Ε κανε της την προταση σου τοτε.
Δεν μου φαινεται και κολοσσός πίστης.
μην το λες εγω διακρινω μια λεπτοτητα ''πνευματος και ηθικης''
Ε κανε της την προταση σου τοτε.
Δεν μου φαινεται και κολοσσός πίστης.
Μην στεναχωριέσαι βρε adrianna.Ολα είναι καλά παιδιά αλλά είναι ολίγον τι μπαχαλάκηδες.λοιπον κοιταξτε να δειτε εγω μπηκα εδω ειδα οτι ελεγε υγεια κ σεξ και ειπα να θεσω το ερωτημα μου μηπως παρω καμια συμβουλη ... τωρα ολα τα υπολοιπα μου είναι ασχετα.... αληθεια δεν ψαχνομαι.. δεν ειμαι αντρας γιατι πολλοι το υπεθεσαν και αυτο... απλα ειπα να δω καμια συμβουλη...
Μην στεναχωριέσαι βρε adrianna.Ολα είναι καλά παιδιά αλλά είναι ολίγον τι μπαχαλάκηδες.
Εκτός απο μένα που είμαι σοβαρός
δοκιμασε να του τραβας τα αρχιδιαγιατι σνα κοριτσακι και γω μετα απο καμια ωρα ξαναθελω... αλλα λεω και πλαι δεν ειναι οτι δεν του σηκωνεται και δεν κανουμε σεξ απλα στο τελοσ δεν χυνει...
Δεν πας μέχρι την γωνία να δεις αν έρχομαιλυπάμαι πολύ διό , δεν ήξερα οτι είχες πρόβλημα με την... ολοκλήρωση !
mmmmmmmδοκιμασε να του τραβας τα αρχιδια
σιγα μην του το ξεριζωσω κιολασ.. προτιμω να του τα φιλαω...δοκιμασε να του τραβας τα αρχιδια
και πολυ καλα εκανες,εισαι στο σωστο μερος,μην ακους τους κακοπροαιρετους που λενε οτι εισαι αντρας,θα βρουμε λυση στο προβλημα σου μην ανησυχειςλοιπον κοιταξτε να δειτε εγω μπηκα εδω ειδα οτι ελεγε υγεια κ σεξ και ειπα να θεσω το ερωτημα μου μηπως παρω καμια συμβουλη ... τωρα ολα τα υπολοιπα μου είναι ασχετα.... αληθεια δεν ψαχνομαι.. δεν ειμαι αντρας γιατι πολλοι το υπεθεσαν και αυτο... απλα ειπα να δω καμια συμβουλη...
τι μονο?δαγκωμα ρουφηγμα γιοκ?σιγα μην του το ξεριζωσω κιολασ.. προτιμω να του τα φιλαω...
σιγα θα το κανεις,και καλυτερα να του τα στριβεις προς τα δεξιασιγα μην του το ξεριζωσω κιολασ.. προτιμω να του τα φιλαω...
ειδες που κανει λαθος; λεει να του φιλαει μονο,τι ειναι εικονισματα;τι μονο?δαγκωμα ρουφηγμα γιοκ?
ναι ρε παιδι μου ολο το πακετο... αποριεσ...τι μονο?δαγκωμα ρουφηγμα γιοκ?
ειδες που κανει λαθος; λεει να του φιλαει μονο,τι ειναι εικονισματα;
δοκιμασε να του τραβας τα αρχιδια
σιγα θα το κανεις,και καλυτερα να του τα στριβεις προς τα δεξια
εξαρταται γραφει με το δεξι η με το αριστερο?πας αναλογωςδεξιά οπως κοιτάω εγώ ή όπως κοιτάει αυτός?
τα μπερδεύω κιολας αυτα...
αμα το κανω αριστερα θα εχει τα αντιθετα αποτελεσματα?
σε καυλωσαμε ανωμαλο αγορι;mmmmmmm
ποιος τον γαμαει αυτον;οπως κοιτας εσυ,και βεβαια θα εχει αντιθετα αποτελεσματα,θα πεσει ο γενικοςδεξιά οπως κοιτάω εγώ ή όπως κοιτάει αυτός?
τα μπερδεύω κιολας αυτα...
αμα το κανω αριστερα θα εχει τα αντιθετα αποτελεσματα?
ειχες δεν ειχες εβαλες τη σπιθασε καυλωσαμε ανωμαλο αγορι;