curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
πανω σε αυτο
κανεις κ reverse cowgirl?
πανω σε αυτο
καλα λες,γιατι θελω να παω σε μια εμποροπανηγυρι στην ανω ραχουλα και δεν θελω να δουνε οτι δεν ξερω να χορευωμπορει να ξερει ο σοφιας τυπε,για ρωτα τον
Mην φορέσεις μόνο τίποτα τέτοιο γιατί θα σε πούνε ντιγκιντάγκαδεν ειναι το θεμα μας,αλλα μπορει να γινει ;)..δε μου λες γενικα κανουν πολλοι αντρες λατιν ή αμα παω σε σχολη χορου κ πω οτι θελω να μαθω λατιν θα φαω κραξιμο?
σωστοσ... εγω τον κραταω..Στα 20 σου πότε πρόλαβες να γίνεις και δασκάλα ρε κοπελιά; Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Αν λοιπόν όντως έχεις αυτό το πρόβλημα (και δεν μας δουλεύεις) δεν σου πέρασε από το μυαλό πως ο φίλος σου, ανεξαρτήτως ηλικίας, αυτές τις δυνατότητες έχει ο άνθρωπος;
Αυτό μπορεί αυτό κάνει! Εσύ ενδεχομένως να μην έχεις κανένα πρόβλημα.
Σου αρέσει, τον κρατάς. Δεν σου αρέσει, τον αλλάζεις!
Και πάλι καλά να λες δηλαδή διότι μία μου έλεγε για έναν 30χρονο μνηστήρα πως δεν την πηδούσε ΠΟΤΕ και τον είχε πιάσει να την παίζει, βλέποντας στο ίντερνετ σαίτς με κάποιες που γδυνόταν.
Και μια χαρά κοπέλα ήταν η συγκεκριμένη και μέσα στην καύλα...
Mην φορέσεις μόνο τίποτα τέτοιο γιατί θα σε πούνε ντιγκιντάγκα
http://[URL unfurl="true"]www.racheshop.de/product_images/images/big/karneval-maennerballett-kostuem-118914-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τα επαιρνε ευκολα και τις περασε τις ταξεις μαζεμενεςΣτα 20 σου πότε πρόλαβες να γίνεις και δασκάλα ρε κοπελιά; Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Αν λοιπόν όντως έχεις αυτό το πρόβλημα (και δεν μας δουλεύεις) δεν σου πέρασε από το μυαλό πως ο φίλος σου, ανεξαρτήτως ηλικίας, αυτές τις δυνατότητες έχει ο άνθρωπος;
Αυτό μπορεί αυτό κάνει! Εσύ ενδεχομένως να μην έχεις κανένα πρόβλημα.
Σου αρέσει, τον κρατάς. Δεν σου αρέσει, τον αλλάζεις!
Και πάλι καλά να λες δηλαδή διότι μία μου έλεγε για έναν 30χρονο μνηστήρα πως δεν την πηδούσε ΠΟΤΕ και τον είχε πιάσει να την παίζει, βλέποντας στο ίντερνετ σαίτς με κάποιες που γδυνόταν.
Και μια χαρά κοπέλα ήταν η συγκεκριμένη και μέσα στην καύλα...
Mην φορέσεις μόνο τίποτα τέτοιο γιατί θα σε πούνε ντιγκιντάγκα
http://[URL unfurl="true"]www.racheshop.de/product_images/images/big/karneval-maennerballett-kostuem-118914-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
λες ρε ψηλε? :think:..μπορει να τους μπερδευει το αρβυλο ;D
Μα για το άρβυλο ομιλώ, τί νόμισες; όλα τ'αλλά είναι καλώς καμωμέναλες ρε ψηλε? ..μπορει να τους μπερδευει το αρβυλο
σωστοσ... εγω τον κραταω..
οσο για το πτυχιο μεσα σ 6 μηνεσ το παιρνεισ...
εισαι δλδσ στη 70 δεκαετια πανω στις καβλες σουΩραία! Το λύσαμε το θέμα λοιπόν!
Επειδή βέβαια είσαι μόνο 20 τον κρατάς μέχρι να βρεις κανέναν καλύτερο! ;) ;)
Οπότε ξεκίνα να ψάχνεις!
Δεν είναι υποννοούμενο για συστήσω εμένα ρε συ!
Είμαι πολύ μεγάλος και δεν πάω με 20χρονες, από δική μου επιλογή διότι έχω μεγαλύτερη κόρη...
αληθεια υπαρχει προγραμμα που μπορω να δερνω?αμα ειναι πληρωνω και κανα 20ευρο παραπανω αμα αντεχεις :-*
α αφου γουσταρεις τετοια ακομα καλητερα ,ερχεσαι σε σπιτια?πφφφφφ.....τωρα με ξενερωσες....ποιος σου μιλησε για λεφτα....
εισαι δλδσ στη 70 δεκαετια πανω στις καβλες σου
ψαχνεις κοπελα για σιδερο;α αφου γουσταρεις τετοια ακομα καλητερα ,ερχεσαι σε σπιτια?
πφφφφφ.....τωρα με ξενερωσες....ποιος σου μιλησε για λεφτα....
ψαχνεις κοπελα για σιδερο;
και τα σκουπιδια φευγονταςτυπε εσυ τωρα πηγες σε hardcore καταστασεις ..βαλε κ σφουγγαρισμα
πολυ kinky σε βρισκω ..γουσταρεις π...τσα κ ξυλο δηλαδη?
εγω θα σου δειξω αλλα δεν απαντας στα πμ αμα δεν φερεις αστυνομια μεταναι γαμω την πουτανα μου....θελω εναν αντρα για να μου δειξει ποιος ειναι ο αντρας....αλλα δεν....