Νέα

Δυσκολία στην ολοκλήρωση....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkoooo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ririkoooo

ririkoooo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
λοιπον κοιταξτε να δειτε εγω μπηκα εδω ειδα οτι ελεγε υγεια κ σεξ και ειπα να θεσω το ερωτημα μου μηπως παρω καμια συμβουλη ... τωρα ολα τα υπολοιπα μου είναι ασχετα.... αληθεια δεν ψαχνομαι.. δεν ειμαι αντρας γιατι πολλοι το υπεθεσαν και αυτο... απλα ειπα να δω καμια συμβουλη...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
λοιπον κοιταξτε να δειτε εγω μπηκα εδω ειδα οτι ελεγε υγεια κ σεξ και ειπα να θεσω το ερωτημα μου μηπως παρω καμια συμβουλη ... τωρα ολα τα υπολοιπα μου είναι ασχετα.... αληθεια δεν ψαχνομαι.. δεν ειμαι αντρας γιατι πολλοι το υπεθεσαν και αυτο... απλα ειπα να δω καμια συμβουλη...
Μην στεναχωριέσαι βρε adrianna.Ολα είναι καλά παιδιά αλλά είναι ολίγον τι μπαχαλάκηδες.
Εκτός απο μένα που είμαι σοβαρός  :tooth:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Μην στεναχωριέσαι βρε adrianna.Ολα είναι καλά παιδιά αλλά είναι ολίγον τι μπαχαλάκηδες.
Εκτός απο μένα που είμαι σοβαρός  :tooth:

λυπάμαι πολύ διό , δεν ήξερα οτι είχες πρόβλημα με την... ολοκλήρωση :rockon::2funny: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :dunno:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
γιατι σνα κοριτσακι και γω μετα απο καμια ωρα ξαναθελω... αλλα λεω και πλαι δεν ειναι οτι δεν του σηκωνεται και δεν κανουμε σεξ απλα στο τελοσ δεν χυνει...
δοκιμασε να του τραβας τα αρχιδια

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
λυπάμαι πολύ διό , δεν ήξερα οτι είχες πρόβλημα με την... ολοκλήρωση :rockon::2funny: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :dunno:
Δεν πας μέχρι την γωνία να δεις αν έρχομαι
door-165.gif

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
και πολυ καλα εκανες,εισαι στο σωστο μερος,μην ακους τους κακοπροαιρετους που λενε οτι εισαι αντρας,θα βρουμε λυση στο προβλημα σου μην ανησυχεις

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
σιγα θα το κανεις,και καλυτερα να του τα στριβεις προς τα δεξια

δεξιά οπως κοιτάω εγώ ή όπως κοιτάει αυτός?
τα μπερδεύω κιολας αυτα...
αμα το κανω αριστερα θα εχει τα αντιθετα αποτελεσματα?

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
εξαρταται γραφει με το δεξι η με το αριστερο?πας αναλογως

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ποιος τον γαμαει αυτον;οπως κοιτας εσυ,και βεβαια θα εχει αντιθετα αποτελεσματα,θα πεσει ο γενικος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom