BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.046
- Πόντοι
- 456
τι βγάζει το μαλακισμενο τη γλώσσα συνέχεια έξω? θα χει σχέση μάλλον με το ψευδώνυμό της dua lipa,δυο χείλη,τι διάολο
τι βγάζει το μαλακισμενο τη γλώσσα συνέχεια έξω? θα χει σχέση μάλλον με το ψευδώνυμό της dua lipa,δυο χείλη,τι διάολο
Και εσύ φανατικός;κατι αλβανιδες που ονειρευονται να με κανουν καμπρο οι μανες τους , ειναι φανατικες με ντουα λιπα.
Ωραία κοπέλα είναι όπως και να έχειμε αυτην τη γλωσσα ειναι για πιπα εμπλοκη πριν το ξεμουνιασμα
καβλα ειναιΩραία κοπέλα είναι όπως και να έχει
Dua σημαινει αγαπη στα αλβανικα ρε τύπετι βγάζει το μαλακισμενο τη γλώσσα συνέχεια έξω? θα χει σχέση μάλλον με το ψευδώνυμό της dua lipa,δυο χείλη,τι διάολο
τυπε δεν εχω ακουσει ουτε ενα τραγουδι της , κατι σιπταρακια θαυμαστριες μου στα σοσιαλ βλεπω οτι ανεβαζουν συνεχεια τραγουδια τηςΚαι εσύ φανατικός;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και αλβανογαμης?Dua σημαινει αγαπη στα αλβανικα ρε τύπε
Οχι, ποτέ. Δεν τις αποφευγω, απλως δεν ετυχε. Γενικως δεν εχω κανει ποτέ σχεση με ξενηκαι αλβανογαμης?
Τι αλβανογάμης ρε φίλε... Δεν θα μπορούσε ούτε στα όνειρα του να την γαμήσει και ούτε και εμείς οι δύο. Αστέρι είναι η γυναίκα, δεν έχει σημασία η εθνικότητα τηςκαι αλβανογαμης?
που ξερεις εχεις μελλον μπροστα σου.Οχι, ποτέ. Δεν τις αποφευγω, απλως δεν ετυχε. Γενικως δεν εχω κανει ποτέ σχεση με ξενη
Έχω ακούσει μερικά και είναι ωραία αλλά σε συναυλίες δεν το έχει καθόλου η κοπέλα....τυπε δεν εχω ακουσει ουτε ενα τραγουδι της , κατι σιπταρακια θαυμαστριες μου στα σοσιαλ βλεπω οτι ανεβαζουν συνεχεια τραγουδια της
Δεν ειναι κακη, αλλά απο αμερικανο-αλβανικη ποπ προτιμω Αβα Μαξ, ειναι πιο πολυ του γουστου μουΤι αλβανογάμης ρε φίλε... Δεν θα μπορούσε ούτε στα όνειρα του να την γαμήσει και ούτε και εμείς οι δύο. Αστέρι είναι η γυναίκα, δεν έχει σημασία η εθνικότητα της
και το lipa?Dua σημαινει αγαπη στα αλβανικα ρε τύπε
Καλή είναι αλλά όλα τα τραγούδια της είναι ίδια και το όνομα της μου θυμίζει υγρό πιάτων (άσχετο)...Δεν ειναι κακη, αλλά απο αμερικανο-αλβανικη ποπ προτιμω Αβα Μαξ, ειναι πιο πολυ του γουστου μου
To επωνυμο της. Λίπα.και το lipa?
Καλε μου φιλε ποιος χεστηκε για τα τραγουδια?Καλή είναι αλλά όλα τα τραγούδια της είναι ίδια και το όνομα της μου θυμίζει υγρό πιάτων (άσχετο)...
Lipa είναι το επώνυμο της και δεν ξέρω αν σημαίνει κάτικαι το lipa?
εγώ νόμιζα οτι επειδή οι αλβανοί γουστάρουν ιταλία και το παιζουν ιταλοί ήταν τίποτα ιταλικό το ψευδώνυμο αυτό, άκου αγάπη λίπα..To επωνυμο της. Λίπα.
Καλε μου φιλε ποιος χεστηκε για τα τραγουδια?
Ε... πώς σου φαίνεται να σου τραγουδάει το Fairy Ultra και να γουστάρειςTo επωνυμο της. Λίπα.
Καλε μου φιλε ποιος χεστηκε για τα τραγουδια?
Πολλα αλβανικα επιθετα ιταλοφερνουν, ιδιως στον βορρα.εγώ νόμιζα οτι επειδή οι αλβανοί γουστάρουν ιταλία και το παιζουν ιταλοί ήταν τίποτα ιταλικό το ψευδώνυμο αυτό, άκου αγάπη λίπα..