως έχεις αυτό το πρόβλημα (και δεν μας δουλεύεις) δεν σου πέρασε από το μυαλό πως ο φίλος σου, ανεξαρτήτως ηλικίας, αυτές τις δυνατότητες έχει ο άνθρωπος;
Αυτό μπορεί αυτό κάνει! Εσύ ενδεχομένως να μην έχεις κανένα πρόβλημα.
Σου αρέσει, τον κρατάς. Δεν σου αρέσει, τον αλλάζεις!
Και πάλι καλά να λες δηλαδή διότι μία μου έλεγε για έναν 30χρονο μνηστήρα πως δεν την πηδούσε ΠΟΤΕ και τον είχε πιάσει να την παίζει, βλέποντας στο ίντερνετ σαίτς με κάποιες που γδυνόταν.
Και μια χαρά κοπέλα ήταν η συγκεκριμένη και μέσα στην καύλα...
αγαπητε gian..μπορω να εχω το τηλ της νεαρης;;; με τον 30χρονο μνηστηρα...
οταν περασω απο το μαγαζι να δουμε τι θα πεις
οταν περασω απο το μαγαζι να δουμε τι θα πεις
χαχαχα τυπε γαμαω καλλ και εσκορτ συνηθως στο συγκεκριμενο στουντιο εχω να πατησω 3 χρονια αλλα αν ειναι για ραντεβου ξυλου με μουνακια παωνα της κοκκινισεις το ποπουδακι της τυπε,να δουμε αμα μπλοφαρει ή οχι
(παιδια σε αυτο το thread θα παραμεινω σοβαρος)xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ma sousamiiiii