κοπελια δοκιμασες τη δευτερη φορα να του δοσεις κουλουρη
θασσαλονικης δωστου....είναι το καλύτερο..
κοπελια δοκιμασες τη δευτερη φορα να του δοσεις κουλουρη
ενα μλκα ειναι αρκετο για να γουσταρεις γαμησι :-*εγω ειμαι σιγουρι....εσυ θα δεις :-* :-* :-*
ου.... κ δν σκοπευω να τ κανω γτ σκεφτομαι ολα τα πιθανα ενδεχομενα κ ειδικα την εγκυμοσυνη...(παιδια σε αυτο το thread θα παραμεινω σοβαρος)
Σε ρωτησε ενας συναγωνιστης νωριτερα αν το κανετε ακαποτα.
Ναι ή ου;
χαχαχα τυπε γαμαω καλλ και εσκορτ συνηθως στο συγκεκριμενο στουντιο εχω να πατησω 3 χρονια αλλα αν ειναι για ραντεβου ξυλου με μουνακια παω
(παιδια σε αυτο το thread θα παραμεινω σοβαρος)
Ναι ή ου;
ναι αλλαξε εροτιση στο αβαταρ σου η πενυ εχει σταματιση(παιδια σε αυτο το thread θα παραμεινω σοβαρος)
Ναι ή ου;
ναι αλλαξε εροτιση στο αβαταρ σου η πενυ εχει σταματιση
Πες του τοτε να χρησιμοποιησει τα durex total contact ή τα πιο λεπτα που μπορει να βρει.ου.... κ δν σκοπευω να τ κανω γτ σκεφτομαι ολα τα πιθανα ενδεχομενα κ ειδικα την εγκυμοσυνη...
φλωρεψεπαει τυπε,χαλασες κ συ μου φαινεται
παρε και τον λακη με το τζιπ ομως,μην πας μονος σουΩχαχαχα τυπε γαμαω καλλ και εσκορτ συνηθως στο συγκεκριμενο στουντιο εχω να πατησω 3 χρονια αλλα αν ειναι για ραντεβου ξυλου με μουνακια παω
Διαταγες, στους υποτακτικους σου .ναι αλλαξε εροτιση στο αβαταρ σου η πενυ εχει σταματιση
Πες του τοτε να χρησιμοποιησει τα durex total contact ή τα πιο λεπτα που μπορει να βρει.
Αν μετα απο δυο εβδομαδες δεν δειτε διαφορα, πες του με τροπο να κοψει την πολυ μαλακια,
γιατι απο την πολυ τριβη η βαλανος του εχει γινει σαν τσιγαροχαρτο και δεν νιωθει τιποτα.
κανω αλλα δεν δεινωμανιτσα εσυ κουλουρι προσφερεις? ..ας ειναι κ χωρις σουσαμι
καβλωσε τωρα ανωμαλεΔιαταγες, στους υποτακτικους σου .
Διαταγες, στους υποτακτικους σου .
κανω αλλα δεν δεινω
καλως τον και ας αργησε Μεσημεριανος σημερα δικε μου;Διαταγες, στους υποτακτικους σου .
κανω εκει που καυλώνω ;)σαν να μην κανεις τοτε...