alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
το "εγω απανταω στο τρολ" δεν ηταν ερωτηματικο, ήταν καταφατικο. Παρεμβαση εκανε.Ποιόν παρέθεσα;
το "εγω απανταω στο τρολ" δεν ηταν ερωτηματικο, ήταν καταφατικο. Παρεμβαση εκανε.Ποιόν παρέθεσα;
λες;Με το τσιγκέλι μας τα βγάζεις.Με μουσουλμάνο τα έχεις;
το "εγω απανταω στο τρολ" δεν ηταν ερωτηματικο, ήταν καταφατικο. Παρεμβαση εκανε.
δεν νομιζω οτι φταιει αυτο γτ ισα ισα τον τελευταιο καιρο αυξανονται οι αντρεσ μ την περιτομη.. χαριζει κ ποντουσ ;) ;) ;) ;) ;)Ηθικό δίδαγμα μεχρι στιγμής μην εμπιστευεστε τους γιατρούς στις σχολές σας
σας κατσαβιδιάζουν τον πούτσο και μετα εχετε προβλήματα
στα αρχιδια σου,οκ βρεθηκε και ενας κακοπροαιρετος τι να κανουμε;μα ο αλλοσ με λεει ΤΡΟΛ
δεν χαριζει ποντους ψαχτο λιγο και θα δεις.δεν νομιζω οτι φταιει αυτο γτ ισα ισα τον τελευταιο καιρο αυξανονται οι αντρεσ μ την περιτομη.. χαριζει κ ποντουσ ;) ;) ;) ;) ;)
δεν νομιζω οτι φταιει αυτο γτ ισα ισα τον τελευταιο καιρο αυξανονται οι αντρεσ μ την περιτομη.. χαριζει κ ποντουσ ;) ;) ;) ;) ;)
αν ειναι κοντος ο αλλος μπορει να φορεσει και παπουτσι με λιγο τακουνακι,που να μπλεκει με γιατρους τωρα....δεν νομιζω οτι φταιει αυτο γτ ισα ισα τον τελευταιο καιρο αυξανονται οι αντρεσ μ την περιτομη.. χαριζει κ ποντουσ ;) ;) ;) ;) ;)
απο τη ζηλια τουμα ο αλλοσ με λεει ΤΡΟΛ
οκ.. το θεμα ειναι πωσ στο κρεβατι ειμαι πουτανα στην κυριολεξια μαζι του... του σηκωνεται μια χαρα απλα τ 2η φορα δεν χυνει...στα αρχιδια σου,οκ βρεθηκε και ενας κακοπροαιρετος τι να κανουμε;
για σενα πολλες αλλες ομων τον προτιμουν uncutειναι πιο ομορφος ετσι αυτο ειναι αληθεια!
Μύθος.δεν νομιζω οτι φταιει αυτο γτ ισα ισα τον τελευταιο καιρο αυξανονται οι αντρεσ μ την περιτομη.. χαριζει κ ποντουσ ;) ;) ;) ;) ;)
καλυτερα για σενα,τον γλεντας πιο ωραια ετσιοκ.. το θεμα ειναι πωσ στο κρεβατι ειμαι πουτανα στην κυριολεξια μαζι του... του σηκωνεται μια χαρα απλα τ 2η φορα δεν χυνει...
εγώ!μου κάνει τον αγριο...
κι εγω δεν του απαντάω τωρα για να μαθει!
να κι εγω!
κανεναν. ισα ισα κοβει κιολαςΜύθος.
Το πολυ να χαριζει μισο ποντο, και αν.
εγώ!
εγώ απαντάω σοβαρά στο τρολ!
θα μου ρίξεις καμια σφαλιαρίτσα?
ε?
Δεν σου κάνω τον άγριο απλά με τις ειρωνείες δεν τα πάω καλά
Διάβασε ξανα τί εγραψες και τα λέμε
ειπαμε!!παπουτσακι με λιγο τακουνι για σιγουρα αποτελεσματα,με αγκραφα και ασπρη καλτσακανεναν. ισα ισα κοβει κιολας
Πού ειναι η ειρωνια?εγώ!
εγώ απαντάω σοβαρά στο τρολ!
θα μου ρίξεις καμια σφαλιαρίτσα?
ε?
Δεν σου κάνω τον άγριο απλά με τις ειρωνείες δεν τα πάω καλά
Διάβασε ξανα τί εγραψες και τα λέμε
ναι αλλα καποια στιγμη στεγνωνω κ γω και με ποναει μεχρι ν καταφερει να τελειωσει...καλυτερα για σενα,τον γλεντας πιο ωραια ετσι