Νέα

Δυσκολία στην ολοκλήρωση....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkoooo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ναι και ωσ αρσενικο δεν δεχεται να δει καποιον ειδικο... εχει κανει κ περιτωμη δεν ξερω αν αυτο παιζει καποιο ρολο.. εχω ακουσει πωσ ισα ισα βοηθαει κιολασ...
εβραιος ειναι;ποσο χρονων την εκανε;

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
τ ο δικό σου το πρόβλημα θα βρεί λύση? :2funny: :rolleyes:

τι πρόβλημα έχω εγω?

:think:

ζοριζομαι λιγο αλλα πρωτα τ ενα κ μετα τ αλλο...

θα το δοκιμασω...
θενξ
αλλα ρε συ φοβαμαι μη τον πονέσω
ειναι και ευαισθητη περιοχη εκει
:S

ναι και ωσ αρσενικο δεν δεχεται να δει καποιον ειδικο... εχει κανει κ περιτωμη δεν ξερω αν αυτο παιζει καποιο ρολο.. εχω ακουσει πωσ ισα ισα βοηθαει κιολασ...

οχι ρε τι ρολο να παιζει!
ψυχολογικο ειναι το θεμα του
καθαρα
μηπως τον αγχωνεις πολυ?
του ζητας συνεχεια σεξ και τον κομπλαρεις?
παιξτο και λιγο υποτακτικια...
;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Με το τσιγκέλι μας τα βγάζεις.Με μουσουλμάνο τα έχεις;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ναι σωστη και αυτη η αποψη αλλα ειναι κ τα συναιθηματικα στη μεση... εγω παντωσ δεν εχω προβλημα ικανοποιουμαι .. εκεινον δεν μ αρεσει να βλεπω να τα βαζει μ τν εαυτο τ και συγκεκριμενα μ τ πουλι του...
στα αρχιδια σου...συγνωμη στην μουναρα σου ηθελα να πω,αμα εσυ την βρισκεις αστον να υφαινει τον αργαλειο

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

τί σχέση έχει η περιτομή με το θέμα?  
αυτό που λές ότι αρσενικό ...δεν πάει στον ειδικό δείχνει άλλα... προβλήματα   :- :rockon: :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
τί σχέση έχει η περιτομή με το θέμα?  
αυτό που λές ότι αρσενικό ...δεν πάει στον ειδικό δείχνει άλλα... προβλήματα   :- :rockon: :think:
Ρε θα σε χτυπήσω κάθεσαι τωρα και απαντάς σοβαρά στο τρολ

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Με το τσιγκέλι μας τα βγάζεις.Με μουσουλμάνο τα έχεις;
πες τα δικε μου!!!θα μας παει το κοριτσι σχοινι κορδονι μεχρι τα ξημερωματα,κατσε να μπει και ο απολυτος με τον σφερδεκλο μηπως βγαλουμε ακρη στο προβλημα

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
πες τα δικε μου!!!θα μας παει το κοριτσι σχοινι κορδονι μεχρι τα ξημερωματα,κατσε να μπει και ο απολυτος με τον σφερδεκλο μηπως βγαλουμε ακρη στο προβλημα
α μπραβο

OP
OP
ririkoooo

ririkoooo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
λοιπον απανταω σ αυτουσ π μ εχουν παρει σοβαρα.. δεν εινια μουσουλμανοσ.. απλα ενασ γιατροσ στ σχολη τ τ ειχε πει πωσ καλο θα ειναι να την κανει για ν μην εχει αργοτερα προβλημα και την εκανε οταν πρωτογνωριστηκαμε.. για ενα μηνα στην αρχη τσ σχεσησ μασ δεν καναμε σεξ... μετα ολα οκ...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
L_TY4911_01.jpg
 [/URL] :2funny:

Επισκέπτης
λοιπον απανταω σ αυτουσ π μ εχουν παρει σοβαρα.. δεν εινια μουσουλμανοσ.. απλα ενασ γιατροσ στ σχολη τ τ ειχε πει πωσ καλο θα ειναι να την κανει για ν μην εχει αργοτερα προβλημα και την εκανε οταν πρωτογνωριστηκαμε.. για ενα μηνα στην αρχη τσ σχεσησ μασ δεν καναμε σεξ... μετα ολα οκ...
ε αυτος ο γιατρος που του την εκοψε που ειναι τωρα να την σηκωσει :think:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ναι αλλα τωρα προσβαλεις μερικα παιδια απο εδω μεσα,ολοι σοβαρα το εχουμε παρει το θεμα και προσπαθουμε να βρουμε μια λυση στο προβλημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom