Νέα

Δυσκολία στην ολοκλήρωση....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkoooo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Γειά σε όλους... είμαι 20 χρονών και είμαι με ένα αγόρι 21.. είμαστε μαζί 2 χρόνια και περνάμε μια χαρα αν και δεν λείπουν οι μικροκαυγάδες... το πρόβλημα  μας ομως είναι πως αν και  ακόμα ο ένας ερεθίζει τον άλλον εκείνοσ μετά την 1η φορα που τελειώνει στη 2η αργεί παρα πολύ και τισ περισσότερεσ φορέσ δεν τα καταφέρνει, κουράζεται, τσαντιζεται και ξενερώνει... όσο για 3η ,4η φορά  κτλπ   ούτε λόγος... επειδή εγω έχω περισσότερη εμπειρία απο εκείνον έχω καταλάβει πωσ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί στην ηλικία του κάτι τέτοιο...οι πρώην μου δεν είχαν τέτοιο θέμα... μου αρέσει ομωσ που είμαστε μαζι γιατί περνάμε πολύ καλα και εμένα με ικανοποιεί.. δεν μου αρέσει όμωσ αυτόσ να μένει ετσι... Υπάρχει λοιπόν κάποιοσ σασ που μπορεί να με διαφωτίσει στο πώσ μπορώ να τον βοηθήσω??? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
Ε εδωσες μονη σου την απαντηση.
Επειδη ξερει οτι εισαι εμπειρη, εχει αγχος επιδοσης.
Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις?

OP
OP
ririkoooo

ririkoooo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
Ε εδωσες μονη σου την απαντηση.
Επειδη ξερει οτι εισαι εμπειρη, εχει αγχος επιδοσης.
Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις?
μα 2 χρονια μετα τον ενοχλησε?? στην αρχη ειχε θεμα αλλα μετα που ειδε οτι περναει καλα το ξεχασε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
μα 2 χρονια μετα τον ενοχλησε?? στην αρχη ειχε θεμα αλλα μετα που ειδε οτι περναει καλα το ξεχασε...
Προφανως εγινε κατι, που ισως να μην το αντιληφθηκες, και του το θυμισε.
Ισως κατι που ειπες.
Ισως κατι που εμαθε.
Και θελει να εχει επιδοσεις και αγχωνεται.
Ειμαι βεβαιος.

OP
OP
ririkoooo

ririkoooo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
Προφανως εγινε κατι, που ισως να μην το αντιληφθηκες, και του το θυμισε.
Ισως κατι που ειπες.
Ισως κατι που εμαθε.
Και θελει να εχει επιδοσεις και αγχωνεται.
Ειμαι βεβαιος.
ειχαμε διακοψει τ καλοκαιρι για ενα μηνα κ δοκιμασαμε κ αλλα.. εκεινοσ με μια 38 μαλιστα αλλα ειδε πωσ δν τ αρεσε και τα ξαναβρηκαμε ..δν νομιζω τωρα να θυμιθηκε αυτο... αλλα γενικα ναι ειναι αγχωτικοσ

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ειχαμε διακοψει τ καλοκαιρι για ενα μηνα κ δοκιμασαμε κ αλλα.. εκεινοσ με μια 38 μαλιστα αλλα ειδε πωσ δν τ αρεσε και τα ξαναβρηκαμε ..δν νομιζω τωρα να θυμιθηκε αυτο... αλλα γενικα ναι ειναι αγχωτικοσ
σοβαρη σχεση δλδ :grin: :2funny:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

ε καποια στιγμη ερχεται ο κορεσμος κοπελια :grin:..καθε μερα μουσακα δε γινεται :grin:

adakos

Μέγας
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.993
Πόντοι
4.375

2 χρονια;;
και τι συζηταμε τοση ωρα;;  φυσιολογικο ειναι το παιδι...εγω  ανεκαθεν μετα το τριμηνο μην πω λιγοτερο...2ο  δεν  εριχνα ποτε..

μονο με φρεσκια γκομενα...

σορρυ που σε στενοχωρω αντριαννα...αλλα  ετσι ειναι τα πραγματα  μπορει οχι για την πλειοψηφεια  αλλα για αρκετους αντρες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom