NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.960
- Πόντοι
- 216
ελα και θα δεις πως θα καυλωσεις.κανω εκει που καυλώνω ;)
ελα και θα δεις πως θα καυλωσεις.κανω εκει που καυλώνω ;)
Ε εδωσες μονη σου την απαντηση.Γειά σε όλους... είμαι 20 χρονών και είμαι με ένα αγόρι 21.. είμαστε μαζί 2 χρόνια και περνάμε μια χαρα αν και δεν λείπουν οι μικροκαυγάδες... το πρόβλημα μας ομως είναι πως αν και ακόμα ο ένας ερεθίζει τον άλλον εκείνοσ μετά την 1η φορα που τελειώνει στη 2η αργεί παρα πολύ και τισ περισσότερεσ φορέσ δεν τα καταφέρνει, κουράζεται, τσαντιζεται και ξενερώνει... όσο για 3η ,4η φορά κτλπ ούτε λόγος... επειδή εγω έχω περισσότερη εμπειρία απο εκείνον έχω καταλάβει πωσ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί στην ηλικία του κάτι τέτοιο...οι πρώην μου δεν είχαν τέτοιο θέμα... μου αρέσει ομωσ που είμαστε μαζι γιατί περνάμε πολύ καλα και εμένα με ικανοποιεί.. δεν μου αρέσει όμωσ αυτόσ να μένει ετσι... Υπάρχει λοιπόν κάποιοσ σασ που μπορεί να με διαφωτίσει στο πώσ μπορώ να τον βοηθήσω???
που δουλεβειςελα και θα δεις πως θα καυλωσεις.
κανω εκει που καυλώνω ;)
στα καλυτερα φευγεις;Βρωμάει μπαρούτι.Οι να αποχωρούν σιγα σιγα
Μπηκα για 10' να βοηθησω το ζευγαρι και να βρισω την Strobita που δε γουσταρει Clash.καλως τον και ας αργησε Μεσημεριανος σημερα δικε μου;
που δουλεβεις
πριτσιναδορος σε μηχανουργειο ειναιπου δουλεβεις
μα 2 χρονια μετα τον ενοχλησε?? στην αρχη ειχε θεμα αλλα μετα που ειδε οτι περναει καλα το ξεχασε...Ε εδωσες μονη σου την απαντηση.
Επειδη ξερει οτι εισαι εμπειρη, εχει αγχος επιδοσης.
Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις?
Προφανως εγινε κατι, που ισως να μην το αντιληφθηκες, και του το θυμισε.μα 2 χρονια μετα τον ενοχλησε?? στην αρχη ειχε θεμα αλλα μετα που ειδε οτι περναει καλα το ξεχασε...
τορναδορος
ειχαμε διακοψει τ καλοκαιρι για ενα μηνα κ δοκιμασαμε κ αλλα.. εκεινοσ με μια 38 μαλιστα αλλα ειδε πωσ δν τ αρεσε και τα ξαναβρηκαμε ..δν νομιζω τωρα να θυμιθηκε αυτο... αλλα γενικα ναι ειναι αγχωτικοσΠροφανως εγινε κατι, που ισως να μην το αντιληφθηκες, και του το θυμισε.
Ισως κατι που ειπες.
Ισως κατι που εμαθε.
Και θελει να εχει επιδοσεις και αγχωνεται.
Ειμαι βεβαιος.
που ειναι του ξαπλοπουλου διπλα στον ντεμπελοπουλο?
σοβαρη σχεση δλδειχαμε διακοψει τ καλοκαιρι για ενα μηνα κ δοκιμασαμε κ αλλα.. εκεινοσ με μια 38 μαλιστα αλλα ειδε πωσ δν τ αρεσε και τα ξαναβρηκαμε ..δν νομιζω τωρα να θυμιθηκε αυτο... αλλα γενικα ναι ειναι αγχωτικοσ
εκει δουλευεις κι εσυ και τα ξερεις βλεπω,ε?
ατιμουτσικο....
δεν παμε για γαμο.. αλλα μεσα στ 2 χρονια μια φορα χωρισαμε κ καπωσ επρεπε να ξεδωσουμε.. σιγα τ πραγμασοβαρη σχεση δλδ
ειχαμε διακοψει τ καλοκαιρι για ενα μηνα κ δοκιμασαμε κ αλλα.. εκεινοσ με μια 38 μαλιστα αλλα ειδε πωσ δν τ αρεσε και τα ξαναβρηκαμε ..δν νομιζω τωρα να θυμιθηκε αυτο... αλλα γενικα ναι ειναι αγχωτικοσ
μα 2 χρονια μετα τον ενοχλησε?? στην αρχη ειχε θεμα αλλα μετα που ειδε οτι περναει καλα το ξεχασε...